Femeia Sagetator

Femeia Săgetător - comportament sentimental-erotic- Dragoste si sex

Femeia Săgetător se remarcă între celelalte femei prin faptul că îşi iubeşte foarte mult propriul corp. Încă din adolescenţă îşi studiază simţurile şi îi place ca simţurile să-i fie mereu treze. Femeia Săgetător are un trup anume făcut să furnizeze dragoste şi plăceri şi să primească dragoste şi plăceri. 

Dragostea este elementul care face ca o femeie Săgetător să aibă aproape întotdeauna o familie unită, adevărată, funcţională, ea având un accentuat simţ al casei, al familiei. Prin dragoste la modul practic, efectiv, ea va oferi întotdeauna puntea împăcării, a armoniei. 

Femeia Săgetător este întotdeauna responsabilă, ea fiind în adevăratul sens al cuvântului motorul familiei. Aparent pozitivă în tot ce face, femeia Săgetător este însetată de romantism, de tandreţe, de iubire ca-n filme. Dragostea ei nu este un exerciţiu fizic, pur şi simplu, ci este dublată de intense trăiri. Tocmai din acest motiv, ea vrea să aibă în casă mereu o atmosferă propice dragostei, iar drumul până în dormitor să-i fie presărat cu flori. Îi place să fie iubită nu numai noaptea, când întreaga fire intră în repaus, ci şi ziua, când stimulii exteriori sunt mulţi şi diverşi. 

Bărbatul care va dori să-şi ia de soţie o femeie Săgetător, va trebui să se gândească foarte bine şi să-şi facă foarte atent un inventar al posibilităţilor sale, deoarece în căsnicia care-l aşteaptă va fi solicitat. De aceea, se recomandă femeii Săgetător o logodnă mai lungă. Altfel se poate ajunge la complicaţii, cum ar fi divorţul. 

Bună în prietenie, nu trebuie să se confunde, în cazul ei, prietenia cu dragostea. Bărbatul care se va iluziona că a cucerit o asemenea femeie, ar putea avea iluzii crunte, refuzuri categorice. De altfel, femeia Săgetător este foarte sinceră de felul ei şi-i poate spune partenerului verde-n faţă că e un neputincios sau alte asemenea exprimări directe, care-l pot da gata pe orice bărbat. 

Femeii Săgetător îi place mult să fie mângâiată pe păr, pe şolduri, pe coapse. Aria de alegere a femeii Săgetător cuprinde zodiile Leu, Berbec, Balanţă, Gemeni, Vărsător. Destul de multe zodii, nimic de zis, dar nici un bărbat nu trebuie să uite că, dacă va avea de-a face cu o femeie din Săgetător, va trebui să fie bine pregătit fizic și psihic. Altfel, turnirul sentimental cu ea va fi pierdut pentru totdeauna şi fără drept de apel. Zone erogene: îndeosebi șoldurile și coapsele; părul.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti