Femeia Rac

Femeia Rac - comportament sentimental-erotic- Dragoste si sex

Se spune despre femeia Rac un lucru care i-ar putea speria pe orgolioşii bărbaţi: femeia Rac duce cu ea, pe toată viaţa, o povară incredibilă - povara propriei personalităţi. Deşi are un exces de personalitate, femeia Rac va surprinde prin comportamentul ei cotidian, făcând totul pentru a da, pentru a dărui. Ele sunt atât de voluntare, de absorbite de activitate lor la serviciu, acasă, în societate, de planurile şi reuşitele lor, încât nu mai au timp şi pentru dragoste. Uită pur şi simplu, iar timpul tace şi trece, lipsindu-le de una dintre marile plăceri ale vieţii femeii - sexul. 

De altfel, femeia Rac are ceva de călugăriţă în ea şi pare născută în vremurile vechi, medievale, când goliciunea era, de exemplu, un păcat. Nu-i place să fie dominată în dragoste, deşi se supune. În anumite condiţii, în intimitate, bărbatul va descoperi că femeia Rac are destule calităţi pentru a fi socotită o bună amantă. 

Având de obicei pielea fină şi sensibilă, femeia Rac are nevoie de multă mângâiere, preludiul ei fiind neapărat lung şi plin de variaţie. Sânii sunt zona sa deosebit de sensibilă. Este preocupată, poate mai mult decât alte femei, de propria sa plăcere şi adesea îşi dă silinţa pentru aşa ceva. 

Dragostea fizică este plăcută pentru ea dacă bărbatul dovedeşte tact. Şi nu e nevoie ca bărbatul să fie prea bine înzestrat de natură, deoarece cu această femeie există şi alte mijloace de o determina sexual, de la mângâiat şi până la sărut. O ajută în dragoste şi generozitatea sa. 

Succesul cu femeia Rac se obţine dacă bărbatul va reuşi să intre în reţeaua ei de plăsmuiri şi iluzii. Femeia Rac are imaginaţia bogată, uşor de inflamat. Altfel este meticuloasă, tenace, bine organizată. 

Greu de crezut, dar femeia Rac intră cel mai bine în rezonanţă afectivă şi sexuală cu bărbatul din zodia Taurului. Ar putea pătrunde cu succes în universul ei şi Scorpionul, Fecioara, Capricornul şi chiar cineva dinspre zodia Peştilor. Femeia Rac este iubitoare de poezie, flori şi mai mereu sufletul ei este străbătut de o undă romantică. Zone erogene: sânii (pieptul).

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti