Femeia Pesti

Femeia Peşti - comportament sentimental-erotic- Dragoste si sex

În evoluţia zodiilor, focul dragostei se stinge încet-încet, pe măsură ce se înaintează în iarnă. În acest context, femeia din Peşti poate fi uşor caracterizată ca neavând viaţă sexuală, că dragostea ei se petrece la nivel mental, că practica ei în amor este imaginaţia de care face, pur şi simplu, risipă. Fire accentuat romantică, femeia din Peşti are propriile anotimpuri sufleteşti. Astfel, chiar dacă afară e noiembrie adânc şi ploios, în sufletul ei poate fi aprilie feciorelnic sau mai înflorit. 

Cand o asemenea femeie reuşeşte să-şi găsească un bărbat fără mari pretenţii într-ale vieţii sexuale, atunci existenţa celor doi devine felie dintr-un vis paradisiac. Nu trebuie să credem că femeia din Peşti nu ar avea plăceri în dragostea trupească; ea vrea să dea totul atunci când face dragoste, dar între ce vrea ea şi ce iese poate fi o diferenţă foarte mare. Este sigur că partenerul ei nu va regreta nimic şi, culmea, tot ea se va plânge că n-a fost la înălţimea momentului. Acestor femei le place să fie un fel de mama răniţilor şi tocmai de aceea bărbaţii cu probleme şi-ar putea găsi împlinirea cu ele. 

Uneori, femeile din Peşti devin complexate în faţa bărbaţilor şi chiar au o anumită teamă faţă de ei. De altfel, această zodie este cunoscută ca fiind vulnerabilă în faţa agresivităţii celor din jur, deşi nativii nu vor fugi prea des din faţa dificultăţilor. Gospodină la casa ei sau cu probleme în dragoste, femeia din Peşti - aşa timidă cum e de felul ei   se va transforma într-o adevărată luptătoare, având viaţă sufletească bogată, dar plină de întortocheri. 

Își va putea găsi şi păstra locul în societate şi prin capacitatea de a se dedubla, putând astfel trece mai uşor peste inconveniente. Capacitatea de a se dedubla îi dă femeii din Peşti posibilitatea de a fi, mai ales în relaţiile cu bărbaţii, o bună actriţă care poate cere partenerului ei, mereu şi mereu, dovezi de iubire. În viaţa de zi cu zi, femeia din Peşti se prezintă ca emanând feminitate, ceea ce este un atu important care-i poate suplini insuficienta trăire în dragostea fizică. 

Femeia din Peşti va dori şi se va potrivi foarte bine în căsătorie cu puternicul bărbat născut în zodia Taurului. Mai poate reuşi dacă se află în cuplu cu nativi din zodiile Rac, Scorpion, Fecioară, Capricorn. Femeia din Peşti, la fel ca şi femeia Vărsător, poate trăi şi singură, în aceste condiţii având foarte rar nostalgie pentru o relaţie în doi sau chiar pentru o căsătorie. Zone erogene: picioarele - interiorul pulpelor, călcâiele, tălpile.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti