Femeia Leu

Femeia Leu - comportament sentimental-erotic- Dragoste si sex

În comparaţie cu alte zodii, femeia Leu face un pas înainte în relaţia cu bărbatul. Are darul de a manipula bărbaţii, iubindu-i în acelaşi timp. Femeia Leu iubeşte pur şi simplu bărbatul, considerându-l reazemul ei pe pământ şi raţiunea ei de a fi pe această lume. 

Se ştie că femeia Leu ajunge la maturitate sexuală devreme, dar emoţional, sufleteşte, intelectual se împlineşte mult mai târziu. Din acest motiv, tânăra Leoaică trebuie supravegheată cu atenţie de părinţi, pentru a nu cădea în plasa unui seducător oarecare sau a face vreo altă boacănă şi mai mare. Mai ales că unor tinere din zodia Leului le plac bărbaţii mult mai vârstnici decât ele, fiind impresionate de experienţa de viaţă a acestora. 

Tânăra femeie Leu are adesea îndoieli asupra propriei feminităţi şi poate că de aceea are nevoie de apropierea bărbatului matur, practic pentru a o confirma ca femeie. În general, femeia Leu este căutată şi curtată de bărbaţi. Aşa va ajunge femeia Leu să-i joace pe bărbaţi după cum vrea ea şi să şi-i facă adevărate marionete, păpuşi ascultătoare în orice condiţii şi în orice împrejurare. 

Femeia Leu poate ghida cu o măiestrie fără seamăn un bărbat. În faţa femeii Leu rezistă doar bărbatul Leu. Urmărindu-şi dragostea sau doar scopurile drapate în faldurile dragostei, femeia Leu va şti să se îmbrace cu gust, să vorbească în mod convingător şi să se poarte în societate cu o naturaleţe desăvârşită. Chiar iubind cu ardoare, femeia Leu nu-şi va pierde din vedere interesele, ea fiind o fire practică, dornică de a se descurca în viaţă şi de a trăi bine. 

Iubind realmente bărbatul, femeia Leu îi dă acestuia senzaţia că este împlinit în dragostea sa. Uneori bărbatul de lângă femeia Leu este doar un ornament şi rar e bărbatul care-şi dă seama de această situaţie. Oricum, pe unii nici nu prea îi interesează deoarece se simt excelent în cuplu cu femeia Leu. 

Altfel, femeia Leu nu-şi neglijează bărbatul şi e focoasă de felul ei, aprinzându-se repede. Nu-i prea plac poziţiile diverse. Nu-i plac nici experimentele, în general nu-i place gimnastica atunci când face dragoste. Din acest punct de vedere, femeia Leu poate fi considerată o femeie sobră, dragostea concretă fiind, totuşi, pentru ea mai puţin importantă decât s-ar putea crede la prima vedere. 

Femeia Leu dovedeşte calităţi deosebite în societate unde poate învinge, unde poate câştiga şi unde poate avansa. Bărbaţii care constituie un cuplu cu femeia Leu vor avea reuşite, atât afective, cât şi în plan social şi material, mai ales dacă vor fi răbdători cu ea şi o vor lăsa să se manifeste cu toată energia. 

Femeia Leu va face pereche reuşită cu Berbecii şi Săgetătorii dar şi cu Gemenii. Se va descurca bine şi alături de bărbaţi din Balanţă şi Vărsător. Bărbatul din zodia Taurului nu-şi va putea găsi locul prea multă vreme în vecinătatea şi intimitatea femeii Leu. Şi, totuşi, sunt bărbaţi care afirmă despre femeia Leu că este regina dragostei. Zone erogene: spatele, coloana vertebrală.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti