Femeia Gemeni

Femeia Gemeni - comportament sentimental-erotic- Dragoste si sex

Un adevărat magnet pentru bărbaţi, femeia Gemeni va căuta la viaţa ei imposibilul, adică bărbatul ideal. Această căutare poate dura şi-o viaţă, iar dacă nu va fi încununată de succes, femeia Gemeni poate, uneori, nega sau călca în picioare tot ce ţine de viaţa ei. În schimb, dacă-şi va găsi jumătatea mult dorită, viaţa ei ar putea lua o turnură ca-n marile romane de dragoste. 

Multe lucruri în exces se pot petrece în viaţa unei femei Gemeni, după cum nici resemnarea nu îi este străină. În cazul în care nu-şi va găsi perechea, femeia Gemeni are, totuşi, puterea să se resemneze şi să trăiască în limitele normalului. Dar din sufletul ei nu va dispărea o anume melancolie, un anume regret care-o va urmări cu încăpăţânare, considerând că putea să-şi croiască altfel viaţa. 

Căminul femeii Gemeni va fi de cele mai multe ori armonios, indiferent de tulburările sau aluviunile din inima ei. Chiar dacă e atât de complicată sufleteşte, femeia Gemeni este considerată ca având o mare varietate de comportamente şi preferinţe sexuale. S-ar părea că nici o altă femeie nu are o atât de mare varietate de dorinţe sexuale şi nu se poate împlini sexual în atâtea feluri. Asta chiar dacă sufletul ei e umbrit sau chiar întunecat, e luminos sau e scânteietor. Ea trăieşte dragostea fizică la intensitate maximă, fără să-şi facă alte probleme decât cele legate de felul cum va obţine cât mai multă satisfacţie din partea bărbatului. În acele clipe acaparează total bărbatul, această manifestare înscriindu-se în neostoita sa căutare a bărbatului perfect. Chiar dacă va renunţa la un bărbat sau altul, ea nu-l va îndepărta decât din punct de vedere sexual, bărbatul în cauză rămânându-i prieten. 

Femeia Gemeni apare ca o rătăcitoare pe câmpiile nesfârşite ale iubirii. Înaintarea în vârstă n-o va potoli pe femeia Gemeni, ea aflându-se mereu în căutarea bărbatului pierdut, devenind ea însăşi un suflet neodihnit şi poate rătăcit. Se manifestă prin fineţe sufletească şi prin profunzime a sentimentelor. Un parfum fin sau o floare rară sunt argumente imbatabile în faţa ei. În diversitatea ei de manifestări şi contraste, femeia Gemeni este destul de greu de înţeles şi de acceptat, dar este, fără îndoială o ipostază a femeii adevărate. 

Femeia Gemeni este potrivită din punct de vedere sexual cu bărbaţii din Balanţă, Vărsător, Berbec, Leu, Săgetător. Unul dintre aceşti bărbaţi ar putea fi omul vieţii ei. Zone erogene: braţele şi umerii; palmele, claviculele, coapsele.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti