Femeia Fecioara

Femeia Fecioară - comportament sentimental-erotic- Dragoste si sex

Oricare bărbat ar fi fericit dacă iubeşte o femeie Fecioară şi este iubit de ea. Întotdeauna dorinţa femeii de a face dragoste a fost mult preţuită şi lăudată. Femeia Fecioară va găsi iubirii fizice noi sensuri, noi semnificaţii menite să bucure nu numai corpul, ci şi sufletul. Femeia Fecioară vede în dragoste un moment de înălţare a femeii şi a bărbatului deopotrivă, în dorinţa lor de a se uni, de a fi totul şi unul. Bucuriile şi darurile oferite de ea sunt misterioase, sunt din grădina miracolelor, de pe tărâmul plăcutelor surprize. 

Ca orice femeie, şi femeia Fecioară va trebui mângâiată, locul cel mai plăcut pentru ea fiind abdomenul. Îi plac jocurile în apă, viaţa mondenă şi se ataşează uşor unui cerc de prieteni format chiar şi din oameni mai simandicoşi. 

Adoră să se îmbrace bine şi se simte atrasă de bărbaţi îngrijiţi şi cu farmec personal, chiar dacă acest farmec e o mască, o convenţie. Îi plac, deci, măştile, socotind că acestea fac parte din jocul social, din jocul dragostei şi al întâmplării. Femeia Fecioară e, cu toate acestea, exigentă cu iubirea ei şi nu va face dragoste decât cu bărbatul care-i place. Are o nostalgie a ei - care se va numi nostalgia primei iubiri, aceasta însoţind-o toată viaţa. 

Nu-i place să doarmă singură şi e tipul de femeie căreia îi place să doarmă îmbrăţişată. Îi plac vorbele dulci, se dă în vânt după vorbele de dragoste. Îi place chiar să fie minţită, dar cu o singură condiţie: să fie minţită frumos. Este credincioasă până la încăpăţânare, până la virtute prietenului, iubitului sau soţului ei. Datorită acestor calităţi, femeia Fecioară poate fi o remarcabilă iubită sau o soţie excelentă. 

Ca mamă, este de neîntrecut în dăruirea ei faţă de copii. De altfel, viaţa femeii Fecioară poate avea un sens mereu ascendent, partea a doua a vieţii ei fiind mai bună decât prima. Femeia Fecioară nu are prea mult de ales. I se potrivesc în viaţă, în prietenie, în căsnicie, mai ales bărbaţii născuţi sub semnul Taurului. Zone erogene: abdomenul.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti