Femeia Capricorn

Femeia Capricorn - comportament sentimental-erotic- Dragoste si sex

Aflată sub imperiul afectelor, femeia Capricorn pare vulnerabilă şi chiar este vulnerabilă, fiind un recipient cu emoţii. Se poate îndrăgosti repede şi nebuneşte, iar până să ajungă să analizeze în ce combinaţie a intrat, constată că e târziu şi nu se mai poate face mare lucru pentru vreo reparaţie. Uneori, datorită avalanşei de sentimente, ajunge să fie prinsă în relaţii şi pusă în situaţii pe care şi le explică cu greu. 

Are simţ al responsabilităţii, dar cum ochii văd, iar inima cere, busola se poate pierde uşor. În orice caz, multe din iubirile femeii Capricorn sunt considerate de ea însăşi, în momentul când focul e la maximum, drept iubirea vieţii ei. Deci este foarte posibil ca femeia Capricorn să aibă mai multe ediţii ale "iubirii fără egal". Se vor face jurăminte, se va dormi într-o strânsă îmbrăţişare. Dar totul se topeşte adesea, precum zăpada primăvara. Urmează gelozia, părerea de rău, zbuciumul, promisiunea că nu va mai face ce-a făcut. Dar va fi destul să întâlnească un alt bărbat chipeş şi mai ales sensibil, şi idila-i gata. Abia târziu va constata că scenele se cam repetă şi nu merită atâta risipă de suflet, de simţire. 

Femeia Capricorn este o iubită care merită toate complimentele. Chiar şi datorită faptul că este femeia care trebuie, pur şi simplu, sedusă. Ea nu trebuie să fie şcolită pentru a iubi, ci ştie totul din instinct, ca de când lumea. Este tipul de femeie la care adesea bărbatul care a părăsit-o se întoarce, concluzionând că tot cu ea este mai bine. Aventurierii dragostei vor lua o lecţie de viaţă de la ea. 

Ca soţie, femeia Capricorn este mai complicată, ea având o fire liberă. Soţul ei trebuie să fie mereu altfel, să imagineze şi s-o atragă în noi şi noi momente de viaţă şi de dragoste. În viaţa socială, femeia Capricorn, considerată uneori egoistă, distantă, obţine cu uşurinţă succesul, deoarece poate munci mult şi nu se dă bătută. Ea are fire de învingătoare şi poate că şi din acest motiv rămâne de neuitat pentru orice bărbat care a avut de-a face cu ea. 

Femeia Capricorn este compatibilă cu Taurul şi Fecioara, dar mai ales cu nativii din zodia Taurului. Poate încerca şi Scorpioni, Peşti sau Raci, dar reuşita, în aceste cazuri, nu e garantată. Zone erogene: zona genunchilor, apoi abdomen, spate.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti