Femeia Balanta

Femeia Balanţă - comportament sentimental-erotic- Dragoste si sex

O femeie care se lasă iubită şi nu are nici o iniţiativă în dragostea ei, aceasta este femeia Balanţă. Pasivitatea femeii Balanţă este atât de mare, încât poate fi acuzată foarte uşor că nu e în stare să iubească. În ceea ce priveşte inerţia femeii Balanţă, totul pare o enormă acuzaţie la adresa ei. Compensează cu ceva femeia Balanţă acest aparent minus? Se pare că da, plăcerile ei sexuale fiind foarte intense. Chiar dacă în general nu e capabilă de mare ardere spirituală, datoria şi-o face, iar bărbatul nu are ce să-i reproşeze. 

Femeia Balanţă e foarte sensibilă la complimente. Poate fi cucerită făcându-i-se complimente, dar şirul acestor complimente nu trebuie întrerupt nici după ce partida de dragoste a luat sfârşit. Femeii Balanţă nu-i plac exprimările grosolane, iar bărbatul trebuie să le evite chiar şi atunci când face dragoste cu ea. Deşi se zice că trupul ei cere dragoste intensă, spiritul femeii Balanţă rămâne senin, iubitor de frumos şi relaxare. 

Bărbatul care intră în intimitate cu o femeie Balanţă trebuie să ştie faptul că trebuie s-o admire din toate puterile sale şi nici un cuvânt de efect din vocabular nu e prea puţin. Spatele femeii Balanţă este zona ei de excitare, deci un dans tandru este oricând binevenit pentru ea. Femeia Balanţă este cunoscută ca o foarte bună soţie, ca fiind omul de echilibru şi de calm în familie. Este şi o bună gospodină. Despre femeia Balanţă se spune fără teamă de a greşi că este cu adevărat jumătatea soţului. 

În intimitate, soţia Balanţă nu neagă fanteziile sexuale, dar nu-i place ca perioada pregătitoare iubirii efective să fie prea lungă. Mereu robotind în bucătărie, în gospodărie, femeia Balanţă poate să-şi surprindă soţul prin dăruirea ei în dragoste, parcă dorind să se răzbune pentru lipsa de relief a vieţii ei de zi cu zi. Se înţelege că asemenea tresăriri feminine vor face mare plăcere bărbatului, fie el şi un soţ avut în proprietate de 10 sau 20 de ani. Ei bine, tocmai aceste momente de prospeţime fierbinte fac durabilă căsnicia femeii Balanţă. 

Femeia Balanţă intră uşor în rezonanţă cu Berbecul, Vărsătorul, Gemenii, Leul şi Săgetătorul. Zone erogene: îndeosebi fesele; spatele.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti