Horoscop Fecioara Martie 2016

Luna martie aduce multe planete in zona relatiilor si nu m-ar mira sa fiti mai interesati de imaginea voastra si de felul in care va percep oamenii. Poate ca unii dintre voi vreti cu adevarat sa va schimbati nu atat imaginea exterioara, cat pe cea interioara. Luna Noua in Pesti pe 4 martie si Luna Plina sub semnul Pestilor pe 19 martie! 

Asa ca axa Pesti-Fecioara, axa relatiilor este puternic activata in primele douazeci de zile ale lunii. Sunteti invitati in aceasta perioada sa fiti un pic mai atenti la feedback-urile pe care vi le dau oamenii, cum se comporta cu voi, cat de repede raspund la solicitarile voastre, cum trebuie sa comunicati, care sunt argumentele, ce gesturi e bine sa faceti, ce comportamente sa adoptati, cum trebuie sa va prezentati lumii. Depinde ce rezultate vreti sa obtineti! Daca va este indiferent de ce spun ceilalti despre voi sau chiar vreti sa-i provocati atunci Marte va ajuta sa fiti chiar sacaitori si pisalogi. Daca vreti sa obtineti un feedback mai cooperant, sa aveti parte de o minte mai deschisa din partea celorlalti, mai multa atentie, atunci este bine sa fiti un pic mai atenti si la limbajul corporal, la ce spun oamenii printre randuri, la gesturile pe care le fac si la felul in care va privesc. 

In general zodia Pesti va identifica zonele toxice, ce nu functioneaza, din ce cauza nu obtineti raspunsul pe care il doriti sau va indica lucrurile de care fug oamenii, aspectele care displac celor cu care va intalniti, lucrurile pe care e bine sa le evitati in intalnirea cu oamenii si mai ales care sunt sensibilitatile si fricile sau zonele lor nevralgice. Daca vreti sa tineti cont de ele atunci puteti imbunatati comunicarea. Daca nu vreti sa tineti cont de ele atunci riscati sa raniti. Poate unii dintre voi chiar asta doriti pentru a provoca o reactie sau pentru a spune lucrurilor pe nume! In afaceri, in relatiile profesionale este bine sa va purtati cu menajamente, iar planetele in Pesti va ajuta sa idetificati ranile celor din jur, lucrurile de care se tem, lucrurile despre care cred ca ii suprasolicita, ca nu le fac fata, ca ii jeneaza. Chiar de greselile lor se tem unii oameni si pot avea sentimentul ca v-ati prins inaintea lor care sunt aceste greseli. 

Plantele in Pesti va invita sa fiti un pic mai precauti, mai prudenti, mai prevenitori, mai atenti in gesturi ca si cand ati pasi in varful piciorelor. Pe de alta parte, poate fi o luna a negocierilor destul de obositoare si rezista cel care are nu se intimideza usor, nu se sperie usor si care are suficienta detasare pentru a privi lucrurile de sus sau de la distanta. In felul acesta poate sa depaseasca disconfortul dat de o discutie sau de un interes anume. Cu cat iesi din sfera interesului sau a scopului pe care vrei sa-l atingi, cu atat vezi toata harta, ansamblul situatiei respective si esti mai greu de intimidat sau de miscat, pentru ca te-ai extras din zona de interes imediat sau de atingere imediata. Asa ca un grad anume de detasare este recomandat in aceasta luna. 

Pe de alta parte, Mercur, planeta care va guverneaza se instaleaza in Berbec si va retrograda acolo dupa 30 martie. Perioada 16-30 martie este extrem de importanta pentru calculele materiale si financiare pe care vi le faceti. Asteptarile voastre materiale si financiare vor fi ajustate in aprilie, asa ca fiti atenti ce pretenii emiteti. Daca asteptati sa castigati din partea cuiva sau cineva trebuie sa va plateasca, fiti atenti ce calcule va faceti pentru ca s-ar putea ca persoana respectiva sa promita ceva ce inca n-a dobandit sau bazandu-se pe un bun care o sa-i vina si in aprilie sa trebuiasca sa renegocieze datoria catre voi. Intre 16-30 martie sunteti invitati sa va faceti planuri si sa ganditi foarte eficeient si foarte economic, insa deciziile mari vi se recomanda sa le luati dupa 20 aprilie!

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti