Horoscop Fecioara Ianuarie 2016

O luna care incepe bine. Intre 10 si 20 Ianuarie se simte din plin aspectul benefic Marte-Soare, este important pentru ca Marte va traverseaza zodia si este un pasaj de care trebuie sa profitati, va da forta, determinare, energie, hotarare, ambitie, poate cea mai buna capacitate de mobilizare pe care ati avut-o in ultima vreme si, daca aveti in gand anumite actiuni sau anumite proiecte cu care vreti sa incepeti foarte repede dupa 1 Ianuarie, atunci e cazul sa va pobilizati, sa nu ratati acest pasaj de 10-20 Ianuarie. 

Dupa 23 Ianuarie, Marte va retrograda si poate nervul, avantul si curajul incep sa mai scada usor-usor pana in luna Aprilie, nu de tot, dar se dozeaza altfel. Asa ca nu este rau sa puneti repede in practica ceea ce intentionati sa faceti. Aspectele bune vorbesc chiar de claritatea mentala si asta inseamna ca nu prea judecati gresit lucrurile. Nu ar trebui sa ezitati si sa profitati din plin pana pe 20 Ianuarie de avantul pe care il simtiti, de inspiratia pe care o simtiti, sa nu le lasati sa treaca. Chiar sa treceti la treaba si sa faceti ceea ce v-ati propus, chiar daca dupa aceea veti schimba ritmul, in contextul unui proces deja initiat. Va fi mai greu dupa 23 Ianuarie sa va mobilizati pe fondul unui Marte retrograd. Mobilizarea poate veni mai mult din intarziere sau vinovatie, din presiunea evenimentelor decat din propria voastra alegere. 

Asa ca un inceput de an foarte bun, cu un pasaj extrem de favorabil 10-20 Ianuarie, in primul rand ca stare interioara si ca putere de mobilizare, dar de asemenea mai sunt aspecte bune de care trebuie sa profitati si anume conjunctia Mercur-Pluto care este foarte activa pana pe 20 Ianuarie, ce da claritate mentala, dar si claritate privind viitorul vostru. Este ca un pasaj in care se deschide o fereastra mare si stiti exact care va este drumul si pe ce drum sa mergeti, ce urmeaza sa intalniti pe cale. 

Este o conjunctie care va conecteaza de asemenea la inima voastra, la talentele si la harurile voastre. De aceea, proiectele la care va ganditi nu vizeaza numai castiguri si numai banii sau un exercitiu dobandit profesional pana acum care va deveni rutina pentru voi, ci un har, un talent, un hobby, o pasiune pe care va sprijiniti un demers. Credeti in ceea ce faceti, va place si aici este cheia succesului! De aceea este si usor sa va mobilizati, facand lucruri care va plac. 

Fie este vorba de un demers profesional, fie de relatii personale si relatia cu membri ai familiei, in special cu ocpiii, dar in ambele cazuri este vorba de inima voastra implicata si de ceea ce va place foarte mult sa faceti in acest moment si de lucruri care sunteti voi convinsi ca sunt utile si frumoase. 

Asa ca o luna ce vorbeste, in primul rand de entuziasm, de elan, convingeri, credinte personale, haruri, talente si de puterea de a va mobiliza, pornind din inima si nu neaparat din dorinta de castig. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti