Horoscop Fecioara Februarie 2016

Sigur ca vom vorbi si in aceasta luna Februarie de faptul ca Marte retrogradeaza in zodia voastra pana pe 13 Aprilie si o sa tot vorbim de aceasta pozitie numai ca, dupa 15 Februarie, incepe treptat sa se formeze opozitie puternica cu Mercur si aduce la suprafata tot felul de greseli de exprimare, greseli de interpretare a mesajelor pe care le-ati adresat, dar si gresita interpretare a intentiilor si gesturilor voastre si va puteti dumiri poate chiar in legatura cu atitudini ale unor oameni din Decembrie sau chair la inceput de Ianuarie 2016 si daca atunci nu v-ati explicat de ce s-au comportat intr-un anumit fel cu voi sau de ce v-au adresat anumite cuvinte, acum va lamuriti. 

Toate confuziile, exagerarile sau miciunile, gresita interpretare, nemultumirile personale sunt rascolite de Marte retrograd in opozitie cu Mercur dupa 20 Februarie si nu se prea poate baga capul in nisip. S-a intamplat probabil in Decembrie sau Ianuarie sau s-a incercat sa se mascheze nemultumirea de atunci, iar acum trebuie sa va confruntati si voi si oamenii de care va ciocniti in aceasta luna trebuie sa lamuriti lucrurile. 

Toata lumea are aceasta opozitie Marte retrograd-Mercur dupa 20 Februarie, toata lumea va dori sa se asigure ca lucrurile stau asa cum au fost discutate sau va dori explicatii in cazul in care lucrurile nu functioneaza. Asa ca veti avea de-a face cu persoane care, oricat s-ar jena sau oricat de mult ar da vina pe altii (pentru ca va fi un sport teribil pentru toate zodiile dupa 20 Februarie), pana la urma tot se va afla adevarul. 

Are extrem de scurte picioare minciuna cu Mercur in Pesti, asa ca este o perioada a clarificarilor, a intrebarilor insistente si poate a persoanelor care trebuie de multe ori sa devina pisalogi pentru a reusi sa obtina un rezultat. Poate fi si cazul vostru, indiferent ca va confruntati cu partenerul de viata, cu un colaborator, cu un prieten apropiat, un asociat, o alta persoana care nu poate sa va fie atat de apropiata, dar in acest moment este in atentia voastra si cu care trebuie sa lucrati si va treziti ca sunteti nevoiti ca trebuie sa faceti ce nu va place: sa insistati, sa perseverati, sa obtineti un raspuns, sa obtineti atentie, o explicatie. Pana la urma, va trebui sa obtineti lucrurile de care aveti nevoie, insa ramanand in punctul acela de unde pretindeti atentie si respect. 

Pe de alta parte, daca oamenii nu v-au dat respectul cuvenit, atentia pe care ati cerut-o, veti afla de ce si poate ca, de multe ori, raspunsul nu este in ograda vecinilor, ci intr-a voastra. Felul in care v-ati manifestat fata de oamenii din jurul vostru a lasat loc de interpretari gresite si, pentru ca nu v-a preocupat cum sunteti interpretati de ceilalti, nici nu ati lamurit lucrurile sau nu ati verificat daca in mintea lor se contureaza o imagine corecta vis-a-vis de voi. Asa ca, iata un Februarie ce va permite acest lucru! 

Un alt aspect interesant este tranzitul lui Venus prin Berbec, un aspect ce vorbeste mai mult de resurse financiare si materiale si de ajutorul pe care-l primiti. Se pare ca ajutorul unor persoane intre 8 Februarie si 5 Martie este posibil numai daca garantati ca veti face anumite lucruri: ca va veti indeplini sarcinile in plan profesional, ca sustineti un anumit proiect legat de camin si de familie in plan familial sau ca stiti sa va ocupati de voi si ca nu mai aveti nevoie de serviciile celorlalti. 

Cu alte cuvinte, primiti credit, incredere si chiar bani si suport material numai daca va dovediti destoinici, daca va explicati erorile sau va recunoasteti greselile, daca va angajati mai activ in diverse actiuni din camin sau in colaborarile profesionale, astfel incat toata lumea sa fie lamurita ca in sfarsit pe acest Marte retrograd sunteti hotarati sa faceti si voi ceva. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti