Horoscop Fecioara azi - Horoscop Zilnic Fecioara - Horoscopul Zilei

Caracteristici Zodia Fecioară (24 august-23 septembrie)

Zodia Fecioară este zodia slujirii umile, a sănătăţii şi a responsabilităţilor de zi cu zi. Fecioara se uită la viața și la toate părțile sale, folosindu-se de logica minții, observând, analizând şi asimilând din experiență. Acesta este motivul pentru care Fecioarele se remarcă în rândul celorlalte zodii prin atenţia pe care o acordă detaliilor şi prin abilitatea de a face faţă cu bine chestiunilor de rutină din viaţa de zi cu zi. Zodia Fecioară caută perfecţiunea şi este semnul zodiacal care are o slăbiciune pentru ordine și precizie. Ca şi al doilea simbol uman al zodiacului (Gemenii fiind primul) - o Fecioară care deține un fascicol de grâu - misiunea zodiei Fecioara este de a găsi o cale de a fi productiva și de a face ceva util şi semnificativ în viață. Întrucât are o mare morală interioară, acest semn este frecvent etichetat ca fiind "critic" sau "cârcotaş". Mintea lor care analizează în permanenţă îi poate împinge spre acuzații la adresă celorlalţi, Fecioara confruntându-se cu o adevărată lecție în depăşirea acestei tendinţe comportamentale și dezvoltarea unei atitudini mult mai iubitoare. Fecioara face cel mai bine acest lucru prin muncă și oferirea de servicii utile pentru ceilalți. Fecioarele sunt de fapt neagresive, de multe ori timide, oarecum materialiste și cu picioarele pe pământ, în abordarea generală pe care o au în viaţă. E adevărat că mulţi nativi ai acestei zodii devin foarte conștientă de corp şi de sănătate, uneori chiar ipohondri. "Eu analizez", spune Fecioară.
 • Cuvinte cheie zodia Fecioară: analitic, precis, critic, atent, orientat către detalii, practic, realist, spirit de observaţie, harnic, muncitor, modest, orientat către sănătate, săritor, perfecţionist, puritan, ipohondru, discriminant, ordonat, logic.
 • Zodia Fecioară guvernează stomacul, intestinul.
 • Verbul zodiei Fecioară: Eu analizez
 • Dualitate: Zodie feminină
 • Element: Pământ
 • Mod: Zodie mutabilă
 • Planeta care guvernează zodia Fecioară: Mercur
 • Zodia opusă: Peşti
 • Casa astrologică guvernată de Fecioară: Casa a 6-a (Casa Muncii şi Sănătăţii)
 • Fecioara este cel mai compatibil cu zodiile: Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn şi Peşti.
 • Fecioara este cel mai incompatibilă cu zodiile: Gemeni şi Săgetător
 • Persoane celebre născute în zodia Fecioară: Hugh Grant, Richard Gere, Jacqueline Bisset, Shania Twain, Sean Connery, Maica Tereza, Racquel Welch, Lily Tomlin, Sophia Loren, Cameron Diaz, Michael Jackson, Stephen King, Amy Winehouse

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti