Horoscop Fecioara August 2016

Luna august este o luna destul de complicata, cu multe miscari planetare ce dau batai de cap tuturor zodiilor. Mercur, planeta care va guverneaza, retrogradeaza in aceasta luna si face un joc destul de interesant. Intre 2 si 8 august retrogradeaza in zodia voastra iar intre 9 si 26 august retrogradeaza in Leu. Perioada 2-8 august este valoroasa pentru a va autoanaliza, pentru a va privi mai onest, mai sincer, mai profund, mai analitic calitatile si defectele, actiunile, deciziile. 

Tocmai de aceea Mercur trece in Leu si intre 9 si 26 august se va afla retrograd acolo, tocmai pentru a va da mai mult timp de analiza si reflectie, pentru a afla care sunt cauzele unor atitudini, comportamente, ticuri, gesturi pe care le aveti, chiar a unui mod de a fi sau a unui mod de a gandi. 

Confruntandu-va cu rezultatele bune sau rele, puteti merge acum pe firul lor astfel incat sa vedeti de unde pornesc toate lucrurile, de unde porneste acesta atitudine pe care ati adoptat-o fata de viata, fata de profesie, fata de realizare, de unde porneste acest mod de a gandi relatiile personale, aceste pretentii pe care le aveti de la oamenii din preajma voastra. Sunt foarte multe lucruri de aflat, in sensul de a decoperi cauzele lor. 

Conjunctia Soare-Venus, prezenta in Leu pana pe 22 august, indulceste rezultatele sau informatiile pe care le descoperiti. Puteti scapa de sentimentul ca sunteti vinovati de tot si de toate, ca sunteti responsabili de tot si de toate! A doua jumatate a lunii este interesanta pentru ca va aduce explicatiile de care aveti nevoie si puteti intelege un pic mai bine ce se intampla cu viata voastra dar nu acum in prezent, ci de unde se trag toate lucrurile, de unde s-au creat toate situatiile in acest moment. 

Dupa 22 august conjunctia Soare-Venus se muta in zodia voastra si va face mai indulgenti cu voi, va ajuta sa va iubiti un pic mai mult, va ajuta sa va puneti in valoare calitatile si farmecul, sa fiti constienti de atuurile voastre. Ati mai avut diverse aspecte planetare care v-au incurajat sa aflati care sunt atuurile voastre si sa mizati mult pe ele. In primul rand, a fost tranzitul lui Saturn care a putut sa genereze o maturizare si o constientizare a valorii personale. 

Mercur retrograd in zodia voastra, intre 2 si 8 august, poate sa aduca aceasta refocusare pe propria persoana si sa va ajute sa intelegeti ca aveti multe calitati - totul este sa stiti cum sa le folositi. Instalarea lui Marte in Rac, din 3 august pana pe 19 septembrie, duce la activarea relatiilor cu prietenii vechi. Lucrul aceasta va poate da ocazia sa va verificati vechile prietenii, sa activati o parte din ele, sa va detasati de alti prieteni, care poate nu-si mai gasesc loc in viata voastra acum. Ramane de vazut! Cert este ca intre 3 august si 19 septembrie multe evenimente legate de prieteni buni, prieteni vechi va ajuta sa va dati seama de caracterul, intentiile oamenilor pe care altadata i-ati fi considerati foarte apropiati. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti