Horoscop Dragoste 2016

Horoscop Dragoste 2016 - O privire de ansamblu

Te întrebi ce va aduce anul 2016 pentru tine în dragoste? Dacă dragostea este scrisă în stele pentru tine in acest an? Dacă va fi încă un an în care vei fi singur, sau în sfârşit o să-ţi găseşti partenerul compatibil? Ne putem aștepta la schimbări semnificative în viețile noastre în 2016, dar ce spun astrele despre șansele de a ne găsi fericirea în relațiile noastre, sau chiar de a începe o nouă relaţie? 

Printre cele mai frecvente întrebări pe care un astrolog le primeşte se afla următoarele: "Când voi găsi iubirea adevărată?", "Când mă voi căsători?" "Vom fi din nou împreună?" Acestea sunt întrebări la care cu toții vrem răspunsuri, dar ce aduc planetele în noul an, 2016, în dragoste? Ce prevede Horoscopul dragoste 2016?

În ultimii 4 ani cuplurile existente au fost supuse unor teste dure, sub influenţa tranzitului saturnian prin zodia Balanţă si Scorpion. Doar relaţiile care au avut o fundaţie solidă şi care s-au dovedit trainice probabil au reuşit să treacă aceste teste. Din septembrie 2015 am început să respirăm uşuraţi pentru că Saturn a părăsit zodia Scorpion şi încetul cu încetul, au dispărut multe din piedicile, frustrările sau restricţiile pe care le-am simţit în ultimii ani pe plan relaţional.

Si in 2016 reuşim să întemeiem un cuplu cu ceva mai multă uşurinţă şi privim lucrurile cu mai mult optimism şi detaşare. Cel mai important eveniment astrologic în 2016, în ceea ce priveşte dragostea, va avea loc pe data de 9 septembrie 2016, când planeta Jupiter, Marele Benefic în astrologie, va intra în zodia Balanţă, care guvernează, printre altele, relaţiile şi căsătoria. Ultimele 4 luni ale anului 2016 se anunţă a fi favorabile în ceea ce priveşte dragostea, relaţiile, parteneriatele şi căsătoria. Balanţă, semnul zodiacal al căsătoriei şi parteneriatelor, va fi extins de planeta Jupiter, astfel încât se anunţa o perioadă în care ne vom îndrepta mai mult atenţia înspre ceilalţi. Extinderea conștiinței va avea loc prin ceea ce am putea numi "un angajament benefic cu celălalt". Sub influența lui Jupiter în Balanţă, ne vom da seama că nimeni nu este complet, că avem nevoie de alții ca să ne completeze. Scopul lui Jupiter în Balanţa este să aducă persoanele împreună în beneficiul ambelor părţi. Aceasta combinaţie poate fi văzută ca binecuvântarea (Jupiter) căsătoriei (Balanţa). 

În ultimele 4 luni ale anului 2016 vor exista multe oportunități pentru relații şi dragoste. Jupiter în Balanţa este renumit pentru că aduce sufletele pereche împreună, mai multe căsătorii și o dorința puternică de a ne asocia. Prin urmare, în 2016 vor fi mai multe nunţi decât de obicei şi mai multe cereri în căsătorie. 
Horoscop Dragoste 2016 - Previziuni 2016 dragoste pentru toate zodiile

dragoste berbec

Horoscop Dragoste Berbec
dragoste taur

Horoscop Dragoste Taur
dragoste gemeni

Horoscop Dragoste Gemeni
dragoste rac

Horoscop Dragoste Rac
leu

Horoscop Dragoste Leu
fecioara

Horoscop Dragoste Fecioara
balanta

Horoscop Dragoste Balanta
scorpion

Horoscop Dragoste Scorpion
sagetator

Horoscop Dragoste Sagetator
zodia capricorn

Horoscop Dragoste Capricorn
 varsator

Horoscop Dragoste Varsator
pesti

Horoscop Dragoste Pesti

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti