Horoscop Dragoste Varsator 2016

Horoscop Dragoste pentru Varsator in 2016

Un an nu foarte dinamic în plan relațional, insa relatiile cu prietenii joacă un loc central in preocupările tale in 2016! Incepând din toamna lui 2015, ai intrat intr-o zonă in care vei transforma relatia cu prietenii. Nu neapărat pentru că vei avea mai multe sanse de a-ti mări cercul de cunostinte, ci pentru că poti intra intr-o zonă ceva mai agitată in relatia cu unii prieteni. Poti descoperi, cu stupoare, că cei pe care ii considerai prieteni nu erau deloc asa, ci in spatele bunelor intentii se ascundeau motive ascunse.

Posibil să-ti placă să iesi cu prietenii la petreceri, la distractii, să participi alături de ei la evenimente artistice, mondene, sociale, pentru că faci echipă bună cu ei. Si ei pun mare pret pe prietenia cu tine si esti mândru că ai alături de tine câtiva oameni seriosi si de incredere. Ce-i drept, Saturn e posibil să fie vinovat, si de pierderea unor prieteni, dar e bine sa accepti situatia cu maturitate spunându-ti că fiecare are viata sa si drumul său in viată. Poate unii se vor casatori si nu te vor mai prefera in preajmă, poate altii se vor detasa de tine, asezându-si propriile interese in prim plan, poate altii nu te vor mai intelege si te vor privi intr-o lumină diferită decât inainte. Dacă prieteni buni, vechi, vor pleca de lângă tine in urmatorii 2 ani, pe perioada tranzitului lui Saturn prin Sagetator, este pentru că viata lor, dar si a ta, s-a schimbat si trebuie sa va respectati reciproc alegerile, constienti că fiecare merge la un moment dat pe drumul său.

Relatiile care nu se bazează pe o prietenie sinceră au toate sansele să se destrame in 2016 - dar si 2017. Te poti astepta si la conflicte in relatia cu unii asa-zisi prieteni, acest tranzit poate marca o zi pe care nu o vei uita usor, pentru că poate aduce un eveniment capital in relatia ta cu lumea. 2016 este un an in care poti pierde pentru totdeauna un prieten căruia i-ai acordat multă atentie in trecut, ori iti iese in cale o persoană care va avea o influentă majoră asupra ta de acum inainte, fiind o intâlnire dictată de destin. Evenimente majore pot avea loc din a doua parte a anului in relatiile tale de prietenie, dar nu-ti face iluzii, pentru că nu e obligatoriu să fie evenimente fericite, ci mai degrabă probe de incercare a relatiilor cu cei pe care tu ii numesti prieteni. Atmosfera poate fi mult mai plăcută intre amici in octombrie-noiembrie, dar trebuie să fii pregătit si pentru unele concluzii marcante cu privire la oameni care ti-au fost prieteni apropiati.Horoscop 2016 Varsator pentru toate domeniile

Varsator 2016
Horoscop Varsator 2016
dragoste
Horoscop Dragoste Varsator 2016 
bani
Horoscop Varsator Bani 2016
cariera
Horoscop Varsator Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti