Horoscop Dragoste Taur 2016

Horoscopul Dragostei pentru Taur în 2016

DRAGOSTE

Dacă e să fie cineva îndrăgostitul anului 2016, atunci și tu ai putea fi unul dintre ei, deoarece îl ai în continuare, până în septembrie 2016, pe Jupiter în zona sentimentelor, tranzit care a început în toamna lui 2015. Posibil ca mulți Tauri să se fi bucurat intens de viată în ultimele 6 luni ale lui 2015 și vor continua să-și trăiască viata cu pasiune și în prima parte a lui 2016. Dacă nu ți s-a umplut inima de amor, de pasiune, de senzualitate și tandrețe în ultimele luni ale lui 2015, mai ai încă timp să faci loc iubirii în sufletul tău. Ești mai dornic de iubire ca oricând, demult nu ai mai avut atâta pasiune în trup și suflet, încât ai fi în stare să te îndrăgostești în fiecare lună de altcineva, dar sunt și mari șanse să găsești acum iubirea vieții tale, unica, cea mai mare… sau una dintre cele mai importante din multe altele care te-au marcat.

Tranzitul lui Venus pe aici intre 5 august - 29 august, face ca această planetă a iubirii să-și unească fortele la un moment dat cu Jupiter, pe 27 august, cu șansa de a te îndrăgosti orbește! Atenție: chiar dacă ești gata să spui că nu ai mai iubit niciodată atât de intens, poate fi totuși o iubire periculoasă, prin care cineva ar putea avea de suferit: ori îl trădezi de fapt pe partenerul oficial, furat de jocul seducției în altă relație, ori idila care ți se oferă aproape pe tavă conține o oarecare doză de risc: acela de a nu putea merge prea departe, de a avea un preț de plătit, de a nu fi sinceră intru totul, existând, pe ici, pe acolo, și un interes, sau poate e doar o aventură cu tentă erotică din care nu va mai rămâne nimic. Deși Jupiter și Venus prin sfera sentimentelor iți aprind călcâiele și te fac să vibrezi mai ușor la fiorii iubirii, există totuși posibilitatea ca această iubire să nu ducă acolo unde visezi, ci doar să-ți dea major viata peste cap! Iubește cu patimă, dacă asta iți dorești, far fără iluzii imense! De prin septembrie, după ce Jupiter iți lasă inima în pace, iubirea se domolește încet-încet și redevii sobrul Taur pe care-l știe lumea.  

CASĂ ȘI FAMILIE

Viata de familie este plăcută și tihnită pe parcursul trecerii Soarelui prin zodia ta - 19 aprilie - 20 mai - te simți bine cu ai tăi, încerci să le oferi tot ce au nevoie, dar la fel de plăcut va fi în căminul tău în luna 15 iulie - 12 august, când Venus va dinamiza relațiile de familie, vă va face pe toți mai implicați și vei depune mai multă energie în a transforma casa în centrul universului tău! Au loc atunci evenimente interesante, deosebite, norocoase în familia sau în casa ta, deci te poți aștepta la noutăți care să anime spiritele și să vă facă pe toți mai fericiți.

PRIETENI

Ai la dispoziție foarte mulți ani ca să-ți regândești relația cu lumea, cu prietenii, să te alături unor noi colective de prieteni. E posibil ca la originea alegerii prietenilor să se afle afinități de natură spirituală sau culturală, ca atare nu e exclus să te alături unor cenacluri literare, unor grupări spirituale sau religioase, să te alături unui grup de suport cu tentă psihologică… Ești atras de persoane cu deschidere spre spiritualitate, spre biserică, spre poezie sau alte activități care au rolul de a te încărca sufletește, cum ar fi un cerc de poezie sau de pictură, de exemplu. Unii chiar vor spune că ai o atitudine cam izolată, că te retragi în lumea ta sau într-o zonă imaginară, virtuală - deci și prieteniile pe internet pot deveni una din preocupările majore, peretele tău de pe Facebook-ul va aduna zeci de noi nume în listă în câteva luni - dar de cele mai multe ori simți nevoia să fii mai mult tu cu tine însuti, tu cu Dumnezeu, tu cu sufletul tău, și bine faci! 

Totuși Neptun în sfera prietenilor te poate face și foarte vulnerabil: unii pot profita mai mult de naivitatea ta, de amabilitatea ta, de bunătatea ta, ca atare da, dedică-te prietenilor, dar nu-i lăsa să facă orice vor cu tine! Nu trebuie să le permiți să se joace cu încrederea ta, deci deschide bine ochii și nu crede chiar tot ce ți se spune. Sub influenta acestui tranzit există și riscul să fii trădat de prieteni, să descoperi jocuri de culise ale unor prieteni nesinceri sau chiar să descoperi că cei pe care-i numeai prieteni sunt exact pe dos: cei mai mari inamici de care trebuie să scapi de urgentă. 

De ceva vreme trăiești într-o ceată deasă când vine vorba de prieteni și îi privești pe toți într-o aură mult idealizată. Unii te-au cucerit ușor, alții te-au dus de nas și au profitat de prietenia ta cu tupeu, dar gata! Neptun formează un aspect stresant cu Saturn pe parcursul anului 2016, aspect care te ajută să faci ordine în jurul tău. Poți descoperi ca prin farmec că ai avut mulți prieteni falși în jurul tău și ești pregătit să scapi de ei că se poate de repede, chiar dacă trezirea la realitate poate lăsa urme în plan emoțional, ceva foarte asemănător unei depresii. Dintr-o dată descoperi câți prieteni adevărați mai ai în preajmă. Abia de acum înainte poți număra pe degetele de la o mână, probabil, cine ți-a rămas alături, pentru că toți ceilalți care au dat buzna în viata ta în ultimii ani au avut ceva de câștigat de la tine, ca prieten, iar acum s-ar putea să fugă care încotro ca potârnichile! Unii chiar își vor da arama pe fată, observând cu regret că ai avut încredere în cine nu merită. Totul e să nu îi vezi ca fiind perfecți, asa cum ai făcut în ultimii ani, altfel tot prietenii pot fi cei care îți vor genera cele mai mari decepții.

Pui accent pe viata socială, pe ieșirile în lume, alături de prieteni în martie-aprilie, când Venus te pune într-o lumină bună, dar atenție: tot ea te face și ceva mai credul iar dezamăgirile de la prieteni nu vor lipsi din meniu. Uneori e chiar în avantajul tău să preferi singurătatea decât prieteniile mincinoase!


Horoscop 2016 Taur toate domeniile

taur
Horoscop Taur 2016
dragoste
Horoscop Taur 2016 Dragoste 
Horoscop Sanatate
Horoscop Taur 2016 Sanatate
cariera
Horoscop Taur 2016 Cariera

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti