Horoscop Dragoste Taur 2016

Horoscopul Dragostei pentru Taur in 2016

Vestea mai putin bună este că inca nu s-a epuizat lunga perioadă de complicații în relațiile importante care a provocat separări, reveniri sau, în anumite cazuri, sudarea solidă a relației de cuplu. Si in 2016 Saturn in zona relatiilor de cuplu te indeamna sa fii mai matur, sa știi ce vrei și sa prețuiești mai mult stabilitatea decât tentația și aventura.

Anul acesta va trebui să privești în față consecințele deciziilor luate și să descoperi ce implicații au ele. Principalul pericol vine tot de la tine, de la propriile dorințe, frustrări, vise neîmplinite și chiar pofte nestăpânite. Intregul an, dar în special prima jumătate, pot deveni greu de suportat din cauza limitărilor pe care trebuie să le suporți pentru a asigura stabilitatea relației.

Șansele de a începe o nouă relație sunt puține, sezoniere, de exemplu în lunile de vară. Tot vara aduce debutul unei perioade de un an în care vei face schimbări importante în situația familială, fie printr-o mutare, un membru al familiei vine, altul pleacă sau chiar tu te muți în altă parte, cam fără tragere de inimă. Pleci în căutarea unui mai bine, dar cu atâtea temeri adunate, încât chiar dacă ai găsi acel bine va fi mult diminuat.

Lunile mai și noiembrie se anunță a fi poate cele mai complicate din întegul an, atunci se pot petrece evenimente care pot schimba destul de mult drumul pe care mergi, ceea ce înseamnă că va trebui să iei anumite decizii. Pe tot parcursul anului beneficiezi de o formă specială de inspirație la care ai acces dacă ești interesat de astfel de lucruri, care te poate ajuta să găsești un echilibru între problemele concrete și cele ale sufletului care își va cere și el drepturile în noul an și nu vei mai putea ignora acest aspect.

Horoscop 2016 Taur toate domeniile

taur
Horoscop Taur 2016
dragoste
Horoscop Taur 2016 Dragoste 
bani
Horoscop Taur 2016 Bani
cariera
Horoscop Taur 2016 Cariera