Horoscop Dragoste Taur 2016

Horoscopul Dragostei pentru Taur în 2016

DRAGOSTE

Reușești să te pui bine în valoare din punct de vedere sentimental în perioada august - octombrie, luni în care viata sentimentală poate inflori sau se poate clarifica în multe privințe. Șansele de a începe o nouă relație sunt puține, sezoniere.

CASĂ ȘI FAMILIE

Viata de familie este plăcută si tihnită pe parcursul trecerii Soarelui prin zodia ta - 19 aprilie - 20 mai - te simti bine cu ai tăi, incerci să le oferi tot ce au nevoie, dar la fel de plăcut va fi in căminul tău in luna 15 iulie - 12 august, când Venus va dinamiza relatiile de familie, vă va face pe toti mai implicati si vei depune mai multă energie in a transforma casa in centrul universului tău! Au loc atunci evenimente interesante, deosebite, norocoase în familia sau în casa ta, deci te poți aștepta la noutăți care să anime spiritele și să vă facă pe toți mai fericiți.

PRIETENI

Ai la dispoziție foarte multi ani ca să-ți regândești relația cu lumea, cu prietenii, să te alături unor noi colective de prieteni. E posibil ca la originea alegerii prietenilor să se afle afinități de natură spirituală sau culturală, ca atare nu e exclus să te alături unor cenacluri literare, unor grupări spirituale sau religioase, să te alături unui grup de suport cu tentă psihologică… Ești atras de persoane cu deschidere spre spiritualitate, spre biserică, spre poezie sau alte activități care au rolul de a te încărca sufletește, cum ar fi un cerc de poezie sau de pictură, de exemplu. Unii chiar vor spune că ai o atitudine cam izolată, că te retragi in lumea ta sau intr-o zonă imaginară, virtuală - deci si prieteniile pe internet pot deveni una din preocupările majore, peretele tău de pe Facebookul va aduna zeci de noi nume in listă in câteva luni - dar de cele mai multe ori simti nevoia să fii mai mult tu cu tine insuti, tu cu Dumnezeu, tu cu sufletul tău, si bine faci! 

Totusi Neptun in sfera prietenilor te poate face si foarte vulnerabil: unii pot profita mai mult de naivitatea ta, de amabilitatea ta, de bunătatea ta, ca atare da, dedică-te prietenilor, dar nu-i lăsa să facă orice vor cu tine! Nu trebuie să le permiti să se joace cu increderea ta, deci deschide bine ochii si nu crede chiar tot ce ti se spune. Sub influenta acestui tranzit există și riscul să fii trădat de prieteni, să descoperi jocuri de culise ale unor prieteni nesinceri sau chiar să descoperi că cei pe care-i numeai prieteni sunt exact pe dos: cei mai mari inamici de care trebuie să scapi de urgentă. 

De ceva vreme trăiesti într-o ceată deasă când vine vorba de prieteni si îi privesti pe toti într-o aură mult idealizată. Unii te-au cucerit usor, altii te-au dus de nas si au profitat de prietenia ta cu tupeu, dar gata! Neptun formeaza un aspect stresant cu Saturn pe parcursul anului 2016, aspect care te ajută să faci ordine în jurul tău. Poti descoperi ca prin farmec că ai avut multi prieteni falsi în jurul tău si esti pregătit să scapi de ei că se poate de repede, chiar dacă trezirea la realitate poate lăsa urme în plan emotional, ceva foarte asemănător unei depresii. Dintr-o dată descoperi câti prieteni adevărati mai ai în preajmă. Abia de acum înainte poti număra pe degetele de la o mână, probabil, cine ti-a rămas alături, pentru că toti ceilalti care au dat buzna în viata ta în ultimii ani au avut ceva de câstigat de la tine, ca prieten, iar acum s-ar putea să fugă care încotro ca potârnichile! Unii chiar își vor da arama pe fată, observând cu regret că ai avut încredere în cine nu merită. Totul e să nu îi vezi ca fiind perfecți, asa cum ai făcut în ultimii ani, altfel tot prietenii pot fi cei care îți vor genera cele mai mari decepții.

Pui accent pe viata socială, pe ieșirile în lume, alături de prieteni în martie-aprilie, când Venus te pune într-o lumină bună, dar atenție: tot ea te face și ceva mai credul iar dezamăgirile de la prieteni nu vor lipsi din meniu. Uneori e chiar în avantajul tău să preferi singurătatea decât prieteniile mincinoase!


Horoscop 2016 Taur toate domeniile

taur
Horoscop Taur 2016
dragoste
Horoscop Taur 2016 Dragoste 
Horoscop Sanatate
Horoscop Taur 2016 Sanatate
cariera
Horoscop Taur 2016 Cariera