Horoscop Dragoste Scorpion 2016

Horoscop dragoste Scorpion 2016

Dacă nu ai cunoscut niciodată, până acum, iubirea adevărată, fii pregătit să o primesti in viata ta. Incă din 2012 probabil ai resimtit cumva fiorii iubirii, de când Neptun a pătruns in zona sentimentelor pe harta ta, unde va mai sta pentru multi ani de acum inainte lângă inima ta!

Nu te bucura prea tare, pentru că e vorba de un tranzit lung in Pesti, iar Pestii nu sunt tocmai o garantie a fericirii in iubire. Neptun te poate face extrem de sensibil, de visător, de credul, de vulnerabil la suferinte si deceptii amoroase, dar cum pe tine nu te sperie provocările, e posibil să-ti placă, pentru că asa ai parte de actiune intensă! Marile deceptii amoroase abia de acum pot apărea, marile iubiri de neuitat abia acum se pot infiripa, dar tot acum apare riscul iubirilor periculoase, fără sanse de reusită, iubiri mai mult imaginare, aproape obsesive sau bolnăvicioase, ca atare trebuie să fii realist si să nu te indrăgostesti chiar de oricine!

Cu Neptun cel răscolitor de inimi, există riscul să te implici in relatii romantice care mai mult iti vor incurca viata! Dacă a fost cineva cel mai mare indrăgostit in ultimii ani, acela se pare că ai fost tu. Scorpionii au visat si cu ochii deschisi sub influenta lui Neptun, tot ei au iubit chiar si mai multe persoane in acelasi timp, au suferit si cele mai profunde deceptii amoroase, deci tu ai fost cel care a avut parte de tot meniul sentimental, care poate exista! Neptun a fost vinovat de multele emotii la care ai fost supus, dar zbuciumul interior (cu bune si rele, deopotrivă).

Insa ai șansa unică în viață de a prețui sentimentele la adevărata lor valoare și de a trăi ținând cont de ele, atunci când vei recunoaște cât de importante sunt. Intregul an ești favorizat la acest capitol, mai mult în prima jumătate, când vei fi ocupat și cu multe alte probleme, mai puțin în a doua, când vei fi dispus să vezi ce rol esențial au cei dragi pentru echilibrul ființei tale, în general. Intregul tău univers interior trece prin schimbări profunde, ale căror roade le vei culege peste un timp, când se va încheia procesul de reașezare. Este foarte important să ai grijă de relațiile cu cei dragi, să le acorzi atenție și să protejezi sentimentele care vă leagă de atacurile deosebit de frecvente la care vor fi supuse în noul an.

In prima jumătate a anului nu vei observa vreo lipsă pentru că vei primi suficiente dovezi de dragoste, dar în a doua jumătate, când aceste dovezi vor fi mai puține, vei ajunge să îți pui întrebări și să te îndoiești de sentimentele acelor oameni, în loc să preiei rolul celui care oferă, pentru a acoperi ceea ce lipsește. Relațiile de cuplu evoluează așa cum le coordonezi tu. Este bine să nu te izolezi de cei pe care îi iubești, să comunici cu ei și să prețuiești rolul lor în viața ta.


Horoscop 2016 Scorpion pentru toate domeniile

Zodiac Scorpion 2013
Zodiac Scorpion 2016
 dragoste
Horoscopul Dragostei Scorpion 2016 
 bani
Horoscop Scorpion Bani 2016
 cariera
Horoscop Scorpion Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti