Horoscop Dragoste Sagetator 2016

Horoscop Dragoste Sagetator 2016

Controlează-ti atitudinea, si asa esti, de cativa ani incoace, ceva mai nervos in amor, adeseori ridici tonul la persoana iubită, pentru că in 2011 s-a mutat aici, in zona sentimentelor, o planetă care nu prea are de a face cu amorul: Uranus, un agitat din fire, un mare amator de schimbare, un temerar in directii noi. Uranus e benefic pentru a avea curajul să pornesti la vânătoare de inimi, dar nu prea face bine relatiilor sentimentale mai vechi, pentru că el poate tensiona atmosfera chiar si in cele mai frumoase povesti de iubire. Dacă te folosesti de atu-urile lui Uranus pentru a ajunge mai repede spre inima celui care te atrage, atunci inseamnă că această planetă ti-e aliat, dar dacă nu reusesti să-l tii sub control, poate aduce multe stări agresive, conflicte, războaie de personalităti puternice sau de orgolii care iti vor lăsa puternic amprenta in iubire.

Asadar si in 2016 ai parte de un tranzit important, greu, în zona inimii și asta poate continua seria schimbărilor începute anul trecut prin abandonarea unor comportamente greșite, de voie sau de nevoie. Principalul câștig va fi abandonarea statutului de victimă pe care ți l-ai asumat în ultimii ani și descoperirea unor noi resurse sufletești care îți permit să fii mai echilibrat, fără să îți afecteze calitatea și intensitatea vieții sentimentale. Totul se petrece aparent brusc, dar e o urmare firească a unor evenimente, inclusiv în relațiile cu copiii cărora vei fi nevoit să le recunoști anumite drepturi, mai ales pe acela de a-și coordona singuri viața, într-o oarecare măsură, chiar dacă asta te va lăsa pe tine fără obiectul muncii de îngrijire pe care o iubești atât de mult.

Uranus in Berbec este intr-o pozitie favorabilă Săgetătorilor, ca atare e foarte posibil să te bucuri de energia sa pentru a incepe relatii noi, pentru a-ti pune in valoare calitătile, pentru a te elibera de relatiile care nu te-au satisfăcut in ultima perioadă. Noutatea poate intra in viata sentimentală, dar nu uita totusi că influentele lui Uranus in Berbec se vor resimti pe câtiva ani de zile, nu numai in 2016. Incă mai e timp de schimbări interesante, deci incarcă-te de energie de la Uranus!

Horoscop CASĂ SI FAMILIE 

Visezi la o viată de familie frumoasă, tihnită, departe de aglomeratie sau de oameni gălăgiosi si ai noroc, visul tău are mari sanse să se concretizeze odată cu mutarea lui Neptun in Pesti, care corespunde zonei familiale. In ultimii ani ti-ai dai seama că viata poate fi la fel de frumoasă si dacă te rezumi mai mult la peretii casei tale. Nu mai doresti socializare, distractie, lume multă, asa ca in alti ani, ci resimti o mai mare nevoie de a te retrage in pacea casei tale, cu cei pe care-i iubesti. 

Pentru familia ta, faci orice, iti dai si cămasa de pe tine, abordând o atitudine de sacrificiu prin care iti asumi de fapt rolul de familist devotat. Viata de familie nu e intotdeauna perfectă, dar ai noroc de un idealism dus la extrem, care te ajută să vezi intotdeauna ceea ce-ti convine, mai treci cu vederea ce nu-ti place, mai inchizi ochii la mici probleme, ceea ce duce la un trai plăcut acasă. Copiii sunt marea ta bucurie, dar si marea ta responsabilitate, ai planuri mari cu ei, astepti mult de la ei, iar, dacă nu-i ai deja, incepând din 2012 - desi ideea s-a născut poate incă din 2011 - te vei gândi mult mai serios să-ti asumi rolul de părinte. Neptun nu va părăsi prea curând zodia Pestilor, zodie in care a intrat in februarie 2012, deci inca te asteapta un lung sir de evenimente care au in prim plan rolul tău de familist si relatia ta cu căminul in care vei petrece din ce in ce mai mult timp, considerând că aici te simti in sigurantă si aici iti găsesti mereu pacea interioară.

Horoscop PRIETENI

Te simti bine cu prietenii in 2016 pentru că, de pe la sfarsitul lunii august incolo, zona care se ocupă de prietenii tăi este animată de două planete de bun augur. Intre 29 august - 23 septembrie, se află in acest sector blânda Venus, care indulceste relatiile de prietenie si te face mult mai popular printre cunostintele tale. Călătoriti impreună, studiati umăr la umăr, impărtăsiti aceleasi plăceri de timp liber, ca atare sansa de a-ti mări cercul de amici creste major.

Mai mult, pe 9 septembrie 2016, intră in acest sector si planeta Jupiter. E un eveniment perfect pentru a te alătura unor grupuri noi de persoane, cu care ai preferinte sau preocupări comune. Esti simpatizat de lume, atragi atentia asupra ta si poti trăi chiar momente unice in compania prietenilor sau poti cunoaste acum o persoană care va juca un rol, marcant de acum inainte, considerându-l cel mai bun prieten din ultimii ani. Ai sansa, asadar, să cunosti prietenia adevărată printr-un moment special!Horoscop 2016 Sagetator pentru toate domeniile

Sagetator
Horoscop Sagetator 2016
dragoste
Horoscop Dragoste Sagetator 2016 
bani
Horoscop Sagetator Bani 2016
cariera
Horoscop Sagetator Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti