Horoscop Dragoste Rac 2016

Horoscopul Dragostei pentru zodia Rac în 2016

Horoscop Dragoste Rac 2016

Racii sunt cei mai vulnerabili în fata crizelor conjugale de ceva vreme încoace, iar pericolul din păcate nu trece atât de ușor, deoarece Pluton, cel care răstoarnă tot, nu va părăsi prea curând această zonă. Dacă as spune când va ieși, as stârni panică intre toți Racii - căsătoriți sau nu - ca atare tot ce se poate spune e că fiecare dintre nativii Rac va fi vizat mai devreme sau mai târziu de surprizele neplăcute pe care le pregătește Pluton. Sunteți abia la început cu toții!

Posibil să simți nevoia unor schimbări radicale în căsnicie și ești conștient că uneori e bine să accepți și situații tranșante, ca să nu te simți blocat la nesfârșit într-o căsnicie nepotrivită. Acele mariaje care nu poartă amprenta predestinării riscă să eșueze în acești ani, dar cele în care și unul și altul și-au asumat cu seriozitate rolurile și nu se abat de la regulile conviețuirii în doi, vor merge mai departe. Ba chiar vor consolida și mai bine relația! Probele de încercare stau la pândă la tot pasul, dar numai de voi doi depinde cum le depășiți, ca atare așteaptă-te și la suferințe, și la riscuri de trădare, și la mari obstacole din care trebuie să demonstrați amândoi cât de serios și de matur priviți căsnicia! 

Unii se pot simți în căsnicie ca într-o închisoare visând la eliberare… Alții pot fi nevoiți să se căsătorească brusc, fără să-și dorească. Unii sunt pe marginea divorțului sau a unor decizii radicale în timp ce alții abia acum își dau seama că a venit și vremea să facă și ei acest pas, dar le e teamă de ideea că e… pentru totdeauna! Sentimentul care apasă acum cel mai pregnant peste viata în doi e permanenta, durata, veșnicia, căci unii Raci se tem să spună cuvinte atât de mari ca… "până ce moartea ne va despărți".

Unul din cele mai dificile momente apare în aprilie-septembrie, când Pluton retrogradează în casa căsătoriei, ceea ce poate pune foarte serios pe tapet soliditatea mariajului din care faci parte. Cei căsătoriți ar putea trece printr-un moment de criză, cei necăsătoriți ar putea resimți greutatea unei astfel de decizii ca pe o povară, ca atare mijlocul anului nu e însoțit deloc de o atmosferă fericită și caldă în cuplu, ci de discuții extrem de serioase, de decizii mature cu iz categoric, de evenimente care vă vor marca pe amândoi într-un mod foarte puternic!

Horoscop Rac Casa Si Familie 2016

Viata de familie va fi mult mai animată începând din 9 septembrie 2016, când Jupiter se va muta în sectorul domiciliului și casei pe harta ta, cel mai drag ție. Vei fi mult mai interesat de mediul în care locuiești și vei aduce un aer proaspăt casei tale. Vei dori mult spațiu, nu vei mai suporta locuințele arhi-încărcate de mobilă, de cutii, de haine, de fleacuri adunate în ani, ci vei începe marea debarasare. Ești gata să cumperi o mulțime de lucruri noi, moderne, în pasa cu timpurile, dar totodată te descotorosești de vechituri, ceea ce iți va inspira dintr-o dată că ai o casă… mai mare. 

Dacă nu iți mai ajunge locuința în care stai deja, ar fi timpul să te gândești serios la extinderi sau la mutări spre spatii ceva mai largi. Vei avea casa deschisă prietenilor, colegilor, vecinilor, pentru că pui mare accent pe comunicarea cu oamenii, deci te comporți ca o gazdă perfectă. O perioadă Jupiter și Venus vor merge cot la cot prin acest sector, undeva prin septembrie, ceea ce va conferi o atmosferă mult mai destinsă, mai veselă, mai optimistă în propriul cămin. Poate va fi chiar perioada în care se va decide o mare renovare sau mutare - poate chiar în altă localitate - sau chiar apare o șansă excepțională de a-ți cumpăra o casă a ta. 

Până în 23 septembrie 2016, Venus și Jupiter sunt aliații tăi principali pentru o viată domestică perfectă, în care nu vor apăsa grijile, nu se vor simți tensiuni intre membrii familiei, ci casa ta va fi spațiul celor mai plăcute evenimente, unele din ele chiar decisive pentru destinul tău. Cu aceste două planete benefice în acest sector, visul tău de a avea copii poate prinde contur. Dacă nu vine pe lume copilul mult așteptat, atunci măcar poți planifica mult mai exact când se va întâmpla minunea. 
Horoscop 2016 Rac toate domeniile

Horoscop Rac 20134
Horoscop Rac 2016
horoscop-dragoste RAC
Horoscop Dragoste Rac 2016 
Horoscop Rac Sanatate 2016
horoscop-cariera rac
Horoscop Rac Profesie 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti