Horoscop Dragoste Pesti 2016

Horoscopul Dragostei pentru zodia Pesti in 2016

Horoscop DRAGOSTE Pesti

Il ai pe Jupiter in casa căsătoriei incă de prin septembrie 2015 si mai stă pe aici si mai bine de jumătate din anul 2016. E o perioadă bună in relatia cu partenerul de viată, vă vedeti fiecare de treabă si construiti ceva solid impreună, atmosfera poate fi de cele mai multe ori tihnită si plăcută intre voi, dati dovadă de multă tolerantă unul fată de altul si iubirea pluteste in aer. Puneti pret pe intimitate, pe timpul petrecut impreună, pe interesele comune, pe investitii comune care leagă si mai mult căsnicia voastră. 

Cea mai plăcută perioadă in cuplu e legată de luna august când lui Jupiter i se alătură in acest sector si frumoasa Venus. Cu două planete norocoase alături se poate vorbi de una dintre cele mai bune, mai norocoase si mai intense perioade in căsnicia ta. Da, aceea ar fi un moment ideal pentru o căsătorie, mai ales ziua de 27 august 2016, dar numai dacă relatia ta e deja veche, bine conturată si bine construită, nicidecum abia incepută de vreo lună - două! In nici un caz nu contracta căsătorii rapide, ci incearcă să vă cunoasteti mai bine, să locuiti impreună, să vedeti ce puteti clădi umăr la umăr, concret.

Horoscop PRIETENI Pesti

Prietenii sunt un punct sensibil de la o vreme, de când Pluton s-a instalat pentru multi ani in sectorul dedicat acestora pe harta ta. Te poti astepta si anul acesta la surprize legate de prieteni: poti descoperi că cel pe care l-ai numit prieten o viată intreagă avea intentii sau interese ascunse si ti-ar putea crea mari neplăceri. Cel pe care-l credeai cel mai bun prieten poate deveni peste noapte cel mai acerb dusman.

Nu-ti face prea multe iluzii din partea prietenilor tăi: pot fi ori foarte putini, ori foarte greu de păstrat, cu riscul ca anul acesta să se destrame o relatie de o viată. Mai ales pe perioada conjunctiei Marte-Plutom in data de 19 octombrie 2016, poti primi unele din cele mai severe lectii de viată prin intermediul prietenilor. Nu te baza prea mult pe ei, ci incearcă să fii si tu mai exigent. Fă ordine prin cei pe care i-ai numit prieteni până acum, si chiar de-ar fi să rămâi cu unul singur, atunci acesta pare să fie cel mai adevărat prieten pe care l-ai avut vreodată. 

Finalul de an poate fi cel mai animat in relatia cu amicii, dar nu e neapărat o perioadă plăcută, pentru că atunci vei resimti distantarea, răceala, criticile prietenilor indreptate spre tine mai mult ca oricând, cu posibilitatea ca atunci să pui punct unei astfel de relatii. Nu va fi o despărtire usoară, ci una marcantă, in care vor exista procese de constiintă, intrebări fără răspuns sau suferinte, care te pot duce cu gândul la răzbunare si la dorinta de a nu mai discuta niciodată cu acel om!Horoscop 2016 Pesti pentru toate domeniile

Pesti 2016
Zodiac Pesti 2016
dragoste
Horoscop Dragoste Pesti 2016 
bani
Horoscop Pesti Bani 2016
cariera
Horoscop Pesti Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti