Horoscop Dragoste Leu 2016

Horoscopul Dragostei pentru Leu in 2016

Horoscop Dragoste Leu 2016

Saturn se află prin sectorul sentimentelor pe harta ta - din octombrie 2015 - și a venit vremea să faci o recapitulare a nivelului la care te-a adus. Până pe la sfârșitul anului 2017, Saturn încă mai are ceva de oferit inimii tale, ca atare, dacă încă nu ai legat o relație de dragoste solidă și bine închegată, încă mai e timp să se întâmple minunea. Se presupune că de când Saturn ți-a pus la încercare inima, ți-ai asumat lecțiile de maturitate în tot ce tine de iubire, și ai învățat cum trebuie să privești o relație sentimentală ca să o faci să dureze.

Mulți Lei e posibil să-și fi întâlnit în ultimele luni partenerul ideal cu care au gânduri de căsătorie cât de curând - dacă nu cumva au și făcut acest pas, stimulați de încrederea pe care Saturn le-a inspirat-o - dar tot Saturn este numit și profesorul destinului care te-a obligat să-ți asumi mai responsabil declarațiile de amor, să lași la o parte spiritul tău jucăuș și ușuratic ce te mai domină uneori și să tratezi relațiile de iubire cât se poate de matur. Dacă te-ai jucat cu inima celui drag, probabil ai primit și cele mai severe lecții de viată, prin care ai fost un pic tras de urechi să nu te mai joci cu dragostea!

Privește serios iubirea, pentru că acest an și următorul reprezintă cam ultimul tren să mai găsești pe cineva cu adevărat de încredere cu care să construiești ceva solid, matur, loial, de durată. Restul ar putea fi mai degrabă simplu foc de paie, pasiuni trecătoare sau povesti de amor frumoase, dar cu șanse mai mici să dureze sau să devină serioase. Cine se va îndrăgosti cât timp Saturn va patrona zona sentimentelor poate fi considerat cel mai norocos, pentru că poate avea încredere că relația lor va fi definitivă, chiar dacă nu a fost una ușoară.

Cu Saturn în casa iubirii relațiile sentimentale nu se leagă ușor, adeseori e vorba mai mult de relații dificile, cu foarte multe probe de încercare și cu lecții de învățat, dar șansa de a lega o relație durabilă, poate pentru totdeauna, creste major pentru tine! 

Ceea ce mai atrage atenția în horoscopul dragostei pentru Leu în 2016, este tranzitul prelungit al planetei Marte chiar prin zona sentimentelor pe harta ta! Până pe 27 septembrie 2016, Marte iți involuează inima, aprinde flacăra, dă peste cap o stare de liniște care se instalase în suflet. De fapt, Marte începe să-și facă de cap cu inima ta de prin 5 martie când va intra în această zonă a cerului și după cum vezi, se încăpățânează să stea aici mult și bine! Un tranzit atât de lung, însoțit și de o retrogradare a planetei în acest sector, nu e de ici, de acolo, ci trebuie să-ți atragă serios atenția că iubirea e planul care cere acum cea mai mare energie din partea ta. E nevoie de inițiativa și curajul de a rezolva cu cap vechile probleme, ca atare stai și analizează cu precauție și cu atenție ce nu a mers bine în viata sentimentală în ultimii ani. 

Pe perioada retrogradării lui Marte - 14 aprilie - 29 iunie 2016 - va trebui să arunci o privire înapoi peste umăr să descoperi unde ai greșit tu, unde ai exagerat cu pretențiile, unde ai cerut persoanei iubite mai mult decât putea oferi, pentru că poate fi un moment limpede, lucid, în care se vor spune lucrurilor pe nume cu mai mult curaj. Măsurile ce se vor cere a fi luate pot fi dintre cele mai tranșante: ori vă despărțiți, pentru că ați ajuns la concluzia matură că nu mai merge, ori reparați totul punând în prim plan rațiunea, nu emoțiile! 

Încearcă să iubești cu capul anul acesta, așezând rațiunea înaintea instinctului, a atracției, a fluturilor din stomac! Tot ce faci acum, tot ce decizi, tot ce începi, trebuie să treacă prin prisma rațiunii mai presus de orice emoție, ca atare ce-ți dictează capul… e sfânt!

Horoscop Leu 2016 - Casa Si Familie 

Ai fost foarte dedicat vieții de familie în ultimii 3 ani, de când Saturn și-a lăsat amprenta peste acest sector al vieții tale. A fost perioada când ți-ai jucat bine rolul de părinte sau de cap de familie, oferind mult timp și energie instalării unei atmosfere de familie tihnite și constructive. Lucrurile au mers chiar bine acasă, dar Saturn a părăsit zona căminului în octombrie 2015, ceea ce poate fi și bine și mai puțin bine… Scapi de piedicile și așteptările prelungi pe care ți le-a pus Saturn în tot acest răstimp și se presupune că ai învățat lecțiile pe care ți le-a tot predat, dar odată cu Saturn a plecat de aici și sentimentul de siguranță și stabilitate.

Toate păreau bine așezate pe un făgaș normal și echilibrat, or, fără garanția certitudinii, nu te mai simți la fel de legat de ceea ce numești tu "acasă". Poate începi să umbli mai mult și stai din ce în ce mai puțin pe acasă, poate te muti de colo-colo, din casă în casă, în chirie, găsind cu greu un loc unde să prinzi rădăcini. Poate deja te-ai plictisit de tot ceea ce ai adunat în casa ta în ultimii 3 ani și vrei altceva, ca atare, în 2016 vezi cu alți ochi viata de familie și căminul. Nu mai ești atât de devotat sarcinilor domestice și iți propui să mai ieși și tu din casă, deci să schimbi un pic prioritățile. Atmosfera se mai relaxează acasă și în familie, pentru că ai fost mult prea legat de ele în ultimii 2-3 ani, deci e timpul să-ți mai lărgești și tu orizonturile. 




Horoscop 2016 Leu toate domeniile

Leu
Horoscop Leu 2016
horoscop-dragoste
Horoscop Dragoste Leu 2016 
Horoscop Sanatate Leu 2016
horoscop-cariera
Horoscop Cariera Leu 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti