Horoscop Dragoste Gemeni 2016

Horoscopul dragostei pentru Gemeni in 2016

DRAGOSTE

Dacă până în iunie Taurul este favorizat în plan sentimental, odată cu mutarea lui Jupiter în Balanță pe 9 septembrie 2016, tu vii la rând pentru a te bucura de fiorii calzi ai iubirii. Dacă iubirea nu face deja parte din viata ta, profită din plin de prezenta celor două planete norocoase în acest sector al iubirii: pe de o parte, Jupiter vine pe aici ca să-ți încălzească inima, dar intre 29 august - 23 septembrie cea de a doua planetă norocoasă, Venus, vine și ea să-și unească fortele alături de Jupiter. Mai mult, aproape se întâlnesc în același loc pentru a pune țara la cale în ceea ce privește viata ta sentimentală, moment când ori te întorci la o fostă iubire ca să-i acorzi a doua șansă unui fost partener care nu a fost sincer cu tine, ori ești pregătit să-ți încerci din nou norocul, pornind o idilă nouă.

Datorită acestei conjuncții favorabile, inima ta va bate din nou mai tare și te va stimula să iubești din nou. Există însă riscul să nu fie chiar iubirea vieții tale, ci poate fi doar o idilă trecătoare, de vară, dar suficient de plăcută încât să te atragă în jocul seducției, indiferent cât va dura. Nu pare a fi o iubire profundă, mai degrabă o joacă adolescentină care îți aduce aminte ce bine e să fii îndrăgostit, dar șansele ca de aici să se ajungă la ceva definitiv sunt totuși… minore. Sinceritatea va fi un atu al iubirii, în acest an, dar dacă pui preț pe alte valori pe care tranzitul lui Jupiter și Venus prin Gemeni le activează (dialogul, comunicarea, prietenia), atunci poate fi ceea ce ai dorit pentru inima ta!

După ce Jupiter va intra în Balanță, în zona iubirii din horoscopul tău, viața ta sentimentală se revigorează într-un fel pe care nu îl trăiești prea des, ce e drept cu destule probleme, blocaje și auto-limitări provocate de Saturn în Săgetător și de amintiri care te împiedică să vezi prezentul așa cum este, promițător și generos.

Vei acorda mai multă atenție sentimentelor, persoanelor care ți le inspiră și le hrănesc, inclusiv copiilor pe care dacă nu îi ai, îi vei primi în dar cel mai probabil în acest an, dar și în prima jumătate a anului viitor. Cu teamă, cu rețineri, cu un bagaj prea mare de emoții negative, ar putea începe și o nouă poveste de dragoste sau cea existentă să devină deosebit de complicată din cauza unor tentații pe cât de atrăgătoare, pe atât de periculoase pentru tine pentru că te vor determina să îți complici inutil viața.

CĂSNICIE

In 2016 bate la poarta ta și Saturn - asa ceva nu s-a mai întâmplat de vreo… 30 de ani! - și va rămâne aici până prin… decembrie 2017. Dacă ai tratat căsnicia în joacă până acum, gata, s-a terminat cu distracția, cu libertatea, cu aventurile! A venit vremea să te așezi la casa ta, să iți asumi responsabilități de cuplu și să privești viata în doi în termeni extrem de serioși și de maturi. Cu un semn de destin în 2016 - și apoi și în tot anul 2017! - în casa căsătoriei, Gemenii vor fi mai afectați de marile probe ale vieții în doi, dar tot ce li se pregătește, bun sau rău, e în beneficiul lor.

Saturn în zona relațiilor de cuplu te îndeamnă sa fii mai matur, sa știi ce vrei și sa prețuiești mai mult stabilitatea decât tentația și aventura.

Anul acesta va trebui să privești în față consecințele deciziilor luate și să descoperi ce implicații au ele. Principalul pericol vine tot de la tine, de la propriile dorințe, frustrări, vise neîmplinite și chiar pofte nestăpânite. Întregul an, dar în special prima jumătate, pot deveni greu de suportat din cauza limitărilor pe care trebuie să le suporți pentru a asigura stabilitatea relației.

Dacă ai tratat căsnicia în joacă până acum, gata, s-a terminat cu distracția, cu libertatea, cu aventurile! A venit vremea să te așezi la casa ta, să iți asumi responsabilități de cuplu și să privești viata în doi în termeni extrem de serioși și de maturi. Cu  o planeta a destinului în casa căsătoriei, Gemenii vor fi mai afectați de marile probe ale vieții în doi, dar tot ce li se pregătește, bun sau rău, e în beneficiul lor.

La sfârșitul acestor 2 ani grei, lenți, obositori, plini de probe de încercare, vei putea vedea cu ochii tăi ce a lăsat în urmă Saturn, marele profesor al destinului: o căsnicie solidă, lecții de viată bine asumate, un partener pe care te poți baza, o atmosferă așezată și clară în casa voastră. Saturn nu trece în pas vioi prin calea ta, ci întotdeauna cară cu el un bagaj întreg de povețe, de învățături, de sfaturi care te vor ajuta să te maturizezi. În acești 2 ani cât Saturn iți va influenta viata de cuplu, căsnicia și relația cu partenerul, ceea ce ați clădit împreună va prinde cheag și de acum înainte va rămâne pe un teren de care poți fi mult mai sigur.

In planul conjugal, atmosfera este foarte animată. Mai bine de jumătate de an îl ai în vizită în sectorul cerului care se ocupă de căsnicie pe Marte, care își impune punctul de vedere cu un dram de severitate, e pus pe critici, pe acuze, pe reproșuri, încât nu e de mirare că atmosfera de cuplu se mai tensionează un pic, dar poate e necesară această atitudine ca să luați amândoi taurul de coarne pentru a schimba ceva. Vor exista multe dispute în cuplu, unele constructive, cu scopul de a pune țara la cale împreună, altele ceva mai dificil de suportat pentru că au la origine neînțelegeri, animozități și reproșuri, prin care arați că nu poți tolera chiar orice. Retrogradarea lui Marte în zona căsnicie intre 14 aprilie - 29 iunie, ascute limbile partenerilor și adeseori relația de cuplu seamănă mai mult cu o ceartă, dar care va fi aplanată mai apoi dacă fiecare se arată dispus să mai lase de la el. Nu prea e indicat ca, pe perioada retrogradării lui Marte, să te decizi să te căsătorești, pentru că există riscul ca mariajul tău să ia naștere pe fondul unor conflicte care mai devreme sau mai târziu vor răbufni și nici nu te căsători atunci dacă unul din voi are dubii cu privire la șansele de reușită. Așteaptă ca Marte să își revină la mers normal - după 29 iunie - pentru că atunci vei fi mult mai decis si vei ști ce anume dorești de la partener.

Șansele de căsătorie există așadar în primele 8 luni ale anului, deoarece Marte îți dă acel curaj un pic nebunesc, dar totuși ținut în frâu de rațiune, de a face acest pas, dar nu pentru că ți s-au aprins călcâiele, ci pentru că, în sfârșit, consideri că ar fi cazul să faci și tu acest lucru, ca să intri în rândul lumii. Si luna octombrie poate fi una plăcută în cuplu. Prezenta planetei Venus în această zonă a cerului fiind o garanție a seriozității, a capacității tale de a asculta de celălalt, de a te supune, la nevoie, și de a-ți recunoaște rolul pe care îl joci în cuplu.

Ai ceva de învățat de la jumătatea ta, dar și de la lume despre viata de cuplu, ca atare stau cu urechile ciulite la tot ce au alții să-ți spună, pentru a nu face și tu propriile greșeli. Mai mult, intre martie-august mai trece și Marte prin acest sector, retrograd, tulburând un pic apele și tensionând relațiile de cuplu, dar ai noroc: prin octombrie apare și  frumoasa Venus ca să facă putină ordine și să restabilească armonia de care era nevoie după atâta vânzoleală. Deci da, viata de cuplu e marea ta probă de încercare în 2016, deci ai grijă cum iți înveți lecția și cum iți faci temele! 

CASĂ ȘI FAMILIE

Rolul de părinte este - încă din a doua jumătate a anului 2015 - una din preocupările tale centrale. Te dedici copiilor tăi cu tot sufletul, le oferi multă energie din resursele tale, faceți totul împreună și încerci să le oferi tot confortul de care au nevoie. Poate chiar ii răsfeti ceva mai mult decât ar trebui, pentru că demult nu ai mai avut aceste trăiri intense în ceea ce-i privește pe copii. Poate unii Gemeni sunt acum prima oară părinti și li se pare că e ceva cu totul special, un rol care ii împlinește și-i face fericiți, chiar dacă ii și solicită enorm din punct de vedere energetic, financiar, emoțional. Adeseori vei spune că ești frânt de oboseală, că cei mici scot untul din tine, dar consideri că merită efortul, pentru că, mai ales în primele 8 luni ale anului, primești de la ei cele mai frumoase gesturi de afecțiune.

Mai mult, intre 5 august - 29 august, lui Jupiter din zona familiei, i se alătură și Venus, ceea ce va face viata domestică mult mai plăcută, devenind locul unui eveniment de zile mari care vă va face pe toți fericiți. Cei care nu au copii, ar putea profita de întâlnirea Venus-Jupiter din acest interval, pe 27 august, pentru a decide dacă și când e momentul potrivit pentru a-și asuma rolul de părinte - poate chiar de a concepe sau a aduce pe lume un copil - sau, dacă ai deja copii, primești de la ei sau prin ei un mare cadou de la viată!

Totodată, acesta e și locul dedicat domiciliului, casei în care trăiești, ca atare norocul se poate resimți în primele 8 luni ale anului și în privința spațiului locativ: iți cumperi sau amenajezi o nouă locuință, te muti în casa pe care o construiești de ani de zile, achiziționezi un teren pe care ai de gând, cândva, să ridici o casă, deci sunt întrunite toate condițiile de a găsi un locșor unde îți vei forma de acum propriul cămin. E un moment prielnic să ai casa ta sau să spui că locul în care te afli în aceste luni, este locul în care ți-ar plăcea să rămâi toată viata! Prinzi rădăcini într-un spațiu care iți inspiră stabilitate și bucurie sufletească.

PRIETENI

Prin martie 2011, în zona dedicată prietenilor pe harta ta, a intrat una din cele mai dinamice planete: Uranus. Tu ai o relație bună cu Uranus, pentru că e o planetă care te stimulează să dai tot ce ai mai bun din tine, iar de data aceasta resimți energiile acestei planete cel mai intens în relațiile tale cu prietenii. Brusc, lista ta de prieteni poate creste, dar nu s-ar putea spune că sunt prietenii de durată: vor dura un an, doi, și apoi se vor stinge, pentru că Uranus e mai înflăcărat, te face să te aprinzi repede, dar interesul scade cu timpul. 

Nu te aștepta ca prieteniile incitante și atractive care ți se oferă acum pe tavă să dureze o viată, ci încearcă să profiți de ceea ce au ele de oferit acum, fără a pretinde să fie definitive. Prietenii pot avea un efect stimulativ asupra ta, te vor ajuta să îți manifesti personalitatea cu mai mult curaj - poate mai ales intre martie - aprilie când și planeta ta guvernatoare, Mercur, i se va alătura în BerbecHoroscop 2016 Gemeni pentru toate domeniile

Gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
horoscop-dragoste
Horoscop Gemeni Dragoste 2016 
Horoscop Gemeni 2016 Sanatate
horoscop-cariera
Horoscop Gemeni Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti