Horoscop Dragoste Fecioara 2016

Horoscopul Dragostei si Casatoriei pentru Fecioara in 2016

Horoscop Dragoste Fecioara 2016

De mai bine de 6 ani de zile ai o viziune nouă asupra relațiilor sentimentale. Le privești mai matur, mai profund, poate complet altfel decât înainte, pentru că în casa sentimentelor și a iubirii tronează cu autoritate Pluton. E o planetă dificilă, aducătoare de mari răsturnări de situație, de provocări, eșecuri chiar, dar nu trebuie să-l privești în tenta lui atât de gravă.

Da, de când a intrat în acest sector, probabil multe au început să se modifice în viata ta sentimentală. Unele relații au eșuat lamentabil, mai ales dacă durau de ani de zile (ceva de genul: boală lungă, moarte sigură), în altele s-au infiltrat suspiciunile, răceala sau detașarea, în altele a dominat rațiunea înaintea sentimentelor, deci cu Pluton în acest sector se poate spune că tu ești cel care trece prin unele din cele mai severe transformări de natură afectivă. Poți trăi evenimente majore de destin în plan sentimental, pentru că Pluton poate avea și efecte bune: de exemplu iți aduce în cale iubirea vieții tale, sau o distruge pe cea care nu era predestinată sau pe cea care nu ducea nicăieri, sau aprofundează iubirile care păreau simple aventuri. 

Când va veni aici și Marte - intre 27 septembrie - 8 noiembrie - se poate spune că sfera sentimentală se mai animă, dar nu te aștepta la pasiuni nebune sau la fluturi în stomac. E vorba totuși de un tranzit prin Capricorn, recunoscut pentru rezerva și răceala cu care privește lucrurile, dar acest tranzit poate fi și benefic, deoarece îți dă mai multă maturitate, răbdare și profunzime în felul de a trata iubirea. Poate cel mai dificil moment al anului e legat de conjuncția Marte-Pluton din Capricorn din 19 octombrie, care îți pune poate cel mai intens sufletul pe jăratec. Poți trăi evenimente cu adevărat marcante, care pot avea efecte pe termen lung și care te obligă să privești iubirea mai mult prin prisma rațiunii. Faptele vor conta mai mult decât vorbele, angajamentele onorate mai mult decât declarațiile pompoase, planurile pe termen lung mai mult decât acțiunile de moment, deci dacă vrei să faci cuiva o destăinuire de suflet, va trebui să îmbraci haina omului responsabil, gata să-și asume ceva cu adevărat serios. Nu te mai joci de-a iubirea, ci, dacă iubești, trebuie să și construiești ceva care să inspire încredere, durabilitate și stabilitate. 

Cu asemenea tranzite, sunt favorizate mai degrabă relațiile din interes, relațiile sentimentale care se combină cu interesele profesionale, sociale sau financiare (din care unul din parteneri poate obține ceva profitabil), relațiile cu diferențe mari de statut social, de vârstă, de mentalități. Dacă pui accent pe astfel de valori când vine vorba de o relație sentimentală, atunci ai mari șanse să găsești ceea ce cauți, dar dacă ești genul romantic ce visează la tandrețe și căldură sufletească, nu prea ai parte de asa ceva. 

Probabil unele probleme sentimentale din ultimii ani te-au determinat să schimbi stilul de a iubi, punând accent mai mult pe latura strict materială. Relațiile care încep anul acesta, poate mai ales spre final de an, nu vor evolua foarte repede, deci ai răbdare imensă cu cel care încearcă să te cucerească! Ori aveți pretenții imense unul de la altul, ori aveți de trecut prin tot felul de probe până când veți spune că sunteți cu adevărat împreună, ori dați piept cu ghinioane, dar care nu sunt întâmplătoare, ci trebuie să depuneți niște eforturi pentru a le depăși cu brio. 

Horoscop Căsătorie Fecioara 2016

Viata de cuplu a devenit mai animată din februarie 2012, când Neptun a intrat complet în Pești, zodie pe care a tatonat-o și în 2011, trecător. Probabil să ii fi resimțit în ultimii ani influentele ușor romantice și sensibile, pentru că ți-a deschis interesul pentru ceea ce reprezintă căsnicia. Ai fost mai atent la cuplurile căsătorite din jurul tău și ai încercat să te imaginezi și pe tine în aceeași postură. Ai avut așteptări ușor idealiste de la partenerul de viată și ai visat frumos împreună cu el. Neptun este la el acasă în Pești, ca atare vei începe să percepi mai profund căsnicia. Dacă nu te-ai căsătorit până acum, vei fi brusc mult mai interesat de acest subiect, căutându-ți jumătatea. Ești atât de preocupat de acest capitol, încât aproape că vezi în orice nouă șansă de iubire pe omul predestinat, dar riști să te și înșeli de foarte multe ori, pentru că ești totuși cam vulnerabil. Abordezi mai degrabă o atitudine naivă vis-a-vis de căsătorie și ii vezi doar latura sensibilă, romantică, emoțională, uitând că dincolo de vorbe dulci se află și responsabilități, și greutăți, și momente dificile. 

Neptun în trecere pe aici te face mai visător în tot ce e legat de căsătorie și îl privești pe partenerul tău într-o notă idealistă. Ti se pare un Făt Frumos, cel mai bun din tot ce puteai găsi. E bine să îl vezi într-o aură bună, dar nu cumva ii arogi niște calități pe care nu le are? Neptun te poate face crudul, naiv, influențabil, deci ar fi bine să ții cont de prezenta mai severă a lui Pluton în zona sentimentelor, pentru că el va deveni un fel de ancoră în real, un profesor care te trage de mânecă și eventual și cel care va lua măsuri dacă devii utopic. Dacă te căsătorești cu aburii lui Neptun planând peste tine, măcar încearcă să-ți păstrezi picioarele pe pământ, altfel eșecurile pot fi decepționante!

Neptun la poarta casei căsătoriei te poate face să contractezi un mariaj asa, hodoronc-tronc, având impresia că nu vei mai găsi un partener mai bun ca cel pe care-l ai în fată. Da, poate o vreme totul va fi superb, idilic, perfect, dar cândva ceata aceasta ți se va ridica de pe ochi și s-ar putea ca realitatea să te facă să suferi. Evident, nu înseamnă că nu trebuie să te căsătorești din 2012 până prin… 2026, când Neptun va părăsi Peștii, ci trebuie să cântărești cât se poate de matur ce speri de la jumătatea ta, ca nu cumva să alergi după vise imposibile. Privește relația și dintr-un unghi mai spiritual, pune accent pe credință, pe datoriile de natură karmice pe care le aveți de achitat împreună, înțelegând cât se poate de matur că viata în doi nu e doar un basm, ci o misiune asumată reciproc! 

Horoscop Fecioara 2016 - Casa Si Familie

Se presupune că viata ta sentimentală a atins un nivel suficient de înalt ca să poți trece deja la o viată de familie bine conturată. Pentru că din toamna lui 2015, acest plan al vieții tale va cântări mai mult decât înainte, de vreme ce un reprezentant al destinului s-a mutat în zona ta familială!  Acest tranzit este unul lent și profund - Saturn își va încheia misiunea în Săgetător abia în 2017 - și pe perioada acestei vizite prelungite, destinul își va lăsa cel mai pregnant amprenta peste relația ta cu ceea ce numești, la modul general: acasă.

Ai la dispoziție 2 ani să iți revizuiesti relațiile de familie, să-ți accepți sau să-ți fundamentezi mai serios apartenența la o casă, la o țară, la o familie, să repari ce nu a mers bine în familia ta de sânge sau să-ți formezi o alta, prin alianțe. Nu va fi ușor de îndeplinit acest plan, va fi marcat de multe provocări și lecții de viată, dar ești pregătit să îți asumi rolul care ți-e dat, cu încredere că astrele vor avea ceva bun de oferit în acest sens. 

Multe Fecioare își vor asuma rolul de părinte începând din acest an. Multe Fecioare își vor reamenaja căminul și viata privată asa cum își doresc. Unii, care au divorțat mai demult, se gândesc că e timpul să-și mai încerce odată norocul. Alții sunt pregătiți să-și ia viata în mâini și să se mute într-o altă locație, reconstruind din temelii întreaga viată personală. Posibil ca aceste schimbări să aibă loc destul de abrupt în viata ta, nevoit de împrejurări radicale, dar e vremea transformărilor profunde, luând-o chiar de la capăt în multe privințe. Evenimente marcante de destin pot avea loc în 2016, dar trebuie să fii pregătit și pentru momente dificile, și pentru mari provocări de viată, in care alegerile vor fi foarte grele. Cu Saturn aici, totul capătă contur, stabilitate, concretețe, deci, dacă nu ai construit deja ceva solid până acum, vei prinde cu adevărat rădăcini în ceea ce vei numi de acum înainte propria ta casa!

Horoscopul Fecioarei pentru 2016 mai atrage atenția asupra tranzitului prelungit al planetei Marte prin zona care se ocupă de viata de familie. Marte traversează lent acest sector, din martie 2016 până pe 27 septembrie 2016, un interval larg de timp în care tot ce înseamnă pentru tine acasă va căpăta o nuanță mult mai serioasă. Este momentul cel mai bun pentru a-ți cumpăra casa ta, pentru a te muta în locuință nouă, pentru a-ți reamenaja locuința în care trăiești de câțiva ani, de a aduce un plus de noutate căminului tău. 

Retrogradarea lui Marte intre 14 aprilie - 29 iunie va fi vinovată și de cele mai mari dispute casnice, pentru că se vor isca mai multe certuri intre membrii familiei, reproșurile vor deveni mai acide, pretențiile vor creste, dar tu vei fi cel care va aștepta cel mai mult de la ceilalți membri ai familiei, iar dacă nu vei primi, ești gata să le ții adevărate predici despre seriozitate și responsabilitate. Revin în discuție o serie de probleme mai vechi din familie și care vă vor stresa enorm, cu riscul unora din cele mai dure discuții de familie care vor îngreuna enorm dialogul. 

Așadar, viata de familie se va tensiona dar ai norocul că mijlocul lunii octombrie o aduce în vizită și pe frumoasa Venus, care va încerca să mai repare ceva din ceea ce a agitat Marte și va oferi soluții împăciuitoare. Cea mai ciudată perioadă la nivel familial va fi în perioada 14 aprilie - 29 iunie, când Marte va fi retrograd. Războinicul Marte are tupeu imens, încât e gata să dea peste cap toată liniștea căminului, dar Saturn, aflat abia la început pe aici, va începe să-și impună regulile severe, încât să nu te mire că viata de familie va deveni dintr-o dată ceva mai limitată, mai strictă, mai limitată de interdicții, care vor încerca să mențină totul pe un teren cât se poate de echilibrat acasă. Răbufnirile oricărui membru al familiei, pretențiile prea mari sau nervii vreunuia din casă vor fi imediat taxate, dar e posibil ca revenirea la normal să fie însoțită și de o atmosferă mai apăsătoare, ce face căminul să devină un spațiu al frustrărilor, al complexelor și al orgoliilor înăbușite. Horoscop 2016 Fecioara pentru toate domeniile

Horoscop Fecioara
Horoscop Fecioara 2016
horoscop-dragoste
Horoscop Dragoste Fecioara 2016 
Horoscop Sanatate
Horoscop Sanatate Fecioara 2016
horoscop-cariera
Horoscop Cariera Fecioara 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti