Horoscop Dragoste Capricorn 2016

Horoscopul Dragostei pentru zodia Capricorn in 2016

Din 2009, de când severul Pluton a intrat in zodia ta, te simti altfel: mai impovărat de soartă, mai responsabil, mai greu de inteles de către semeni dar si de către tine insuti, pentru că Pluton ii pune la incercare pe toti Capricornii, pe rând. Pluton nu aduce nimic special anul acesta, doar că face zile amare altei serii de nativi in Capricorn. E momentul lor de testare a rezistentei, a lectiilor asumate in trecut, este momentul lor de gravitate, de asumare a destinului, de invătare a altor si altor lectii de destin. Nu e deloc usoară influenta lui Pluton, pentru că e profundă, de lungă durată si de cele mai multe ori complicată, pentru că pe acolo pe unde trece, Pluton dă tot peste cap cu obligatia de a reconstrui totul din temelii. Multi Capricorni vor fi acum in fata acestor răsturnări de viată, de mod de a trăi, de personalitate, si cum Pluton are ca termen definitoriu criza, pentru o parte dintre acesti nativi, 2016 reprezintă vârful maxim al crizei!


CASĂ SI FAMILIE 

Viata de familie este mult mai animată de cativa ani de zile incoace, de când zburdalnicul Uranus s-a mutat in sectorul dedicat vietii domestice. Posibil ca el să-ti fi adus sansa de a te muta in casă nouă sau el să iti fi insuflat curajul de a te desprinde de cuib, in cazul in care, ani de zile, ai fost foarte legat de familia ta de sânge (părinti, zonă de bastina, tara natală), dar nu inseamnă că sansele tale de a-ti extinde orizonturile se opresc aici. Uranus va mai sta aici cativa ani, ca atare gândurile tale de mutare, de renovare, de schimbare a domiciliului vor mai continua să-ti dea târcoale ani de zile de acum inainte. 

In aprilie, Venus isi uneste fortele cu Uranus in zona familială si aduc un suflu nou acasă: ori primesti musafiri a căror prezentă iti face plăcere, ori redecorezi casa, ori iei decizia de a o renova cât mai curând, deci sansa de a schimba ceva, oricât de mic, in mediul tău casnic e mai mare acum. Dacă esti implicat intr-o relatie sentimentală serioasă, sunt mari sanse să vă mutati impreună, cel mai probabil tu plecând de la fostul tău domiciliu. Sansele de a te muta la casa ta sunt de asemenea foarte mari, dar sunt mai degrabă favorizati cei singuri, nu neapărat cuplurile, in sensul că unii vor decide anul acesta că vor să fie independenti si vor să iasă de sub tutela celor alături de care au crescut. Multi tineri - poate mai ales băietii - vor avea pretentia să fie pe cont propriu si sunt gata să-si asume o mutare pe cont propriu, chiar dacă poate fi o decizie cam pripită.


Horoscop 2016 Capricorn pentru toate domeniile

Horoscop Capricorn 2016
Horoscop Capricorn 2016
dragoste
Horoscopul Dragostei Capricorn 2016 
bani
Horoscop Capricorn Bani 2016
cariera
Horoscop Capricorn Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti