Horoscop Dragoste Berbec 2016

Horoscopul dragostei pentru Berbec in 2016

DRAGOSTE

Nu s-ar putea spune că e unul din cei mai interesanți ani din punctul de vedere al iubirii, dar în intervalul care corespunde zodiei Leului, deci la vară, inima ta va bate mai tare, cu șansa unei iubiri de vacanță.

Așadar, până la vară, viața amoroasă se anunță destul de monotonă. Continuă tendința cu care te-ai obișnuit mai mult sau mai puțin de a fi în stare de conflict cu cei din familie, din motive prostești, lipsite de orice consistență. Sunt certuri pe vorbe, dar care au rădăcini adânci în ceea ce nu s-a spus atunci când trebuia spus. Ar fi bine să gestionezi aceste situații cu foarte multă sinceritate, mai ales în prima jumătate a anului ca să nu mai iei cu tine, în viitor, dureri nemărturisite și nemulțumiri neexprimate.

Totuși, pe perioada trecerii lui Venus prin zona iubirii pe harta ta - între 5 aprilie- 29 aprilie - norocul tine cu tine și îți poate oferi senzații noi, emoții intense, ocazii norocoase de a cunoaște persoane fată de care inima ta va simți o atracție instantanee. Poveștile de amor nu lipsesc la vară, dar totul e să le faci tu să dureze, să nu fie un simplu foc de paie. 

CĂSNICIE

Căsnicia va deveni un subiect central în preocupările tale începând cu 9 septembrie 2016, lună în care Jupiter va intra în Balanta, care este zodia ta diametral opusă. Această zonă corespunde sectorului dedicat căsniciei pe harta ta, deci intri într-o perioadă de un an în care vei fi mult mai interesat de tot ce este legat de viata în doi. Cei necăsătoriți se vor gândi foarte serios dacă nu cumva ar fi timpul să faci acest pas. Cei care erau implicați în relații superficiale, vor resimți brusc o nevoie imperativă de a privi mai serios relația de cuplu. Cei deja căsătoriți, vor pune mai mult accent pe comunicarea cu partenerul. 

Cifra doi va conta mai mult din iunie încolo! Sunt mari șanse să cunoști persoana care iți va deveni cândva partener de viată, dar ești un pic mai grăbit și ai vrea să sari peste etape, de la prima întâlnire direct la altar! Nu te grăbi, ia-o mai moale și bucură-te de farmecul primilor fiori! Venus, planeta iubirii, intră și ea în zona căsătoriei intre 29 august - 23 septembrie, ceea ce ameliorează major atmosfera în acele cupluri care nu mai reușeau să ajungă la un consens. Veți sta mai mult de vorbă și vă aduceți aminte de vremurile bune ale relației voastre. Mai mult, pe perioada trecerii lui Venus pe aici are loc și o frumoasă întâlnire Venus-Jupiter, ceea ce oferă auspiciile norocoase ale unui eveniment superb în cuplu. Poate apărea atunci șansa unei împăcări perfecte într-un cuplu despărțit de curând. Vi se mai oferă o șansă, dar numai de tine depinde cum vei valorifica acel moment benefic.

CASĂ ȘI FAMILIE

Viata de familie este mult mai caldă și mai armonioasă odată cu vizita planetei Venus în zona căminului. Vei investi mai mult timp și mai multă energie în activități casnice, domestice, ăi vei atrage mai mult pe cei dragi în jurul tău iar relațiile de familie se intensifică între 17 iunie - 22 iulie.Tranzitul lui Marte prin zona carierei între 27 septembrie - 8 noiembrie te va obliga să acorzi mai multă atenție carierei decât vieții de familie, ceea ce poate tensiona relațiile acasă, dar numai de tine depinde câtă energie consume în plan profesional ca să nu afecteze planul personal!

PRIETENI

Sfârșești anul cu Venus în zona prieteniei, ceea ce te face mult mai popular și mai atractiv printre amici în ultima lună a anului, descoperind în ochii lor dorința de a fi cât mai mult împreună pentru activități amuzante de timp liber. Așadar, închei anul 2016 într-o notă amicală, într-un grup mai numeros sau mai zgomotos de persoane, semn că nu vei duce lipsă de prieteni.


Horoscop 2016 Berbec toate domeniile

dragoste Horoscop Berbec Dragoste 2016
Horoscop Berbec 2016 Sanatate
 carieraHoroscop Berbec Cariera 2016 berbec
Horoscop Berbec 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti