Horoscop Dragoste Balanta 2016

Horoscopul Dragostei pentru zodia Balanta in 2016

Dacă până in septembrie 2016, Fecioara primea energiile benefice ale lui Jupiter, de data aceasta Jupiter se mută in zodia ta pe 9 septembrie, pregătit să iti schimbe toată viata. Nu toate schimbările vin usor, uneori te vei opune, alteori nu vei fi foarte decis dacă sunt bune pentru tine, dar până la urmă, pas cu pas, multe planuri ale vietii tale vor cunoaste innoiri deosebite.

Nu uita că nu l-ai mai avut pe Jupiter in zodia ta de prin anul 2005-2006, ca atare ceva reinvie din atmosfera acelor ani. Apar oportunităti noi pentru tine, prinzi alt chef de viată, iti vin idei inovatoare pe care merită să le pui in aplicare, cunosti oameni noi, orizonturile tale se lărgesc si simti exact acel suflu nou pe care il asteptai. E o perioadă in care totul capătă alt ritm de evolutie, uneori poate prea rapid pentru tine, dar cum esti o fiintă adaptabilă la nou si la orice provocare, vei reusi să accepti din mers tot ce ti se oferă si să folosesti noutatea in avantajul tău. Trebuie să ai curajul să pornesti spre directii noi si să iei decizii de schimbare. Multă lume te va privi de acum cu alti ochi si va observa la tine un aer nou, mai tineresc, mai vesel, mai optimist, ceea ce te pune intr-o lumină favorabilă de care poti profita.


Horoscop DRAGOSTE

Pentru că Jupiter intră in zodia ta in septembrie 2016, te poti astepta cumva ca partenerul de viată să te acuze de un usor egoism după această dată, pentru că te asezi mai mult pe tine in prim plan, nu si căsnicia voastră. Cineva trebuie să preia conducerea, ca atare e momentul tău de curaj când vei dori să preiei pe umerii tăi cele mai dificile decizii. Partenerul ar putea reprosa că nu tii cont si de el, că numai tu contezi, dar la urma urmei fiecare detine, la un moment dat, conducerea in relatie. Acum e sansa ta de a trasa directia! 

Horoscop CĂSNICIE

Nu se poate spune că 2016 aduce ceva nou in plan conjugal, cel putin nu ca 2011, care l-a adus pe Uranus in Berbec, zodie ce corespunde zonei dedicate căsătoriei pe harta ta. Dacă nu ai adus deja un suflu nou vietii de cuplu in ultimii ani, nu te ingrijora, Uranus va mai sta aici si inca ai timp să schimbi, să innoiesti, să o iei de la capăt cu mai mult curaj, pentru că acesta este beneficiul unui astfel de tranzit planetar: un dram de indrăzneală de a o lua pe alte căi decât inainte. 

Unele Balante simt o dorintă fantastică de a se elibera de căsnicii care nu le mai satisfac. Alte Balante isi vor impune cu mai multă vointă propriile dorinte in fata partenerului. In mariajul multor Balante, din păcate, se va instala si competitia, si nevoia de a o face pe sefii cu partenerii lor (lucru care poate fi de bun augur in acele căsnicii ajunse la rutină si in care fiecare se complace in comoditate si monotonie), si ideile de transformare intr-o relatie mai dinamică, mai tonică, mai interesantă. Tu vei fi de cele mai multe ori cel care ia decizii pentru amândoi.

Dacă ai ajuns la ideea că e timpul să te căsătoresti, tu vei propune primul această idee, fie că esti bărbat sau femeie, pentru că esti constient că unul din voi trebuie să ia taurul de coarne si să propună căsătoria. De altfel, pentru Balante, trecerea lui Uranus prin acest sector le va mări dorinta de a se căsători sau, in cazul unor căsnicii ajunse in impas, de a pune serios pe tapet viitorul in doi: ori reparati totul si treceti pe alt nivel, ori o luati fiecare pe alt drum, fără a apela la conflicte si răzbunări. 

Viata de cuplu poate fi mult mai animată in aprilie, odată cu trecerea lui Venus - patroana ta - pe aici, iar noutatea se simte printr-un ton mai optimist, mai cald, pentru că relatia pe care o ai cu partenerul se poate ameliora sau se poate calma, in cazul in care Uranus a mai tulburat apele intre voi. De altfel, pe 22 aprilie, Venus si Uranus se intâlnesc in zona căsătoriei si le pot face pe unele Balante mai ferme in deciziile de cuplu, spunând mai clar si mai direct ce doresc de la partener si de la relatia lor. Nu este exclus să-ti intrebi omul drag, aproape ne nepregătite: nu vrei să ne căsătorim? S-ar putea să accepte si se aud si clopote de nuntă, in perspectivă!  

Horoscop CASĂ SI FAMILIE

Lucrurile au devenit mult mai serioase in familia ta de vreo 6 ani incoace de când Pluton s-a instalat in zona familiei si a domiciliului. Poate a venit si cu restrictii, si cu mofturi, si cu tot felul de crize familiale care au tensionat relatia cu copiii tăi, pe care nu mai stii cum să-i tii sub control, sau relatiile cu familia ta de sânge, cu părintii, care uită ce vârstă ai si te tratează in continuare ca pe un copil care trebuie să-i asculte orbeste. 

Viața de familie însă e o adevărată problemă, cu multiple implicații, cu nevoia de a gestiona conflicte de ani de zile nerezolvate care au provocat pagube importante și pierderi de ambele părți. Incepi anul cu decizia clară de a nu mai permite nimănui amestecul în problemele tale, mai ales cele de familie și legate de situația locativă. Pui piciorul în prag într-un gest de mare curaj și iei taurul de coarne pentru a te elibera de unul dintre cei mai persistenți factori de stres din viața ta, un membru al familiei care încearcă să îți controleze viața. Ai destule pe cap, inclusiv problemele copiilor, ca să nu mai fie nevoie și de un stres în plus. Ai o șansă majoră de a deveni mai responsabil, mai matur și mai serios în toate aspectele vieții tale, inclusiv pe plan relațional. Până acum te-ai jucat, acum ai de-a face cu partea serioasă a vieții din toate punctele de vedere și trebuie să faci față mai mult decât onorabil pentru că ai toate resursele necesare pentru a reuși.

Se resimte un aer mai sever si rece intre peretii casei tale, parcă nu te mai simti acasă, asa ca altădată, iar lucrurile ar putea ajunge chiar la un punct critic intre 19 octombrie, când Marte si Pluton isi vor uni fortele - deloc pozitive - in ceea ce reprezintă viata ta personală. Poti trece printr-un moment periculos pentru inima ta, când vei avea impresia că familia nu-ti este deloc aproape, când relatia cu cei dragi se poate răci din cauza unei neintelegeri sau a incercării vreunui rude de a-ti da lectii mai severe. Vei tolera mai greu atitudinile autoritare, agresive sau dictatoriale ale celor care au impresia că au vreun drept asupra ta, ca atare ai putea suferi o criză destul de profundă, care poate aduce depresie, anxietate sau izolare. 

Nu mai ai alte planete de partea ta prin Capricorn in 2016, deci cu Pluton bine infipt aici si cu Marte in vizită in octombrie, te poti astepta ca finalul de an 2016 să fie cel mai dificil, când nu va fi nicio plăcere să te intorci acasă. 

Sansele de a te muta in casa ta in 2016 sunt cam mici, iar casa pe care deja o ai parcă nu-ti mai inspiră sigurantă, adeseori fiind incărcată negativ de certuri, de predici, de reprosuri, pentru că viata de familie seamănă mai mult cu un câmp de luptă.Horoscop 2016 Balanta toate domeniile

Balanta 2016
Horoscop Balanta 2016
horoscop-dragoste
Horoscop Dragoste Balanta 2016 
horoscop-bani
Horoscop Balanta Bani 2016
horoscop-cariera
Horoscop Balanta Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti