Horoscop Chinezesc Dragon 2016

Horoscop Dragon 2016 - Perspectivele Dragonului in Anul Maimutei 2016

Ani de nastere pentru zodia Dragon : 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

iepure pisica
 Dragonul in Anul Maimutei 2016

Vibratiile Dragonului si ale Maimutei sunt compatibile, astfel ca 2016 poate fi un an bun pentru cei nascuti in anul Dragonului. Pentru a obtine maximum posibil, ar trebui doar sa renunte la nehotarare si sa treaca la actiune.

Anul trecut le-a adus sansa recunoasterii meritelor profesionale, a afirmarii. In anul Maimutei isi pot vedea indeplinite visurile legate de avansare in cariera. Firi sociabile si loiale, increderea inspirata superiorilor ii recomanda pentru promovari. In anul anterior au avut sansa de a intalni in mediul profesional persoane aflate in posturi importante in firme partenere sau ale concurentei. Acum, cei mai ambitiosi sau cei care considera ca actualul loc de munca nu le mai ofera perspective pe masura dorintelor lor, pot profita de aceste cunostinte, care ii pot recomanda pentru o noua pozitie, in companiile din care fac parte.

Este un an in care primesc sprijin pentru proiectele lor, in special cele profesionale. Este bine deci sa isi puna in ordine planurile lor si sa le expuna cu incredere celor care ii pot ajuta. Ar trebui doar sa fie selectivi in relatiile lor, caci astfel risca sa fie acaparati de viata sociala, ramanadu-le mai putin timp pentru proiecte personale.

Social, sunt cautati pentru calitatile umane si apreciati pentru principiile lor. Sunt fiinte care rareori fac ceva singure sau din proprie initiativa. In acest an, au sansa sa se gaseasca in apropierea unor persoane ce le cunosc potentialul si care reusesc sa le stimuleze ambitia si dorinta de a trece la fapte.

Financiar, nu prea ar avea de ce se plange. Evolutia lor profesionala este completata si de un spor banesc important. Cei ce lucreaza ca independenti sunt recomandati si isi pot spori clientela. Isi pot spori veniturile prin cresterea tarifelor sau remuneratiei pentru serviciile pe care le ofera. De asemenea, isi pot proteja mai bine interesele prin afilierea sau aderarea la sindicate sau asociatii de profil.

Si planul sentimental este bine aspectat. Dupa caz, isi pot gasi acum (martie, aprilie, septembrie si octombrie in special) jumatatea, iau decizii legate de traiul in comun si proiecte pe termen lung. Cei ale caror relatii s-au deteriorat in ultimul an, pot acum sa gaseasca elemente comune si intelegere cu partenerul.
  • Cei nascuti in anul Dragonului de Foc isi pot continua la cote ridicate viata profesionala si cea sociala. Daca doresc si au proiecte, reusesc sa stranga in jurul lor un grup alaturi de care sa obtina rezultate profesionale remarcabile. Apar probleme sau dorinta de schimbare si imbunatatire a conditiilor de locuit. Cei retrasi din activitate se gandesc si chiar reusesc sa se mute la tara sau intr-o locatie draga lor. Au o activitate intensa alaturi de membrii mai tineri ai familiilor lor. Cei singuri, chiar se hotarasc sa se uneasca cu persoane intalnite de curand. Sunt atrasi de ideea de a participa mai activ la evenimente petrecute in comunitatea lor. Cei cu firi mai active au chiar invitatii si oportunitati sa isi continue activitatea profesionala.
  • Cei nascuti in anul Dragonului de Pamant au sanse bune in viata sociala, aceasta insemnand si primirea sau obtinerea unor functii in administratie. Sunt populari si reusesc sa atrag sprijinul unor persoane de diverse orientari sau statut social. Isi fac planuri pe termen lung, pentru ca se simt in deplinatatea fortelor si au o bogata experienta. Fiind un an al proiectelor, cei care socotesc ca nu sunt suficient sustinuti in actuala organizatie au sanse mari sa gaseasca persoane importante interesate de planurile lor. Partea mai delicata ar putea-o reprezenta cheltuielile pe care ar trebui sa le faca pentru indeplinirea viselor lor.
  • Pentru cei nascuti in anul Dragonului de Metal sansele din planul profesional sunt multiple. Abilitatile sale in relatii sociale isi pot arata roadele in acest an (in ultimele doua luni de primavara si in primele doua luni din toamna, in special): beneficiaza de sustinerea majoritatii in situatiile in care apar locuri libere in pozitii superioare. Totusi, nu se poate spune ca vor fi propusi din oficiu; trebuie ca ei insisi sa isi faca cunoscuta optiunea de ocupare a respectivelor locuri vacante.
  • Cei nascuti in anul Dragonului de Apa au o mare capacitate de comunicare si de persuasiune, deschidere spre relatii sociale. Tocmai popularitatea si insistenta lor, alaturi de influenta favorabila a anului Maimutei, le poate aduce apropierea si sprijinul unor persoane aflate in pozitii superioare. Incep sa se gandeasca la planuri personale ambitioase. Planul financiar este favorizat, cu castiguri sporite de pe urma activitatii profesionale. Paradoxal, acest lucru ii poate dezechilibra intrucatva; este bine sa pastreze o parte din castigurile lor si pentru ani mai putin favorabili. Multi dintre ei simt ca a venit timpul sa devina parinti. Acorda mult timp si interes activitatilor in plan familial.


Horoscop Chinezesc 2016 - Previziuni 2016 pentru toate zodiile

Nu știi ce zodie esti în Zodiacul Chinezesc? Calculează Zodia Chinezeasca!
sobolan

Sobolan 2016
bou

Bou 2016
tigru

Tigru 2016
iepure

Iepure 2016
Dragon

Dragon 2016
Şarpe

Sarpe 2016
cal

Cal 2016
Capră

Capra 2016
Maimuţă

Maimuta 2016 
zodia Cocoş

Cocoş 2016
Caine

Caine 2016
Porc

Porc 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti