Horoscop Chinezesc Cocos 2016

Horoscop Cocos 2016 - Perspectivele Cocosului în Anul Maimutei 2016-2017

Ani de nastere pentru zodia Cocosului : 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993

horoscop chinezesc cocos 2013
 Cocosul in Anul Maimutei 2016

Pentru Cocos, anul Maimutei tinde sa fie unul bogat in evenimente si oportunitati, dar care necesita o evaluare atenta a implicatiilor. Este un an alert, cu evenimente intr-o succesiune imprevizibila, ce il iau prin surprindere pe Cocos; intuitia sa proverbiala il poate ajuta sa ia deciziile corecte in timp util.

In general, in acest an apar evenimente ce il fac sa intre in atentia colectivului, a organizatiei din care face parte sau a publicului, lucru ce il poate deranja. Este anul in care se vorbeste despre el; trebuie sa acorde atentie comportamentului si actiunilor sale sociale si profesionale pentru a nu ii fi afectate reputatia si pozitia.

Planul profesional este plin de provocari si de sperante. Nu prea exista stabilitate si predictibilitate in acest domeniu. Problemele cu care se confrunta nu sunt de rutina si reclama atentie si raspunsuri rapide. Aceste probleme ii pot enerva si obosi pe Iepuri. Ar putea sa se gandeasca totusi ca acestea reprezinta tot atatea oportunitati de a acumula experienta si de a se face remarcati. Cei ce isi imagineaza ca in alte locuri ar putea avea parte de o activitate mai linistita se inseala.

Sunt solicitati pe multiple planuri, dar ar fi o greseala sa isi risipeasca fortele incercand sa se imparta peste tot. Vor fi evaluati dupa felul in care isi indeplinesc sarcinile lor directe; ar fi bine sa se concentreze asupra acestora.

Financiar, este un an in general favorabil Cocoslui. Rezolvarea ineditelor saarcini si probleme de la locul de munca il poate ajuta sa isi sporeasca veniturile in mod corespunzator. Merita facuta totusi o atentionare: desfasurarea alerta a evenimentelor in acest an nu trebuie sa il impiedicie pe ocos sa fie atent la detaliile tranzactiilor financiare pe care le va face, caci exista riscul sa fie tras pe sfoara ori castigurile sa nu se ridice la valoarea care ii este promisa. Este bine sa manifeste prudenta sa binecunoscuta, sa nu se grabeasca luarea deciziilor importante pana cand nu afla si constientizeaza toate datele.

De felul sau, Cocosului nu prea ii place sa isi petreaca timpul liber in tihna, alaturi de familia sa. Este bine sa caute sa nu neglijeze relatiile cu cei dragi, caci alaturi de ei isi incarca cel mai bine bateriile. Cei singuri au sanse foarte bune sa isi intalneasca perechea, cel mai probabil in cadrul unor activitati desfasurate in plan profesional.
  • Cei nascuti in Anul Cocosului de Metal sunt firi mai analitice si mai prudente. Reusesc sa isi faca foarte bine treaba la munca si sa se adapteze noilor conditii, evidentiindu-se chiar. Ce nu ii multumeste este atmosfera de la munca. Daca doresc, le apar bune oportunitati de schimbare a locului de munca. Oricum, trebuie sa evite implicarea in barfe sau actiuni colaterale. Viata de familie decurge linistit; se poate implica cu suces in proiecte de refacere sau infrumusetare a locuintei sau in activitati comune cu membrii familiei.
  • Cei nascuti in Anul Cocosului de Apa sunt firi ambitioase dar calde, foarte preocupate de calitatea relatiilor cu cei din jurul lor. Anul Maimutei le aduce bune oportunitati de promovare sau de gasire a unei pozitii mai potrivite lor. Gasesc informatii si sprijin in aceasta directie, in special in toamna. Se pot remarca in plan profesional, cu efecte directe si vizibile asupra veniturilor lor. Membrii familiei ii solicita in diverse proiecte si activitati; este bine sa ramana in contact strans cu acestia, chiar daca sunt atat de incarcati in plan profesionaal si social.
  • Celor nascuti in Anul Cocosului de Lemn le vine relativ usor sa se adapteze cerintelor variabile de la locul de munca. Gasesc cu usurinta cursuri sau modalitati de a-si imbunatati prestatia profesionala. Este important insa sa se tina departe de barfe, intrigi ori scandaluri la locul de munca. Financiar, este o perioada in care pot castiga destul de bine astfel incat sa realizeze si economii. Ambitia ii poate face sa se grabeasca atunci cand vine vorba despre achizitii sau tranzactii importante, dar acest lucru i-ar putea costa destul de mult. Este anul in care pot acorda atentie obieceiurilor pe care si le fac; isi pot impune acum mai usor o anumita ordine in viata profesionala, dar si in cea privata, ceea ce ii poate ajuta sa isi indeplineasca eficient toate indatoririle.
  • Pentru cei nascuti in Anul Cocosului de Foc, anul Maimutei va fi un an de mare solicitare in plan profesional, fara ca efectele sa se faca vizibile imediat. Pentru cei ce cauta sa se angajeze, sansele de a gasi ceva apropiat aspiratiilor lor sunt sporite in luna lor (martie) si in toamna. Sunt inca la varsta in care isi cauta un drum in plan social, iar acest an este unul plin de activitati si de sanse pentru ei. Este insa foarte important sa isi acorde timp sa faca alegerile corecte. Pot beneficia din plin de sprijinul si de sfaturile membrilor mai in varsta ai familiilor lor.


Horoscop Chinezesc 2016 - Previziuni 2016 pentru toate zodiile

Nu știi ce zodie esti în Zodiacul Chinezesc? Calculează Zodia Chinezeasca!
sobolan

Sobolan 2016
bou

Bou 2016
tigru

Tigru 2016
iepure

Iepure 2016
Dragon

Dragon 2016
Şarpe

Sarpe 2016
cal

Cal 2016
Capră

Capra 2016
Maimuţă

Maimuta 2016 
zodia Cocoş

Cocoş 2016
Caine

Caine 2016
Porc

Porc 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti