Horoscop Capricorn Martie 2016

Luna martie aduce multe planete in Pesti, in zona comunicarii, intelegerii, educatiei dar si a calatoriilor in strainatate si a comunicarii cu persoane aflate la mare distanta. Pestii ne obliga sa iesim din mediul nostru limitat, al convingerilor noastre uzuale si sa acceptam alte puncte de vedere, sa schimbam unghiul din care privim diversele situatii din viata noastra, sa apelam la consilieri. Ne indeamna sa iesim putin din ingradirile si constrangerile valorilor noastre, principiilor noastre, adevarurilor noastre sau ale modului in care am fost invatati sa operam pana acum in viata noastra. S-ar putea ca viata sa va oblige sa nu va mai repeziti sa judecati, sa nu va mai repeziti sa ganditi in formule, in clisee, in tipare, ci sa lasati deoparte toate aceste idei prefabricate si sa va aratati cumva goi sau proaspeti, spontani in fata unei situatii de viata si sa vedeti ce spune de fapt constiinta sau intuitia. 

Pe 4 martie se formeaza Luna Noua, aspect ce poate sa provoace diverse evenimente care va obliga la o cercetare mai profunda pentru a afla raspunsurile de care aveti nevoie. Este important sa aveti curajul, demnitatea sau smerenia sa consultati un specialist atunci cand experienta voastra de viata nu este acoperitoare pentru situatiile de viata pe care le traversati, fie la serviciu, fie in familie. Propria experienta nu este suficienta. Tocmai de aceea, planetele in Pesti obliga la o expansiune de constiinta pe care daca n-o facem singuri, e bine sa ne lasam ajutati de specialisti sau de indrumatori, chiar indrumatori spirituali. 

Pe 19 martie se formeaza Luna Plina sub marcajul Pestilor. Din nou, axa comunicarii si a educatiei este activata. Asa ca intre 4 martie si 19 martie, felul in care judecati lucrurile, oamenii si situatiile are sansa nu neaparat sa se schimbe, ci sa expansioneze si sa va dati seama ca traiti intr-un Univers mult mai mare si ca tot ceea ce se intampla in viata voastra are un inceput si are un desfasurator, un efect al prezentului si ca de fapt lucrurile sunt mai mult decat se vad doar prin deschiderea ferestrei. In spate si dincolo de fereastra, este o lume de necuprins. Aceasta perspectiva a vietii, a unor cauze inlantuite care au dus la acest prezent care va obliga la niste efecte pe termen lung, aceasta perspectiva globala a vietii poate fi pentru multi dintre voi revolutionara, transformatoare, poate socanta, dar necesara pentru evolutia voastra. Toate informatiile, toate datele pe care le obtineti in special in prima jumatate a lunii martie va obliga la reconsiderari profunde in a doua jumatate a lunii. 

De altfel conjunctia Mercur-Jupiter va poate face sa puneti sub semnul intrebarii unele convingeri care v-au fost transmise de la parinti. Daca ati fost de parere ca o conduita de familie este buna doar in anumiti termeni, s-ar putea s-o considerati buna in acei termeni pentru voi, functionala pentru o parte din lume, dar de asemenea, exista si alte formule la fel de fericite pe care le puteti experimenta sau macar le puteti respecta la altii. Lucrul acesta s-ar putea sa se produca dupa 16 martie. In a doua jumatate a lunii martie dialogurile, ideile, rememorarile pe care le aveti, confruntarile de opinie si de pozitii, este posibil sa va ridice semne de intrebare legate de corectitudinea unor convingeri de familie care s-au transmis de-a lungul generatiilor si care poate n-ar fi rau sa fie schimbate sau inlocuite. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti