Horoscop Capricorn Ianuarie 2016

Multe planete in zodia voastra la inceput de an: conjunctie Mercur-Pluto activa pana pe 20 Ianuarie este un aspect foarte valoros ce vizeaza inteligenta si claritatea mentala. Probabil multe aspecte la care va ganditi si subiecte care va framanta legat de viata voastra personala in primul rand, si de persoana voastra, cum sunteti, cum va vad ceilalti, ce ati lasat sa se vada, daca va interpreteaza corect, cum priviti voi viata sau diverse subiecte fierbinti din viata voastra in acest moment, cat va ating, cat va afecteaza, daca cedati prea mult, daca va altereaza cu ceva imaginea si identitatea. 

Toate lucrurile acestea care va au in prim-plan sunt importante pentru voi in acest moment si as zice ca va puteti privi cu ochi foarte clari, foarte limpezi, foarte lucid sa va analizati viata si personalitatea. Castigul din aceasta auto-analiza este faptul ca dobanditi mai multa putere in viata voastra, sunteti mai ocnvinsi ca faceti ceea ce trebuie, ca sunteti pe drumul bun, ca sunteti corecti si, in felul acesta, sa va asumati cu mai multa putere, demnitate si lejeritate consecintele. 

Este, de asemnea, un aspect care vorbeste de putere morala, asa ca nu urmariti nuami succes financiar, ci mai ales sa aveti dreptate sau sa fiti convinsi ca ati facut ceea ce este corect din perspectiva voastra, evident. Lucrul acesta il da pana pe 20 Ianuarie de asemenea spectul favorabil intre Soare si Marte. Convingerea ca faceti ce trebuie va ajuta sa asumati si riscurile sau pierderile si deja nu mai sunt o problema pentru voi. 

Dupa 20 Ianuarie, Soarele intra insa in zona castigurilor si a banilor, acolo unde a stat conjunctia Venus-Neptun pana pe 20 Ianuarie, asa ca exista o continuitate astrala in zona castigurilor. Aceasta conjunctie vorbeste de detasare fata de finante si bani. Sigur ca urmariti banii, dar nu-i lasati sa va domine intreaga exostenta si lucrul acesta este onorant. Pe de alta parte, va puteti gandi la bani si pentru a putea aduce un plus de confort persoanelor din jur, nu neaparat membrilor familiei. Cu cat va ganditi la mai multe persoane sa le ajutati, cu atat parca banii vin mai mult spre voi. Soarele, dupa 20 Ianuarie, vorbeste de determinare, de forta, mobilizare si ambitie si de a pune toata inima voastra in diverse actiuni, in diverse intreprinderi de pe urma carora sigur ca vizati si rezultate materiale si financiare siaceasta mobilizare este exemplara. 

De asemena, un aspect favorabil este retrogradare lui Marte in Fecioara, din 23 Ianuarie pana pe 14 Aprilie, vorbeste de un alt mod de a rezolva problemele oficiale ce implica acte, intalniri la nivel inalt, obtinerea unor avize, unor semnaturi si, pentru ca Marte retrogradeaza, va invita sa fiti un pic mai delicati, mai diplomati, mai acceptati unele intarzieri sau nazurile unor persoane care fac abuz de functia lor, de puterea si de influenta lor. Marte retrograd in fecioara in general vorbeste de mecanisme mai subtile prin care ne atinge obiectivele. Asta nu inseamna sa nu fiti sinceri si sa lasati loc pentru interpretari, pentru ameliorarea unor comportamente, pentru mai lmulta intelegere si mai multa ongaduinta fata de actiunile celorlalti, astfel incat, intotdeauna sa fiti dispusi la dialog si oamenii sa inteleaga ca au cu cine sa vorbeasca. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti