Horoscop Capricorn Februarie 2016

In aceasta luna un aspect important este retrogradarea lui Marte in Fecioara, ce va vizeaza pentru ca Marte este o planeta cu care zodia voastra se intelege foarte bine. Aceasta retrogradare vorbeste de mai multa atentie si mai multa exigenta, mai ales in zona astrelor si a demersurilor oficiale, poate demersuri care au fost initiate la final de 2011, gesturi pe care le-ati facut si actiuni chiar in luna Ianuarie 2012 si care acum au nevoie de niste corectii, ce vor dura pana in Aprilie. 

De aceea, in luna Februarie puteti rezolva o parte din probleme sau veti putea lamuri o parte din intrebari cu privire la unii functionari sau la unele metode pe care trebuie sa le folositi pentru a va atinge scopurile, pentru a va duce la indeplinire obiectivele, pentru a rezolva sarcinile pe care vi le-ati asumat. Marte retrograd in Fecioara este chitibusar si s-ar putea sa intalniti persoane care va intorc o problema pe toate partile, impart firul in saisprezece, uneori de amorul artei ori pentru ca pur si simplu sunt prea critice, alteori pentru ca problema ce se cere rezolvata impune foarte multa atentie, o atentie pentru detaliu, o minutiozitate care nu este total de neinteles pentru voi, insa probabil gasiti ca lucrurile se pot rezolva intr-o maniera mai rapida. 

Marte poate sa aduca, mai ales dupa 20 Februarie, multe discutii cu diversi oficiali, functionari, persoane puse sa controleze si sa ordoneze. Sunt posibile inspectii sau mici anchete acolo unde trebuie investigata cauza unei erori, o scapare, o greseala, o pierdere financiara, materiala, de timp, de energie sau o scapare la nivelul contractelor alcatuite, felul in care a fost redactat, modului in care s-a exprimat intr-un context oficial o persoana si e bine sa va asigurati dupa 20 Februarie cand toata lumea a inteles la fel unii termeni. Daca nu, este cel mai bun moment pentru a lamuri pe ultima suta de metri diverse aspecte care nu au fost foarte bine intelese sau au fost distorsionate. 

Tocmai de aceea, finalul de luna poate aduce mici dispute, polemici, dar ele se produc in afara zonei orgoliilor si este foarte bine ca se intampla asa. Axa Fecioara-Pesti este o axa rece ce desensibilizeaza si este pusa sub lupa problemei ca atare si nu persoanele care au generat-o sau persoanele implicate. Este un aspect foarte bun aceasta detasare emotionala va aduce multa claritate mentala de care puteti profita sau intalniti aceste persoane care nu implica deloc emotia in analiza lor si cumva vorbesc limba voastra, in felul acesta. 

Un alt aspect foarte frumos in aceasta saptamana este retrogradarea planetei Saturn, ce va tine pana pe 25 Iunie si vizeaza cariera. De aceea, este un tranzit atat de important. Saturn nu se grabeste sa paraseasca Balanta. Sta aici de doi ani si in timpul acesta v-a ajutat sa va gasiti locul si sa va cimentati, sa va consolidati locul intr-o institutie, in cadrul unei ierarhii, locul si in familie, dar si la locul de munca si mai ales in societate. 

Cu alte cuvinte, sa decideti cine vreti sa fiti in aceasta viata si faptul ca retrogradeaza intr-un context absolut minunat, in jurul datei de 15 Februarie se intampla niste aspecte senzationale pe harta voastra, poate sa aduca unora dintre voi claritate cu privire la viitor, la o pozitie pe care o aveti in acest moment, atat in familie, cat si la locul de munca si sa va devina foarte limpede care sunt costurile, riscurile, dar si castigurile si bucuriile unei anumite pozitii adoptate sau unei functii asumate. In numele acestei demnitati pe care ati castigat-o, pot veni bani, dar de asemenea poate veni si o multumire de sine si o recunoastere publica ce va incanta. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti