Horoscop Capricorn August 2016

Marte instalat in Rac, in zona parteneriatelor si relatiilor reprezinta un tranzit foarte interesant. Va sta aici intre 3 august si 19 septembrie. Este o perioada importanta pentru ca agita toate problemele mai vechi din relatiile persoanele: rude, prieteni, amici, oameni cu care colaborati foarte strans. 

Faptul ca Marte se afla si in opozitie cu Pluton, vorbeste de legaturi extrem de intense, benefice si pline de pasiune sau confruntative, cu persoane cu care sunteti in competitie. Marte nu este foarte prietenos, ci supara, provoaca, aduce nelinisti, aduce nerabdari si s-ar putea sa constatati ca oamenii apropiati se poarta ciudat in acest moment. 

Dar Marte poate vorbi si de suparari mai vechi ale persoanelor apropiate vis-a-vis de voi sau fata de o situatie anume creata. In tot cazul, este vorba de suparari mai vechi despre care nu ati stiut nimic sau nu le-ati dat importanta si atunci gradul mare de deranj care vi se produce are legatura cu superficialitatea voastra si cu faptul ca nu ati considerat important sau valoros in a da atentie anumitor suparari, nelinisti si nemultumiri ale oamenilor apropiati. 

Acum o luna si jumatate tranzitele planetelor in Rac v-au putut sesiza ca anumite persoane din anturajul vostru nu sunt foarte multumite, au alte aspiratii, au alte nevoi sau au diverse sensibilitati de care trebuie sa tineti cont. Astfel ca dupa 3 august, Marte in Rac ar putea sa dea apa la moara unor parteneri cu care sunteti in echipa. Ramane de vazut ce se intampla insa nu trebuie sa fiti uimiti. Poate e bine sa mergeti putin in spate si sa vedeti radacina nemultumirilor sau a unor reactii si gesturi pe care oamenii acestia le vor avea. 

Conjunctia Soare-Venus, instalata in zona cooperarii fructuoase, va ajuta sa vedeti calitatile in orice circumstanta si asta este, poate, cel mai mare dar pe care luna august vi-l poate face. Indiferent cum reactioneaza ceilalti, aveti puterea sa distingeti in spatele reactiilor, in spatele nemultumirilor celorlati elementul de succes. Poate chiar sa va folositi de diverse situatii conflictuale sau de diverse mici crize pe care le parcurgeti alaturi de apropiati si sa va bazati pe ele. Reusita depinde in cazul vostru si de cat de abili sunteti in a aduce la suprafata, din oamenii cu care colaborati, calitatile lor, trasaturile lor de succes. 

Mercur retrograde, intre 2 si 8 august, in Fecioara, vizeaza o regandire a modului in care comunicati cu cei din jur. Este o luna in care succesul depinde de felul in care stiti sa va raportati la oamenii importanti cu care colaborati si mai ales de talentul vostru de a sti sa aduceti la suprafata calitatile lor de succes. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti