Horoscop Chinezesc Capra (Oaie) 2016

Horoscop Oaie 2016 - Perspectivele Caprei în Anul Maimutei 2016

Ani de nastere pentru zodia Caprei : 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

sarpe
Oaia in Anul Maimutei 2016

Pentru Oaie, anul trecut a adus cu sine multiple sanse de inceputuri favorabile, o stare optimista, regenerare si elan. Acum, anul Maimutei poate aduce primele roade semnificative sau confirmari ale proiectelor incepute anterior. De asemenea, si corectii ale estimarilor initiale.

Pentru cei ce si-au planificat cu atentie pasii si actiunile, lucrurile incep sa se solidifice si sa capete forma. Este nevoie de mai multa activitate, mai multe resurse, dar apare un fel de siguranta ce le permite sa continue. Le vine usor sa inteleaga noi fenomene, sa dobandeasca noi deprinderi.

Viata profesionala este incarcata si solicitanta, dar acest lucru pare ca ii stimuleaza. Se intampla insa ca lucrurile sa nu depinda doar de el si sa se confrunte cu tot felul de intarzieri, respingeri sau obiectii, care ii obliga la implicare totala si aprofundari. Nu toate i se par firesti sau justificate; isi poate pierde cumpatul in anumite situatii sau perioade. Este un an in care li se testeaza rezistenta si capacitatea de a face fata provocarilor. Anul este mai putin favorabil schimbarilor locului de munca; mai bine ar fi sa isi arate capacitatile dobandite si valoarea atinsa. Insistenta in slefuirea talentelor sau deprinderilor ii ajuta sa faca progrese remarcabile.

Planul financiar este important in acest an; pentru proiectele sau pentru nevoile lui trebuie sa faca niste investitii sau cheltuieli. Pentru cele mai importante, este bine sa isi faca o analiza serioasa a eficientei solutiilor care i se propun.

Din fericire, activitatea profesionala si proiectele personale nu il acapareaza intru totul. Este interesat de relatii sociale, de activitati de grup. Printr-o intamplare, poate descoperi un domeniu nou care sa il atraga si in care poate obtine rezultate mult peste medie.

Va acorda o mare importanta vietii sentimentale. Cei aflati intr-o relatie inca neclara doresc sa ia o decizie ferma: implicare reciproca totala sau destramarea acesteia. Doresc sa isi faca planuri comune pe termen lung: sa se mute impreuna, sa achizitioneze o casa, sa se casatoreasca. Cei casatoriti acorda mult timp si interes relatiei si vietii de familie. Vor sa faca investitii pentru reamenajarea locuintei ori sa si-o remobileze, sa achizitioneze aparatura pentru confort casnic.

Sanatatea se arata in general buna. Incep sa realizeze necesitatea unor exercitii fizice ori schimbari de obiceuri culinare si de alimentatie si chiar dedica multa atentie si efort acestor lucruri.
  • Cei nascuti in anul Oii de Foc sunt foarte preocupati de schimbarile care vor aparea legate de viata profesionala. Experienta si pasiunea le permit sa ramana printre cei mai utili angajati, sa se adapteze noilor conditii. Nu le place sa fie inactivi; multi se vor preocupa de activitati alternative, ori se gandesc cum sa obtina satisfactii, chiar si materiale, din hobby-urile lor. Se simt inca in putere; doresc in continuare sa se informeze, sa se instruiasca, sa se puna la punct cu noutatile tehnologice. Socotesc ca in planul sanatatii lor trebuie sa faca investitii importante, de timp si efort.
  • Cei nascuti in anul Oii de Pamant pot fi la inceput derutati de schimbarile ce se petrec in jurul lor, insa reusesc destul de repede sa se adapteze. Domeniul profesional le rezerva inca surprize si posibilitati interesante. Exista instabilitate si schimbare, iar ei trebuie sa fie flexibili si sa reactioneze in timp scurt. Este un an incarcat in plan financiar. Pentru planurile lor de viitor si pentru membrii mai tineri ai familiei sunt necesare cheltuieli si investitii. Este important de aceea sa acorde timp cautarii variantelor celor mai favorabile din punct de vedere financiar.
  • Pentru cei nascuti in anul Oii de Metal schimbarile in plan profesional sunt la ordinea zilei. Aceestea pot implica chiar si dorinta de a ocupa un post cu responsabilitati sporite, mai apropiat de imaginatia si viziunea sa. Este nevoie de timp si de atentie pentru a cauta un loc in alta organizatie; si totusi, trebuie sa fie pregatiti sa profite atunci cand apar oportunitatile. Planul social este incarcat; evenimentele il aduc in contact cu o multime de oameni si poate realiza unele contacte importante pentru evolutia sa. Agitatia si efortul cerute de anul Maimutei trebuie sa il faca sa acorde o mare atentie sanatatii. Sunt necesare schimbari in modul sau de viata.
  • Cei nascuti in anul Oii de Apa sunt inca la varsta la care le convine fluiditatea din planul profesional. Cauta sa observe partea buna din orice schimbare se petrece in mediul lor. Gasesc cursuri interesante de formare si perfectionare profesionala si personala. Inca au timpul si dorinta sa investeasca in dezvoltarea aptitudinilor si talentelor lor. Efectele practice poate ca nu se vad imediat, dar au intelepciunea sa priveasca spre viitor. Acorda multa importanta calitatii relatiilor din plan social. Nu doresc sa se implice in relatii ce nu sunt construie pe o baza solida ori care nu le ofera satisfactii morale sau sentimentale.


Horoscop Chinezesc 2016 - Previziuni 2016 pentru toate zodiile

Nu știi ce zodie esti în Zodiacul Chinezesc? Calculează Zodia Chinezeasca!
sobolan

Sobolan 2016
bou

Bou 2016
tigru

Tigru 2016
iepure

Iepure 2016
Dragon

Dragon 2016
Şarpe

Sarpe 2016
cal

Cal 2016
Capră

Capra 2016
Maimuţă

Maimuta 2016 
zodia Cocoş

Cocoş 2016
Caine

Caine 2016
Porc

Porc 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti