Horoscop Chinezesc Cal 2016

Horoscop Cal 2016 - Perspectivele Calului în Anul Maimutei 2016-2017

Ani de nastere pentru zodia Calului : 1918, 1939, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

maimuta
Calul in Anul Maimutei 2016

Este un in care cei nascuti in anul Calului se mobilizeaza in mod remarcabil si in care isi pun mari sperante. Isi fac planuri mari si ambitioase. Totusi, este perioada in care se conving ca lucrurile nu depind doar de el. Pot aparea tot felul de obstacole, intarzieri ori evenimente neprevazute ce afecteaza desfasurarea planurilor lor. De fapt, chiar ei pot fi aceia ce pot afecta evolutia lucrurilor. Si aceasta doar daca, orbiti de telurile si ambitiile lor, uita sa ramana realisti si prudenti.

Este anul in care graba si superficialitatea ii pot costa destul de mult. Pentru a obtine rezultatele pe care le doreste, Calul nu are decat sa fie la fel de hotarat, dar mai calculat si mai atent la detalii.

Este un an mai putin favorabil schimbarilor radicale in viata sa; cel mai bine ar fi sa mearga pe drumul pe care il cunoaste cel mai bine si sa incerce sa isi maximizeze castigurile. Experienta acumulata in domeniul sau ii este de mare folos acum.

Pe de alta parte, acum poate beneficia de sprijinul prietenilor si sustinatorilor sai. Este genul care stie foarte bine sa ii stranga pe cei din jurul sau in urmarirea unui tel comun. Insa acum este important sa isi inabuse accesele de rebeliune si de independenta si sa ii pastreze alaturi de el pe cei ce ii vor binele.

Anul 2015 a putut fi anul unui nou inceput in plan profesional. Acum nu mai sunt aceleasi aspecte; 2016 poate fi insa foarte bun pentru a fi apreciat si recompensat pentru activitatea sa. Este, de asemenea, un an in care are cele mai mari sanse de promovare; este bine vazut si are suficienti oameni care il sprijina si il incurajeaza.

Pentru cei care desfasoara activitati pe cont propriu (profesii liberale s.a.) este un an remarcabil. Calul are sansa sa isi sporeasca clientela: este recomandat de clienti, se face cunoscut, este recunoscut drept un bun specialist in domeniul sau. In consecinta, poate sa isi ajusteze tarifele, cu efecte directe asupra veniturilor sale.

Graba si superficialitatea il pot afecta pe Cal in plan financiar. I-ar prinde bine sa aiba rabdarea sa analizeze toate ofertele si detaliile acestora atunci cand vine vorba despre achizitii semnificative. Gandul ca isi poate recupera cu usurinta investitia facuta il poate face sa se grabeasca in a alege furnizorul si pachetul de servicii. Ar putea foarte bine sa ceara sfatul sau sprijinul cuiva priceput in domeniul respectiv, pentru ca are toate sansele sa primeasca idei si informatii corecte si pertinente.

Marile lui planuri pentru acest an sunt legate si de viata de familie. Calul doreste sa realizeze imbunatatiri ale conditiilor de viata: schimbari de locuinta sau in locuinta. Desi vrea binele alor sai, este bine sa nu uite sa ii intrebe si pe acestia despre felul in care ii apreciaza ideile si planurile.
  • Pentru cei nascuti in anul Calului de Metal aspectele referitoare la imprudenta sunt mai marcante. Cu atat mai mult le-ar fi de folos daca ar cere parerea cuiva apropiat inainte de a demara un proiect important. Marcant se anunta planul profesional, in care poate face dovada talentelor si viziunii lui.
  • Pentru cei nascuti in anul Calului de Apa planurile profesional si social sunt bine aspectate. Are acces si succes la cercuri si persoane influente, care ii apreciaza calitatile si ii ofera posibilitati interesante de a se pune in valoare. In plan familial, intim, este perioada in care depune toate eforturile pentru a-i tine alaturi pe cei apropiati. Multe discutii, timp petrecut impreuna, proiecte realizate in comun, toate acestea pentru strangerea legaturilor dintre membrii familiei sale.
  • Pentru cei nascuti in anul Calului de Lemn anul Maimutei este unul in care vor dori sa realizeze multe lucruri; chiar prea multe. Este important sa isi concentreze ambitia si eforturile asupra lucrurilor cu adevarat importante. Exista probabil un sentiment de nemultumire legat de statutul sau profesional ori de castigurile sale. Acesta nu ar trebui insa sa il faca sa-si doreasca o schimbare radicala, ci mai degraba sa caute sa observe oportunitatile nefructificate inca in actuala sa activitate sau loc de munca.
  • Cei nascuti in anul Calului de Foc sunt in anul Maimutei plini de energie si de ambitie. Isi pot implini acum multe dintre proiectele care pareau in amortire. Iar la realizarea acestora se bucura din plin de sprijinul prietenilor si cunoscutilor. De fapt, planul relatiilor sociale este marcant pentru ei in acest an; sunt efervescenti, stralucitori, insa nu trebuie sa se indeparteze de cei care ii admira si ii sprijina. Exista pe plan financiar o impulsivitate care le poate cauza pierderi importante. Au nevoie de temperanta inainte de a hotari sa faca o investitie si apoi au nevoie de o perioada de a cumpani asupra tuturor aspectelor financiare ale tranzactiilor importante.


Horoscop Chinezesc 2016 - Previziuni 2016 pentru toate zodiile

Nu știi ce zodie esti în Zodiacul Chinezesc? Calculează Zodia Chinezeasca!
sobolan

Sobolan 2016
bou

Bou 2016
tigru

Tigru 2016
iepure

Iepure 2016
Dragon

Dragon 2016
Şarpe

Sarpe 2016
cal

Cal 2016
Capră

Capra 2016
Maimuţă

Maimuta 2016 
zodia Cocoş

Cocoş 2016
Caine

Caine 2016
Porc

Porc 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti