Horoscop Chinezesc Caine 2016

Horoscop Caine 2016 - Perspectivele Cainelui în Anul Maimutei 2016

Ani de nastere pentru zodia Cainelui : 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

horoscop chinezesc caine 2013
 Cainele in Anul Maimutei 2016

 Pentru Caini, in acest an cel mai favorizat este planul profesional. Ei sunt firi dinamice, care depun eforturi pentru a obtine rezultate si performante in timp scurt. Sunt deranjati de amanari, intarzieri, refuzuri. Anul acesta sunt plini de elan si au intr-adevar sansa sa obtina rezultate remarcabile. Este un an propice realizarii proiectelor mai vechi ce nu au fost inca abordate. Dinamici si expansivi, pot recupera acum toate intarzierile. In plus, au in acest an si o mai mare deschidere fata de lucrul in echipa.

Este un an in care nerabdarea si nemultumirea fata de evolutia evenimentelor ii poate face sa isi doreasca o schimbare a locului de munca. Este un an favorabil unui nou inceput sau proiect profesional. In cautarea lor a ceva care sa ii multumeasca ori sa ii implineasca, unii dintre cei nascuti in anul Caineleui pot incerca un domeniu nou pentru ei; isi pot descoperi un talent sau o vocatie. Oricum creativitatea lor poate atinge cote foarte ridicate acum; este nevoie doar de efort si pasiune, pentru ca increderea ca vor reusi nu le lipseste.

Traditional, anul Maimutei le este favorabil Cainilor in planul material. Banii sunt castigati mai usor, apar oferte de colaborare pe neasteptate, primesc tot felul de prime, cadouri, recompense. Toate acestea ii pot aduce in starea in care pot crede ca acest noroc va dura o vesnicie si astfel va aparea pericolul sa nu isi administreze in mod chibzuit veniturile, reusind sa cheltuiasca, pe lucruri uneori de o utilitate indoielnica, aproape tot ce au castigat.

Este un an in care sunt mai inflacarati, cu deplina incredere in ei insisi. Aceasta stare ii face foarte deschisi planului social, monden. Sunt invitati, cautati, admirati, apreciati. Acum pot intalni persoane ce se vor dovedi utile si importante pentru evolutia lor ulterioara.

Pentru cei ce nu au o pereche, vor aparea cu siguranta admiratori. Este o chestiune de alegere: se pot angaja in flirturi si idile sau fac o alegere si pornesc in viata alaturi de jumatatea lor. Cei care sunt intr-o relatie reusesc sa reaprinda in cuplu flacara dragostei. Isi doresc si chiar reusesc sa petreaca momente fericite alaturi de cei dragi, care ii incarca si ii inspira. Se implica cu tot sufletul in proiecte si actiuni alaturi de ceilalti membri ai familiei.
  • Cei nascuti in anul Caineleui de Metal sunt cautati si li se cere sprijinul de catre cei dragi. Sanatatea este aspectata favorabil; le vin idei si proiecte cu care ii iau prin surprindere pe cei apropiati. Cei aflati de multa vreme in proiecte de anvergura se pot bucura de incununarea si recunoasterea muncii lor.
  • Cei nascuti in anul Caineleui de Apa sunt ambitiosi si plini de energie, gata sa profite de numeroasele oportunitati ce le apar in cariera in acest an. Unii gasesc chiar interesante oferte in afara domeniului in care activeaza. Financiar este un an bun, in care isi pot vedea recompensate eforturile din ultimii ani. Multi incep chiar sa se gandeasca la o investitie semnificativa. Experienta lor de viata trebuie sa le permita sa isi faca niste socoteli destul de realiste inainte de a se lansa intr-un nou proiect.
  • Cei nascuti in anul Caineleui de Lemn sunt oameni foarte creativi si energici, curiosi si originali. In acest an isi pun foarte serios problema daca ceea ce au facut pana acum ii multumeste. Sunt hotarati sa faca orice schimbare li se pare necesara si potrivita pentru ei. Unii se orienteaza spre posturi de conducere in organizatiile lor (iar sansa le surade), iar altii considera ca pot avea multe de spus intr-un alt domeniu sau la alt loc de munca. Este un an in care se gandesc si chiar incep sa faca schimbari destul de radicale in viata lor.
  • Cei nascuti in anul Caineleui de Foc sunt capabili si hotarati. Totusi, pentru a beneficia de sansele de promovare in plan profesional, este bine sa reia sau sa stranga legaturile cu cei aflati in pozitii-cheie. Sfarsitul iernii, inceputul primaverii si primele luni de toamna sunt cele mai favorabile pentru cei ce doresc sa isi gaseasca o noua slujba. Evenimente semnificative se produc si in plan personal: hotararea de a-si legaliza uniunea, mutare in casa noua, nasterea unui copil. Mult interes acordat vietii de familie.
  • Cei nascuti in anul Caineleui de Pamant beneficiaza de multiple sanse acum la inceput de cariera. Le vine usor sa isi caute drumul, nu sunt descurajati de conditiile de la locul de munca ce nu se ridica la inaltimea dorintelor lor. Depun eforturi pentru a se face remarcati. Deschisi si increzatori, leaga relatii ce se vor dovedi de folos mai tarziu.


Horoscop Chinezesc 2016 - Previziuni 2016 pentru toate zodiile

Nu știi ce zodie esti în Zodiacul Chinezesc? Calculează Zodia Chinezeasca!
sobolan

Sobolan 2016
bou

Bou 2016
tigru

Tigru 2016
iepure

Iepure 2016
Dragon

Dragon 2016
Şarpe

Sarpe 2016
cal

Cal 2016
Capră

Capra 2016
Maimuţă

Maimuta 2016 
zodia Cocoş

Cocoş 2016
Caine

Caine 2016
Porc

Porc 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti