Horoscop Chinezesc Bou (Bivol) 2016

Horoscop Bou (Bivol) 2016 - Horoscop Chinezesc Bou 2016

 Ani de nastere pentru zodia Bivolului : 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

horoscop chinezesc bivol 2013

Bivolul in Anul Maimutei 2016

In general, pentru cei nascuti in anul Boului, anul 2016, al Maimutei, va fi unul favorabil. Nu se poate spune ca este un an al probelor si incercarilor; de aceea, Boul are succes sa duca la un sfarsit tot ceea ce isi propune. Important este sa treaca de la starea de pasivitate la cea de actiune.

In plan profesional, este anul in care poate strange roadele eforturilor depuse in ultima perioada. A fost urmarit, observat si evaluat in anul trecut; acum, in situatiile de reorganizare sau daca apar locuri libere, se afla printre cei vizati pentru ocuparea acestora. Oamenii in masura sa ia aceste decizii considera ca acest lucru ar fi o rasplata fireasca pentru eforturile lor si recunoasterea valorii si a experientei acumulate.

Pentru cei aflati la inceputul carierei ori cei care inca nu se afla pe un drum sigur, aspectele pentru gasirea unei pozitii potrivite pregatirii lor sunt incurajatoare. Li se acorda incredere si responsabilitati. Este un test pe care trebuie sa fie pregatiti sa il treaca.

Evolutia lor in plan profesional se va regasi cu siguranta si in plan financiar. De asemenea, sunt favorizate situatiile in care trebuie sa li se restituie sume ce li se datoreaza de mai multa vreme, precum si situatiile in care trebuie sa li se acorde niste drepturi retroactiv. Surplusul de bani le da cu siguranta idei legate de cheltuirea lor; este bine sa economiseasca o parte dintre acestia.

Anul Maimutei stimuleaza creativitatea Boului. Oriunde este vorba despre decorare, estetica, design, armonie, arta, implicarea lor le poate aduce satisfactii majore. Isi pot descoperi acum talent in domenii in care nu se asteptau pana de curand. Important este sa nu astepte prea mult sa se apuce de treaba ori sa incerce, pentru ca pot pierde inspiratie sau momente favorabile. Calatoriile le stimuleaza imaginatia; pe de alta parte, cu ocazia unui drum pot intalni persoane sau evenimente ce ii inspira.

Viata sociala este favorizata; li se recunosc meritele, sunt apreciati pentru felul lor de a fi. Isi pot regasi prieteni sau colegi pe care nu i-au vazut de multa vreme, cu care pot stabili relatii fructuoase.

Familia este alaturi de ei si ii incurajeaza in incercarile lor. Doresc sa faca schimbari in jurul lor; sa renoveze casa, sa amenajeze gradina ori chiar sa se mute intr-o alta locuinta. Cei dragi ii ajuta sa treaca peste momentele de deruta sau de lipsa de incredere in ei si in aptitudinile si talentele lor.

  • Cei nascuti in anul Boului de Apa au un an in care isi redescopera talente si ambitii ori se gandesc la vise abandonate mai demult. Este bine sa ceara sprijinul celor apropiati, pentru ca acestia se bucura sa le fie de ajutor. Este firesc sa nu mai aiba vitalitatea de altadata; daca isi acorda un timp de odihna si relaxare rezonabil, nu vor avea probleme de sanatate deosebite.
  • Cei nascuti in anul Boului de Lemn pot avea un an cu realizari, cata vreme cauta sprijin si cooperare din partea altora. Reusesc sa isi faca prieteni sau admiratori, ori chiar sa readuca de partea lor persoane ce nu ii mai agreau. Membrii mai tineri ai familiilor lor le solicita din plin timp si sprijin; alaturi de ei pot realiza activitati ce le pot oferi inspiratie in profesia lor.
  • Pentru cei nascuti in anul Boului de Foc anul Maimutei poate reprezenta un tur de forta in plan profesional. Experienta acumulata si maniera lor energica de a aborda situatiile dificile ii recomanda pentru posturi si pozitii superioare.
  • Planul financiar este bine aspectat; cresc castigurile realizate la locul de munca, dar apare si posibilitatea unei mosteniri. Elanul ii poate face sa se gandeasca la niste investitii majore, insa este bine sa cantareasca atent sansele de succes ale acestora.
  • Cei nascuti in anul Boului de Pamant pot avea retineri referitoare la valoarea si nivelul atins in plan profesional; pot cere insa o parere unei persoane competente pentru a se lamuri. In acest context, o schimbare de responsabilitati i-ar putea deruta la inceput, insa pot avea bucuria sa constate ca nu toate temerile lor sunt justificate. Cei necasatoriti se gandesc cu seriozitate si hotarare la inchegarea unei familii. Anul este foarte favorabil pentru femeile ce trebuie sa nasca ori care doresc sa conceapa un copil.
  • Cei nascuti in anul Boului de Metal aflati inca la studii reusesc sa isi faca o idee mai clara asupra pasilor pe care doresc sa ii urmeze in plan profesional. Au tendinta sa isi faca probleme referitoare la capacitatea si aptitudinile lor profesionale fata de drumul visat; acestea ar trebui insa sa ii stimuleze sa invete si sa se antreneze. Multi isi vor dori sa devina independenti financiar fata de familiile lor; deciziile pripite insa nu ii pot ajuta.


Horoscop Chinezesc 2016 - Previziuni 2016 pentru toate zodiile

Nu știi ce zodie esti în Zodiacul Chinezesc? Calculează Zodia Chinezeasca!
sobolan

Sobolan 2016
bou

Bou 2016
tigru

Tigru 2016
iepure

Iepure 2016
Dragon

Dragon 2016
Şarpe

Sarpe 2016
cal

Cal 2016
Capră

Capra 2016
Maimuţă

Maimuta 2016 
zodia Cocoş

Cocoş 2016
Caine

Caine 2016
Porc

Porc 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti