Horoscop Berbec 2016

Horoscop Berbec 2016 - Anul 2016 in ansamblu pentru zodia Berbec 

Pentru zodia Berbec influenta planetelor în 2016 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: profesie, căsătorie, educaţie, personalitate, spiritualitate, carieră.

Horoscop 2016 Berbec - Berbecii au noroc în profesie în prima parte a anului
berbec
În iunie 2015 Jupiter a intrat în zodia Fecioară, pe care va continua să o traverseze şi în primele 8 luni ale anului 2016. Prin urmare, segmentul din horoscopul tău care se referă la profesie se va afla sub o influenţă norocoasă. Vei continua să abordezi sarcinile de serviciu cu entuziasm şi optimism, iar această conjunctură astrală este suficientă pentru a genera activitate cât să te mulţumească. Pericolul implicit este să vrei să-ţi asumi prea multe sarcini, să uiţi că eşti doar un simplu om şi că o zi are doar douăzeci şi patru de ore. 

În ansamblu însă, te poţi aştepta la o perioadă benefică la locul de muncă, cu ivirea unor ocazii excelente de a-ţi manifesta abilităţile şi talentele. Influenţa protectoare a lui Jupiter te va menţine în rândul celor favorizaţi în acest an în planul profesional. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, trimite CV-urile până în ziua de 9 septembrie 2016, pentru că este perioada cea mai bună ca să te întâlneşti cu oportunităţi şi noroc profesional.  

Horoscop Berbec 2016 - Berbecii au noroc în căsătorie în a doua parte a anului
În ziua de 9 septembrie 2016, Jupiter va intra în zodia Balanţei, în casa căsătoriei tale. Ceilalţi oameni din viaţa ta- soţul/soţia, prietenul/prietena, colegii- sunt ceea ce vei valoriza cel mai mult în a doua parte a anului 2016. Acest lucru face ca ultimele luni ale anului să fie printre cele mai bune pentru dragoste şi relaţii de cuplu. Vei atrage oportunităţi de a forma cunoştinţe noi în această sferă din viaţa ta. Dacă eşti gata să avansezi o relaţie sentimentală la un nivel superior sau dacă te afli în căutarea unui partener alături de care să-ţi trăieşti viaţa, dorinţa ta s-ar putea îndeplini în aceste luni. Nici că se putea să-ţi doreşti un tranzit mai bun pentru relaţii/căsătorie. A doua parte a anului ar putea fi o perioadă a angajamentelor pentru mulţi Berbeci necăsătoriţi, în timp ce Berbecii aflaţi în cupluri vor reaprinde focul pasiunii şi vor redescoperi sensul comuniunii.  

Horoscop 2016 Berbec - Berbecii devin mai serioşi în privinţa educaţiei 
Saturn îşi va petrece anul în zodia Săgetător, în Casa educaţiei superioare, călătoriilor şi străinătăţii din horoscopul Berbecilor. Acest an reprezintă unul dintre cei mai potriviti din viaţa ta pentru a-ţi relua studiile sau pentru a obţine o diplomă la nivel înalt, care să te pregătească pentru o schimbare în carieră, sau care să-ţi ofere noi posibilităţi de avansare. Dacă ai început acest proces atunci când Saturn a intrat în Săgetător, în data de 18 septembrie 2015, ar trebui ca în noul an să-ţi stabileşti ca obiectiv definitivarea educaţiei. 

Există şi alte posibilităţi prin care poţi profita de prezenţa lui Saturn în casa educaţiei şi a călătoriilor pe distanţe lungi. De exemplu, ai putea urma un curs pentru simpla plăcere de a învăţa, ai putea călători în locuri în care poţi veni în contact cu noi culturi, te-ai putea înscrie la un curs pentru a intra în stăpânirea unor abilităţi necesare practicării unui nou hobby. Cel mai important este să întreprinzi ceva pentru lărgirea orizontului şi a sferei cunoaşterii. Trebuie să devii mai serios în ceea ce priveşte dezvoltarea personală şi educaţia superioară. Fie că urmezi o cale tradiţională, urmezi un curs, te înscrii la o facultate, sau studiezi de unul singur, autodidact, Universul îţi cere, în acest an, să accezi la un nivel mai înalt de educaţie, să-ţi lărgeşti orizontul şi viziunea asupra vieţii.

Horoscop Berbec 2016 - Berbecii se grăbesc să îşi atingă obiectivele, însă trebuie să aibă mai multă răbdare 
Uranus se află în zodia ta din 2011, aşa că deja probabil ai avut parte de abilitatea sa de a declanşa evenimente neprevăzute, dar şi revelaţii surprinzătoare, spontane, cu privire la propria persoană şi la lumea în care trăim. Toate aceste transformări lăuntrice se vor manifesta şi în exterior, într-un fel sau altul. Desi Uranus nu se va mai afla în aspect stresant cu Pluton, aflat în zona carierei din horoscopul tău, încă te-ai putea hotărî să urmezi o abordare cu totul diferită în carieră, ca o modalitate de a-ţi exprima independenta, situaţie încurajată de Uranus.

 Nevoia unei orientări personale noi se face simţită de ceva vreme, iar în acest an ai putea fi pregătit să acţionezi. Acest lucru însă ar putea să-i ia prin surprindere pe cei din jur, mai ales pe persoanele cu autoritate din viaţa ta, care poate că n-au conştientizat nevoia ta de schimbare. S-ar putea să înţelegi brusc că o anumită persoană cu autoritate (de exemplu, şeful tău), te trage înapoi, îţi limitează modalitatea de a-ţi exprima personalitatea şi individualitatea. Lucrul acesta poate fi adevărat sau nu, dar acesta este probabil modul în care tu percepi lucrurile şi care-ţi defineşte realitatea personală. 

Însă înainte de a tăia brusc nişte legături, ar trebui să încerci să-ţi controlezi tendinţa accentuată spre impulsivitate, de a acţiona fără să te gândeşti la consecinţele pe termen lung si de a te grăbi în loc să faci lucrurile aşa cum trebuie. Anul 2016 poate fi unul dintre cei mai importanţi ani din viaţa ta, deoarece vei fi foarte deschis spre schimbare. Vei avea puterea de a-ţi reafirma personalitatea şi locul pe care îl ocupi în lume.

Horoscop 2016 Berbec - Berbecii trebuie să îşi asculte mai mult vocea lăuntrică 
Neptun se va afla, şi în 2016, în Peşti, iar această influenţă spirituală îţi va alimenta cel de-al şaselea simţ, pe care vei avea ocazia să-l potenţezi în acest an. Linişteşte-ţi mintea şi lasă-ţi vocea lăuntrică să se exprime! Cu cât vei proceda astfel mai mult, cu atât vei avea mai multă încredere în intuiţia ta. N-ar fi rău să ţii un jurnal lângă pat ca să-ţi notezi toate visele, întrucât este posibil ca ele să fie destul de active şi pline de revelaţii. Meditaţia te poate ajuta şi ea să te reculegi şi să dai expresie vocii tale lăuntrice. 

Pe de altă parte, Neptun guvernează şi înşelăciunea, aşa că trebuie să fii mai precaut. Cineva care se dă că e de partea ta ar putea încerca să te lucreze pe la spate, să te atace acolo unde eşti cel mai vulnerabil. Aspectul cel mai dificil este de a afla cine este de partea ta şi cine doar pretinde că te susţine. Fii precaut, aşadar, cu oamenii cărora le încredinţezi secretele tale, deoarece unii pot folosi aceste informaţii în beneficiul lor şi în detrimentul tău.

Horoscop Berbec 2016 - Schimbări profunde în cariera Berbecilor în 2016
Pluton îşi va continua şi el călătoria prin Capricorn, în casa carierei tale. Pluton continuă să-ţi aducă lecţii menite să te facă să devii mai serios, matur şi responsabil în ceea ce priveşte asumarea responsabilităţilor faţă de societate, direcţia generală în viaţă, reuşitele profesionale. Însă cuadratura largă cu Uranus sugerează că vrei să te eliberezi de toate restricţiile impuse de ceilalţi, dar tocmai tendinţa accentuată spre rebeliune şi refuzul de a te conforma regulilor, ar putea să te pună în conflicte cu superiorii şi autorităţile/persoanele cu autoritate din viaţa ta. Deşi aceasta este o configuraţie dificilă, felul în care ea se va manifesta în viaţa ta, va depinde parţial de perspectiva pe care o vei adopta, de atitudinea ta şi de vointa nu numai de a accepta, ci şi de a îmbrăţişa de-a dreptul, noi orientări profesionale. Cu siguranţă acest fapt poate fi mai uşor de exprimat verbal, decât de pus în practică. 
Horoscop 2016 Berbec toate domeniile

dragoste Horoscop Berbec Dragoste 2016 bani Horoscop Berbec 2016 Bani carieraHoroscop Berbec Cariera 2016 berbec
Horoscop Berbec 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti