Horoscop Berbec Martie 2016

Dragoste

Ceva se schimba in felul de a relationa cu sexul opus, parca nu mai esti tu cel din totdeauna, considerand ca este timpul pentru o transformare: de atitudine, de look, de partener... Esti la o rascruce de drumuri, luand-o ferm spre ceva nou, pentru ca nu vrei sa mai privesti inapoi. Ori vrei sa uiti o fosta iubire fiind pregatit sufleteste sa incepi o relatie noua, ori discuti cu partenerul oficial despre o schimbare majora de directie in cuplu cum ar fi mutarea in casa noua sau, in situatii mai drastice, o perioada de separare, pentru ca lucrurile nu mai pot continua ca inainte. Esti mult mai transant, gata sa iei masuri categorice!

Profesie

Nu esti multumita de felul cum esti tratata la serviciu, adeseori atitudinea colaboratorilor te jigneste, de parca nu ti-ar acorda suficienta atentie sau incredere. Criticile unora nu vor lipsi, judecatile injuste pot aparea de unde nici nu te astepti, iar rezultatele sub asteptari sunt foarte aproape. Adeseori accepti o pozitie mult inferioara nivelului tau doar ca solutie de compromis in momente de criza. Nu poti emite pretentii, deocamdata, deci trebuie sa tolerezi umil situatia, chiar daca nu e deloc pe placul tau.

Bani

Banii vin si pleaca, e o adevarata vanzoleala prin bugetul tau. Chiar daca azi iei o suma de bani, pana maine s-a si dus deja, pentru ca situatia financiara este caracterizata de o combinatie de agitatie si graba. Incearca sa nu iei decizii pripite cu banii pe care ii ai, furat de impulsivitatea ta caracteristica, ci amana marile decizii de natura financiara pentru altadata, cand vei rationa pe indelete, fara sa te impinga de la spate factori de stres.

Sanatate

Nu esti in apele tale, se vede ca ceva te doare, dar duci totul pe umerii tai fara a te plange. Ba chiar iti asumi sarcinile cotidiene fara sa ceri compasiune din partea nimanui, fara sa ceri zile libere de la serviciu, ingrijindu-te singur, cum poti, pentru ca nu vrei sa lasi boala sa te doboare. Si nu va reusi!

Special pentru mame - Astepti mult de la cel mic, dar nu cumva exagerezi un pic cu visele? Copilul are si el ritmul lui de crestere si nu poate fi intotdeauna la nivelul viselor tale. Faci comparatie cu alti copii si ai impresia ca si puiul tau poate mai mult, dar ceri totusi imposibilul de la el. Bucura-te de copilas atat cat poate, fara sa il obosesti. Le va invata pe toate pas cu pas, ai rabdare! Scoate-l mai mult in lume, in medii cu multe persoane, pentru ca si de acolo preia mereu noi informatii utile formarii lui.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti