Horoscop Berbec Ianuarie 2016

Prima luna a anului incepe in forta si cu un aspect astral extrem de important ce va vizeaza direct. Planeta care va guverneaza este retrograd in Fecioara, zona muncii si a sanatatii in harta voastra, din 23 Ianuarie pana pe 14 Aprilie, un interval extrem de lung, asa ca este important ca, inca din prima luna a anului, sa intelegeti lectiile acestui valoros tranzit cu care va mai intalniti in aceasta pozitie abia peste 15 ani. Este un tranzit care vorbeste de acceptarea unei rutine zilnice, atat la serviciu, cat si in casa. Acceptarea faptului ca uneori trebuie sa respectati ierarhiile sau anumite ordine, chiar daca nu va convine si daca aveti de facut comentarii sau imbunatatiri. Le puteti face, dar in primul rand, trebuie sa treaca prin acceptarea faptului ca munca voastra trebuie sa slujeasca si celor din jur sau macar sa un le dauneze. 

Este de asemenea, o lectie a lui Marte retrograd in Fecioara care vorbeste de temperarea pornirilor pe care le aveti, a orgoliului, de incercarea de a va pune toata forta, energia, vointa, darzenia si experienta profesionala in slujba binelui si a intereselor comune sau cel putin sa incercati sa intelegeti daca ceva din actiunile voastre este daunator pentru cei din jur. 

De asemenea, un tranzit extrem de frumos, mai ales la inceputul lunii, este prezenta planetelor in zona carierei, a prestigiului si a imaginii publice, o conjunctie Mercur-Pluto ce se simte puternic intre 10 si 20 Ianuarie, in zona carierei ce vorbeste de un mod inteligent in care pledati pentru interesele voastre. Poate fi vorba de discutii privind un proiect important, o functie cu care sunteti tentati. De asemenea, si castiguri materiale si financiare de pe urma pozitiei voastre, imaginii voastre publice, a functiilor pe care le aveti. 

Este o luna care poate veni chiar de la inceputul anului cu propuneri pentru cariera extrem de onorante sau evenimente la care participati si de pe urma carora puteti trage foloase pentru cariera voastra. Conjunctia Mercur-Pluto mai vorbeste si de spirit de observatie extrem de surprinzator, astfel incat interesele, intentiile si actiunile voastre sunt foarte bine sustinute de informatiile pe care le captati, poate ca unii chiar va servesc cu diverse date la care oricum voiati sa ajungeti, persoane influente pe care le puteti intalni sau cu care puteti consolida o legatura, tot la inceput de luna Ianuarie. Asa ca nu prea este timp pentru a va prelungi vacanta, daca ati avut-o cumva. Trebuie sa va apucati de lucru foarte devreme. 

Marte retrograd dupa 23 Ianuarie va atrage atentia ca e bine sa va ganditi si la sanatatea voastra si sa fiti un pic mai atenti la regimul de viata, activitatile zilnice, felul in care intelegeti sa va consumati pentru ceea ce faceti si sa intelegeti, pe de alta parte ca nu toate lucrurile se rezolva doar pentru ca voi va implicati. Nu sunteti singurii actori, mai sunt si altii care contribuie la evenimentele care se creeaza si tocmai de aceea, toleranta, ingaduinta, capacitatea de a ierta si de a trece mai departe trebuie sa creasca. Este lectia lui Marte retrograd in Fecioara pana in Aprilie. 

De asemenea, un tranzit foarte valoros este conjunctia Jupiter-Luna Neagra, foarte puternica in aceasta luna, care vorbeste de dorinta foarte mare de castig. Pentru unii dintre voi este vorba doar de castig financiar, dar altii veti dori si faima si recunoastere si respect social. Asa ca, indiferent ce doriti sa castigati, aveti sprijin astral sa luptati pentru tintele voastre si obiectivele voastre, insa trebuie sa faceti cu argumente intr-un mod inteligent, respectand ierarhiile si cautand un loc cat mai onorant pentru voi in sistemul in care functionati social si profesional. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti