Horoscop Berbec Februarie 2016

Februarie este o luna provocatoare pentru voi. Marte, planeta care va guverneaza, este retrograda in zona muncii, asa ca trebuie sa fiti atenti la capitolul munca, relatii profesionale si sanatate pe parcursul acestei luni, mai ales in a doua jumatate a lunii Februarie, cat Mercur parcurge si el de asemenea zodia Pesti. Astfel, este posibil sa apara la suprafata tot felul de comentarii sau interpretari ale mesajelor voastre rau voitoare sau eronate si trebuie sa lamuriti diverse aspecte cu colegii vostri sau cu persoane cu care va intalniti si de care aveti nevoie, cu care sunteti nevoiti sa colaborati. 

Foarte multe confuzii, neclaritati, ambiguitati sau distorsionari ale unor mesaje, uneori cu intentie, apar in acele zile de final de Februarie si, in felul acesta, va puteti lamuri cu cine colaborati, care sunt intentiile sau fricile lor, de ce fac ceea ce fac, vicii de caracter sau anumite complexe, nelinisti, nemultumiri care-i fac sa reactioneze in felul in care reactioneaza. 

Este foarte posibil, ca Marte retrogradand in aceasta luna, sa rascoleasca actiuni, situatii, intalniri, dialoguri, negocieri care au avut loc in Decembrie si poate chiar in primele zile ale anului 2016. Scopul acestor aduceri la suprafata a acelor aspecte care poate nu au fost suficient de bine lamurite, au drept scop sa va ajute sa stabiliti raporturi de comunicare si de conlucrare mult mai sanatoase cu oamenii de langa voi si, de asemenea, sa eliminati din preajma voastra si persoanele cu care nu puteti merge mai departe, care sunt toxice in acest moment pentru voi sau persoanele pe care nu reusiti sa le gestionati, care va fac probleme. 

De asemenea, este o luna in care Saturn retrogradeaza din 7 februarie pana pe 25 Iunie in zona relatiilor si este indicat sa cantariti in ce masura unele parteneriate sunt utile pentru voi sau nu, in ce masura colaborarile pe care le aveti si legaturile pe care le-ati creat sau pe care vreti sa le sudati va reprezinta si va pun in demnitatea voastra sau va subordoneaza ori va umilesc. Saturn pretinde ca, in relatiile personale, sa fiti un pic mai atenti la calitatea oamenilor cu care relationati si sa nu credeti ca, doar pentru a trece puntea, merita sa va insotiti cu oricine. Este un pic mai exigent Saturn, de vreo doi ani va tot cere aceasta triere a anturajului si a legaturilor voastre, insa nu puteti pretinde celor din jur sa fie mai buni decat sunteti voi. 

Asa ca, exigentele pe care le aveti fata de ceilalti reprezinta un prilej sa cereti si de la voi macar tot atat de mult, iar retrogradarea din aceasta luna a lui Saturn pe final de Sagetator de fapt despre asta vorbeste: sa va asigurati, pe de o parte, ca oamenii sunt de calitate, ca stiti sa va purtati cu ei si sa-i pastrati pe langa voi, iar pe de alta parte, va obliga sa vedeti daca nu cumva legaturile pe care le aveti de colaborare chiar, dar si cele mai apropiate, se bazeaza pe considerente sau criterii nepotrivite, neonorante si e bine sa vedeti daca stati cu o anumita persoana doar pentru ca asteptati un castig de la ea sau pentru ca vreti sa fiti vazuti alaturi de ea sau pentru ca aveti o anumita slabiciune. Trebuie corectate aceste aspecte. 

Un tranzit absolut fericit pentru voi este instalarea lui Venus in Berbec intre 8 Februarie si 5 Martie. In a doua saptamana (8-15 Februarie) formeaza si conjunctie cu Uranus, este un moment absolut magic din punct de vedere astral, aducator de energie, sarm, farmec, putere si gust pentru inedit. Gesturile, fie ele in relatia sentimentala sau in relatiile sociale, surprind si se pare ca va place aceasta originalitate cu care frapati pe cei din jur si mare parte din ea poate sa va aduca simpatizanti si prieteni. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti