Horoscop Berbec 2016 Cariera si Bani

Horoscop Berbec 2016 - Cariera si serviciul in anul 2016

Loc de munca

Ai acordat o mare atenție sarcinilor de serviciu din septembrie 2015, de când Jupiter a intrat în Fecioara, ce corespunde locului de muncă pe harta ta. Ai fost mai sârguincios, mai harnic, mai responsabil, ceea ce e posibil să fi atras și câștiguri bunicele, pentru că eforturile și rezultatele financiare au mers mână în mână. In septembrie 2016, Jupiter părăsește acest sector pentru alți 12 ani, deci se presupune că ai 6 luni la dispoziție din anul 2016 pentru ultimele ajustări în privința locului de muncă. Dacă iți place cel pe care îl ai, păstrează-l și asumă-ți rolul profesional cu maximă seriozitate. Dacă nu a e chiar ce ți-ai dorit sau nu te satisface, fă un efort să-l schimbi până în septembrie, pentru că acesta este momentul cel mai norocos pentru tine. Ce-i drept, Jupiter prin sectorul profesional e posibil să fi venit și cu pretenții mai mari de la șefi, cu eforturi mărite, cu ore de lucru peste program, cu mai multe sarcini, dar a meritat, de vreme ce ai ajuns la rezultate palpabile.

Luna septembrie poate fi una dintre cele mai plăcute la locul de muncă, deoarece Jupiter și Venus își dau întâlnire pe fondul casei serviciului, în ziua de 27 august, și iți pot oferi ori roade de care vei fi foarte mândru, ori laude binemeritate, ori ocazii benefice pentru a te pune în valoare, ori un salariu mai bun pentru ceea ce faci. Tranzitul lui Venus prin Fecioara intre 5 august - 29 august te va face să te duci cu plăcere la serviciu, poate pentru că iți vei asuma niște sarcini care iți pun cel mai bine în valoare talentele, iar dacă munca ta mai are si oarecare legătură cu arta, cu atât mai fericit vei fi să te duci la muncă în fiecare dimineață, pentru că ceea ce iese din mâinile tale te încântă!

Cariera

Interesul pentru carieră nu te va părăsi nici în 2016. Pluton se va afla și în acest an în cea de-a zecea casă din astrograma ta, Casa Carierei. În general acest tranzit prezintă suișuri și coborâșuri. Pluton în Capricorn te îndeamnă la precauție dar și la schimbări profesionale, schimbări profunde de direcție, însă îți poate aduce și crize de natură profesională, în încercarea de a-ți găsi direcția și locul în lume.

Pluton ar putea descătușa o dorință crescândă de schimbare, de tăiere a legăturilor care te țin pe loc, o nevoie de a răsturna munții din loc sau de a fi propriul șef. Exploatează la maximum voința pe care ți-o furnizează Pluton pentru a-ți realiza dorințele, dar fii atent la felul în care te comporți. Pentru că ai putea avea o tendință accentuată spre gesturi necontrolate, reacții impulsive, agresivitate și crize de personalitate. Nerăbdarea te poate face să vrei să sari peste anumite etape, să vrei să treci cu ușurință peste anumite obstacole care sunt puse în calea ta, atât de un șef, cât și de vreun coleg cu un spirit competitiv..

Momentele stresante pot declanșa conflicte grele, o demisie sub impulsul momentului, o decizie luată la nervi, etc. De aceea, este bine să fii cât se poate de cumpătat, să-ţi mai temperezi nerăbdarea şi impulsivitatea şi să nu iei decizii ce vizează cariera ta sub impulsul nervilor, fără să te gândești bine înainte.  

Necesită prudență mărită perioada 18 aprilie-26 septembrie, când Pluton se va afla în mișcare retrogradă și te poți întâlni cu anumite provocări în atingerea țelurilor profesionale sau din partea șefilor/colegilor. Pentru tine poate fi chiar o perioadă extrem de tensionată și trebuie să fii atent la gesturile necontrolate, la reacțiile impulsive, la nervi și crize de personalitate! Ai putea decide brusc o mare schimbare de direcție, deși nu e exclus să te gândești la ea de ceva vreme, dar, deși pentru unii poate fi șocantă, pentru tine sună mai degrabă a gest eroic, pentru că ești gata să răstorni munții în acest moment. O schimbare de proporții în carieră, o demisie pe nepusă masă sau o veste bombă pentru cariera ta pot tulbura major apele, dar ceea ce vine după aceea poate fi un drum mai solid,. Uneori, poți merge în direcția cea mai bună doar după ce dărâmi complet si reconstruiești de la zero ceea ce nu mergea bine! 

Chiar dacă atmosfera generală în acest an va fi una tensionată și instabilă, totuși vor exista şi câteva săptămâni în care conjunctura astrală se va îmbunătăți considerabil. Șansele de reușită profesională vor fi prezente în intervalele 5 august - 22 septembrie și 21 decembrie - sfârșitul anului 2016.

Horoscop Berbec 2016 - Bani 

Uranus rămâne alături de tine și anul acesta. Dacă sperai să plece mai repede, nu te bucura prea tare, pentru că va părăsi zodia ta abia prin… 2019, iar în tot acest timp are de gând să dea peste cap cam toată viata ta! Ba, între 29 iulie - 29 decembrie - după cum vezi două frumoase date de 29 - intră și în mers retrograd în propria ta zodie, încât acest interval de timp poate fi de-a dreptul agitat, stresant, bulversant, iritant, când nimeni nu se va mai putea înțelege cu tine! Îi va pune cel mai mult la încercare pe cei născuți pe la mijlocul zodiei Berbecului, deoarece Uranus își desfășoară activitatea undeva între gradele 16-20 ale acestei zodii, adică aceiași care tocmai ce s-au obișnuit deja cu nervii si stresul și agitația după ce Uranus s-a mutat în zodia Berbecului în 2011, ca atare nu e o noutate pentru ei!

Esti mai predispus la cumpărături de plăcere sub influenta lui Venus, între 29 aprilie - 24 mai, dar încearcă să nu te lași furat doar de ceea ce gâdilă ochiul, pentru că aceste capricii te-ar putea face uneori să cumperi mai mult decât ai nevoie și nu neapărat obiecte utile. Horoscop 2016 Berbec toate domeniile

dragoste Horoscop Berbec Dragoste 2016
Horoscop Berbec Sanatate 2016
 carieraHoroscop Berbec Cariera si Bani 2016 berbec
Horoscop Berbec 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti