Horoscop Berbec 2016 Cariera

Horoscop Berbec 2016 - Cariera si serviciul in anul 2016

Interesul pentru cariera nu te va părăsi nici în 2016. Pluton se va afla şi în acest an în cea de-a zecea casă din astrograma ta, Casa Carierei tale. În general acest tranzit prezintă suişuri şi coborâşuri. Pluton în Capricorn te îndeamnă la precauţie dar şi la schimbări profesionale, schimbări profunde de direcţie, însă îţi poate aduce şi crize de natură profesională, în încercarea de a-ţi găsi direcţia şi locul în lume.

Nu se poate spune că Pluton va fi aspectat tocmai favorabil în acest an, pe parcursul lui se va afla într-un aspect tensionat cu Uranus, aflat de câţiva ani în zodia ta, ceea ce ar putea descătuşa o dorinţă crescândă de schimbare, de tăiere a legăturilor care te ţin pe loc, o nevoie de a răsturna munţii din loc sau de a fi propriul şef. Exploatează la maximum voinţa pe care ţi-o furnizează Pluton pentru a-ţi realiza dorinţele, dar fii atent la felul în care te comporţi. Pentru că ai putea avea o tendinţă accentuată spre gesturi necontrolate, reacţii impulsive, agresivitate şi crize de personalitate. Nerăbdarea te poate face să vrei să sari peste anumite etape, să vrei să treci cu uşurinţă peste anumite obstacole care sunt puse în calea ta, atât de un şef, cât şi de vreun coleg cu un spirit competitiv, mai ales in jurul zilelor de 21 aprilie si 15 decembrie 2016.

Momentele stresante pot declanşa conflicte grele, o demisie sub impulsul momentului, o decizie luată la nervi, etc. De aceea, este bine să fii cât se poate de cumpătat, să-ţi mai temperezi nerăbdarea şi impulsivitatea şi să nu iei decizii ce vizează cariera ta sub impulsul nervilor, fără să te gândeşti bine înainte. Încercările, tensiunile şi conflictele la locul de muncă vor fi amplificate mai ales în luna mai, la sfârşitul lunii octombrie şi începutul lunii noiembrie. Necesită prudenţă mărită şi perioada 15 aprilie-23 septembrie, cand Pluton se va afla în mişcare retrogradă şi te poţi întâlni cu anumite provocări în atingerea ţelurilor profesionale sau din partea şefilor/colegilor.

Chiar dacă atmosfera generală în acest an va fi una tensionată şi instabilă, totuşi vor exista şi câteva săptămâni în care conjunctura astrală se va îmbunătăţi considerabil. Şansele de reuşită profesională vor fi prezente în intervalele 23 august - 29 septembrie si 10 decembrie - sfârşitul anului 2016.

Horoscop 2016 Berbec toate domeniile

dragoste Horoscop Berbec Dragoste 2016 bani Horoscop Berbec 2016 Bani carieraHoroscop Berbec Cariera 2016 berbec
Horoscop Berbec 2016