Horoscop Berbec August 2016

Luna august este o luna complicata din cauza multor jocuri planetare. In primul rand, planeta voastra, Marte, se instaleaza in Rac intre 3 august si 19 septembrie si activeaza, in harta voastra, zona sigurantei si a stabilitatii in viata personala, relatiile cu familia, averea, casa. Este un tranzit tensionat ce va da multe griji. Poate ca multe dintre ele au legatura cu evenimentele din aprilie, inceput de mai. 

Este o luna in care se activeaza diverse situatii de viata care va obliga sa luptati pentru tot ce este important sau valoros pentru voi in acest moment. Marte in Rac este extrem de combativ, asa ca va da toate elementele si toata forta necesara pentru a va apara pozitia in familie, in societate sau la munca, pentru a va apara valorile, pentru a salva acele tipare de viata, obiceiuri de viata care sunt intr-adevar sanatoase si la care nu vreti sa renuntati sau nu puteti sa renuntati. 

Dar trebuie verificat inainte in ce investiti toata aceasta energie. Lucrurile pe care vreti sa le pastrati, pe care vreti sa le obtineti, pe care vreti sa le salvati, sunt intr-adevar cele de care aveti nevoie sau sunt constructive pentru voi? Nu este usor sa faceti o lista cu aceste valori perene care, indiferent de trecerea timpului, raman in picioare. 

Asa ca ele n-ar trebui sa aiba legatura cu poftele voastre de moment, cu ce ati invatat poate de la altii, ci cu ce sunteti voi cu adevarat in interiorul vostru. Cum concepeti voi familia, cum concepeti voi o prietenie, cum concepeti voi cariera, cum concepeti voi sanatatea si ingrijirea corporala? Toate aceste valori absolut personale, interioare, ancorate in constiinta voastra, trebuie sa le descoperiti pentru ca veti lupta pentru ele. 

Asa ca este o luna extrem de interesanta si pentru ca in prima jumatate a lunii, conjunctia Soare-Venus ii avantajeaza pe indragostiti, pe cei care lupta pentru talentele lor, pe cei care vor sa faca schimbari in viata lor. Mai exista un tranzit extrem de interesant si anume tranzitul lui Mercur ce retrogradeaza, in aceasta luna, intre 2 si 8 august, in zona muncii. Este o retrogradare benefica ce va da ocazia sa ajustati niste planuri, niste proiecte din iulie, sa va intariti echipa, sa va lamuriti in legatura cu diverse persoane cu care cooperati, sa schimbati tactica de comunicare cu oamenii de care aveti nevoie. 

Pe de alta parte, retrogradarea lui Mercur continua. Intre 9 si 26 august va retrograda in Leu, in zona inimii, a expresiei personale si a iubirii. Asa ca sunteti chemati sa priviti adanc, sincer in inima voastra si sa vedeti care sunt calitatile, care sunt defectele, care sunt valorile pentru care merita sa luptati in aceasta luna. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti