Barbatul Varsator

Barbatul Varsator- Dragoste si seductie- Barbatul Varsator in pat- Cum cuceresti un barbat din zodia Varsator

Fragilul bărbat Vărsător este de felul său un adolescent perpetuu. El este un romantic, un sensibil şi chiar un poet. Drogul său sunt femeile care îl vor inspira pe întreg parcursul vieţii. Îi place totul la femeie şi se apropie de ea cu un fel anume de blândeţe şi cucernicie. Este recunoscut, de altfel, ca un om bun. 

Cu toate acestea, bărbatul Vărsător nu va vrea şi nu va fi în stare să incite femeia, s-o facă să freamăte ca în prezenţa unui bărbat adevărat. Poate că femeile simt asta, bărbatul Vărsător nefiind prea entuziasmat pentru dragostea fizică. Aceasta nu îl tulbură prea tare peste 30 de ani. În tinereţe este tolerant cu femeile, dar nu le solicită, adesea provocându-le deziluzii. 

Rarele sale excese în privinţa vieţii sentimentale vor deveni pentru bărbatul Vărsător, peste ani, adevărate păcate. Abia alături de o femeie puternică, bărbatul Vărsător îşi va regăsi sensul de bărbat, aplombul şi sexualitatea. 

În relaţiile cu cei din jur, bărbaţii Vărsător sunt adesea ţâfnoşi, irascibili, greu de împăcat. Contează însă faptul că în iubirea sa bărbatul Vărsător este statornic, este credincios şi întreţine focul iubirii cu sentimente puternice. La fel este şi în prietenie, Vărsătorul fiind un foarte bun prieten. Altfel, în viaţa de zi cu zi este iute la mânie, se înfurie repede, dar îi şi trece foarte repede. Dacă i se întâmplă aşa ceva în prezenţa unei femei, putem fi siguri că îşi va cere scuze. 

Cu toate că, rar este Vărsătorul care nu va tânji spre a doua iubire. Femeia din viața lui îi va fi aproape întotdeauna destul şi asupra ei îşi va revărsa toate sentimentele pozitive. Bărbatul Vărsător caută apropierea femeilor, dar nu numai pentru dragoste, pentru sex, ci și pentru prietenie, firea femeilor convenindu-i de minune. 

Totuşi, bărbatului Vărsător îi place intimitatea şi, dacă ajunge într-un cerc al plăcerilor, se poate dezlănţui, asemenea unui timid în viaţa socială care odată rupte barierele, face lucruri măreţe sau grozăvii. Bărbatului Vărsător îi place să ocrotească femeia şi mai ales s-o ferească de lipsuri materiale. Va suferi mult dacă femeia sa se va chinui în lipsuri, în sărăcie. 

Sfârşitul bărbatului Vărsător începe atunci când întâlneşte femeia Leu. Practic, această femeie îi va schimba comportamentul, îl va reinventa sentimental. Chiar dacă se va crede un învingător în această relaţie, nu va fi decât un perdant. La fel i s-ar putea întâmpla şi cu femeia Taur. Bărbatului Vărsător îi sunt compatibile mai ales femeile din constelaţiile Berbecului şi Gemenilor. 

Zone erogene: gambele îndeosebi; picioarele, în general.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti