Barbatul Taur

Barbatul Taur- Dragoste si seductie- Barbatul Taur in pat- Cum cuceresti un barbat din zodia Taur

Se spune despre bărbatul Taur că este într-un fel prototipul bărbatului ideal. Aparent aspru, mândru uneori peste măsură de virilitatea sa, bărbatul născut în zodia Taurului este socotit un sensibil la frumos. Prezenţa unui bărbat Taur prin preajmă le face adesea pe femei să se simtă mai pline de viaţă, mai tinere şi mai frumoase. 

Bărbatul Taur are puterea de a face fericită orice femeie care intră într-o legătură afectivă, intimă cu el. Poate fi socotit un excelent amant. Face dragoste cu plăcere, dar înveşmântă această relaţie dintre bărbat şi femeie într-o aură de bine, de relaxare, de bucurie a vieţii. 

Plăcerea carnală nu este totul pentru bărbatul Taur, el fiind în stare să descopere şi să inducă plăceri subtile, care ţin de viaţa spirituală a bărbatului şi a femeii, de existenţa lor împreună pe acest pământ. Asta nu înseamnă că o femeie aflată în relaţie intimă cu bărbatul Taur nu va fi mulţumită şi din punct de vedere al vieţii sexuale ca atare, acest tip de bărbat fiind unul care imaginează şi bucură fără margini. 

Dificultăţile cu el sunt rare, dar profunde, cu falii adânci. Bărbatul Taur nu poate fi împărţit, nu poate fi tranşat sufleteşte. Femeia trebuie să i se supună adesea necondiţionat şi s-ar părea că nu va avea ce regreta. Deşi uneori e greu de suportat, bărbatul Taur e un adevărat gentleman şi ştie ce înseamnă femeia. 

Zone erogene: gâtul.

In viaţa sa intimă, bărbatul Taur se potriveşte foarte bine cu femeile născute în zodia Fecioarei, dar şi cu cele din zodia Capricornului. Are şanse să-şi găsească fericirea şi alături de femei născute în Scorpion, Rac sau Peşti. Li se recomandă femeilor născute în Leu sau Vărsător să evite o relaţie de durată cu un bărbat Taur, deoarece ar putea să apară probleme mai grele decât îşi închipuie. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti