Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion- Dragoste si seductie- Barbatul Scorpion in pat- Cum cuceresti un barbat din zodia Scorpion

Bărbatul Scorpion nu are total contraindicată nici o zodie feminină. Depinde de el şi numai de el ca o relaţie cu o femeie să-i reuşească. Deşi are o capacitate sexuală rar întâlnită, bărbatul Scorpion nu este în aceeaşi măsură doritor de intimitate. Dacă este, cu plăcere, dacă nu, nu. 

Mulţi dintre bărbaţii Scorpion au chiar îndoieli asupra capacităţii lor sexuale şi de aceea trebuie să-şi dovedească permanent că totul e în regulă. Bărbatul Scorpion se declară interesat de femeie şi chiar şi este, dar pentru el femeia nu este o minune - ca în cazul bărbatului Fecioară - ci o parteneră, capabilă de reciprocitate în orice gest cu încărcătură afectivă, în orice manifestare de dragoste. 

Bărbatul Scorpion va simţi nevoia să ocrotească femeia, să-şi apere iubita, considerând-o neajutorată şi expusă pericolelor de tot felul. Chiar dacă nu întotdeauna dă dovadă de diplomaţie în relaţiile cu femeile, aproape orice femeie se poate simţi bine sub aripa ocrotitoare a bărbatului Scorpion. 

Sensibil la femei, poate deveni, cu timpul, un pasionat de femei, un adevărat "colecţionar de inimi". Este un bun actor în relaţia cu femeile. Are un vocabular bogat, lipsit adesea de originalitate, dar în gura lui orice cuvânt capătă semnificaţii cosmice. Nu îşi pierde vreun moment raţiunea, judecata. Nu se implică prea mult sufleteşte în nici o iubire. Scorpionul - un raţional, cade foarte greu secerat de dragoste. Poate aduce în căsnicie şi dragoste şi bani. 

Capabil de relaţii intime în afara căsniciei, bărbatul Scorpion va renunţa la această tendinţă la 35 - 40 de ani, când va deveni un remarcabil bărbat domestic. Bărbatul Scorpion are mari şanse să reuşească în plan material. Îl vor ajuta tenacitatea şi sângele său rece. 

Zone erogene: îndeosebi organele genitale; coapsele.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti