Barbatul Sagetator

Barbatul Sagetator- Dragoste si seductie- Barbatul Sagetator in pat- Cum cuceresti un barbat din zodia Sagetator

Este compatibil total doar cu femeia aflată în semnul Berbecului. Bărbatul Săgetător are o mare voinţă, el nu se descurajează şi nu dezarmează niciodată. Şi în dragoste va izbândi în ceea ce şi-a propus. Totodată, bărbatul Săgetător este foarte capabil să ducă la îndeplinire o sarcină, fie ea cât de dificilă şi de neplăcută. Iubeşte mult femeia şi tocmai de aceea bărbaţii născuţi sub semnul acestei zodii sunt capabili să se împace cu femeile oricărei alte constelaţii. 

În toate manifestările lor amoroase sunt senzuali, sunt sensibili, sunt plini de imaginaţie şi dau frâu liber simţurilor. Bărbatul Săgetător este un iubitor deci, și tocmai datorită generozităţii sale în acest domeniu poate fi socotit un soţ mai puţin bun. Femeia ceva mai geloasă va avea, totuşi, de suferit cu el. 

Dăunătoare va fi şi sinceritatea excesivă, bărbatul Săgetător trăind viața destul de sincer. La orice vârstă dealtfel este în stare de iubire platonică. Poate aştepta timp îndelungat momentul concretizării iubirii sale şi nu este prea afectat dacă e tratat cu un refuz din partea celei pe care o divinizează. Poate iubi cu aceeaşi pasiune orice femeie, poate fi îndrăgostit în mod egal de mai multe femei în acelaşi timp. 

În dragoste, poate fi uneori ca un "căzut din lună", pentru el în dragoste totul e nou, totul e proaspăt. Poate relua de la capăt orice iubire, iar în căsnicie poate trăi cu seninătate o nouă lună de miere, oricând. Totuși, în aceeaşi căsnicie, deci cu aceeaşi femeie. 

Inconştient în ceea ce priveşte complicaţiile pe care le-ar genera cu iubirile sale năvalnice, bărbatul Săgetător nu pare a avea nici noţiunea timpului, nici grija zilei de mâine. Este foarte agitat de altfel şi oboseşte repede, dar asta nu înseamnă că nu e gata oricând pentru intimitate. Acceptă cu seninătate chiar şi dragostea cu năbădăi. 

Bărbatul Arcaş poate avea şi calităţi de vizionar. El poate prevedea viitorul în politică, în afaceri şi chiar şi propriul viitor. Din păcate, nu-şi poate prevedea viitorul în dragoste, fiind rob al iubirii, fiind frunză în vânt, mereu nesăţios în faţa iubirii. Bărbatul Săgetător are senzaţia că descoperă dragostea ori de câte ori iubeşte şi nimeni nu-i poate lua această imensă bucurie. 

Zone erogene: îndeosebi șoldurile și coapsele; părul.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti