Barbatul Rac

Barbatul Rac- Dragoste si seductie- Barbatul Rac in pat- Cum cuceresti un barbat din zodia Rac

"Ciudatul" bărbat Rac va fi compatibil în iubirea sa, aşa cum este de aşteptat, cu la fel de "ciudata" femeie născută sub semnul Peştilor. Potrivită pentru bărbatul Rac este şi femeia Scorpion, în acest caz înregistrându-se o benefică ciocnire de temperamente. Se consideră ca fiind foarte potrivită pentru Rac femeia Taur, situaţia fiind oarecum asemănătoare cu aceea din combinaţia Rac-Scorpion. Bărbatul Rac trebuie să fie foarte atent atunci când are o relaţie cu o femeie Berbec. 

Pentru multe femei, bărbatul Rac este o calamitate, el neputând fi prins nicidecum în mrejele feminităţii. Chiar îndrăgostit, chiar aflat în focul dragostei, bărbatul Rac se va dovedi neclintit ca piatra, stăpânit de un destin implacabil, el fiind robul acestui destin şi nicidecum al unei muritoare numită Femeie. Prin urmare, rari sunt bărbaţii Raci care vor face curte femeilor, ei fiind foarte siguri de ei şi de farmecele lor, mai mult sau mai puţin cunoscute şi recunoscute. 

Şi totuşi, aşa închis în turnul său de fildeş, bărbatul Rac va fi grijuliu cu femeia lui. Se spun despre bărbatul Rac lucruri măgulitoare. Femeia care va avea cu sine un bărbat Rac trebuie, totuşi, să se împace cu gândul că nu-l va putea stăpâni. Desigur, ceea ce-i va oferi în dragoste bărbatul Rac va compensa cu vârf şi îndesat această neplăcere. 

Bărbatul Rac este, prin urmare, un prototip între bărbaţi, capacitatea sa de a face dragoste fiind de invidiat. Este posibil ca o relaţie de dragoste la început banală, dintre un bărbat Rac şi o femeie, să se transforme pe parcurs într-un torent de dragoste arzător, într-o nebunie care poate atinge sublimul. 

Zone erogene: sânii (pieptul).

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti