Barbatul Pesti

Barbatul Pesti- Dragoste si seductie- Barbatul Pesti in pat- Cum cuceresti un barbat din zodia Pesti

Bărbatul născut sub semnul Peştilor are o fire de artist. Cu o asemenea fire, desigur că multe femei ar fi uşor cucerite. Maestru al vorbelor de duh, sugerând putere sufletească şi trupească şi având şi putere de convingere, bărbatul Peşte este irezistibil. 

Altfel, în viaţa de zi cu zi, un bărbat aflat sub semnul Peştilor pare vulnerabil în faţa normelor şi regulilor sociale, dar şi a pretenţiilor celor apropiaţi. Pare dezarmat, iar unele femei vor sări să-l apere, vor vrea să-l ocrotească. Atunci acele femei vor avea surpriza de a descoperi un bărbat dispus oricând de confruntare, un luptător, dar unul care nu face caz de acest lucru. Plin de farmec în relaţia intimă, el va improviza, va vorbi mult şi frumos, va fermeca. Este ca o defulare pentru timiditatea sa din societate. 

Structura sentimentală a bărbatului Peşte este destul de complicată. Strălucitor în relaţia cu femeile, acestea ajung să nu depună prea mare efort pentru a-1 înţelege. Mai ales că el "se dă" cel vrăjit, cel subjugat de farmecele partenerei. Cu toate acestea, bărbatul Peşte este mereu singur, relaţia atât de fierbinte cu o femeie sau alta fiind o revanşă a sa faţă de nesfârşita lui singurătate. De fapt el se dedublează adesea, masca de atot-iubitor căzându-i foarte rar, deoarece e vigilent, e atent, îşi controlează foarte bine comportamentul. 

Deşi atât de sensibil, bărbatul Peşte va face casă bună cu femeia aflată sub semnul Taurului şi poate cu anumite femei Rac, Scorpion, Fecioară. Depinde însă foarte mult de femeie, de măiestria ei în a-şi lua în stăpânire un astfel de tip delicat. Oricum, nu i se recomandă apropieri de femei născute în Gemeni sau chiar în Peşti. 

Bărbatul Peşte este capabil de trăiri de neuitat, de relaţii intime uimitoare. Momentele lui de plăcere, de regăsire şi de unire cu femeia sunt intense şi aceasta nu va regreta niciodată nimic. Datorită acestui fapt, bărbatul Pești a fost şi va fi iubit de femei. 

Zone erogene: picioarele - interiorul pulpelor, călcâiele, tălpile.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti