Barbatul Leu

Barbatul Leu- Dragoste si seductie- Barbatul Leu in pat- Cum cuceresti un barbat din zodia Leu

Bărbatul Leu pare a fi un buimac în dragoste, un rătăcit. Leul e greu de suportat într-o relaţie amoroasă, dar toate aceste nesfârşite suişuri şi coborâşuri nu vor obosi femeia. Dimpotrivă, cea atrasă de bărbatul Leu va crede tot timpul că are de-a face cu un om original, care îi va lumina viaţa şi îi va oferi o existenţă palpitantă. Şi poate că este şi un sâmbure de adevăr aici, deoarece o femeie aflată în relaţie intimă cu un bărbat Leu poate rămâne îndrăgostită de acest erou mofturos întreaga ei viaţă. 

Bărbatul Leu ar trebui să-şi caute jumătatea printre femeile Berbec, Săgetător, Balanţă, Vărsător, Gemeni. Are un adevărat cult al sexului. Îl pune în umbră şi pe Taur. 

Bărbatul Leu este un perfecţionist, socotindu-se un tip care-şi cunoaşte bine menirea. Ştie ce înseamnă şi un preludiu, în precipitarea lui şi în foamea lui de a face dragoste nu uită aproape niciodată că femeia are nevoie de un început multicolor şi de neuitat. Dacă uneori Leul este timid, acest fapt se datorează temerilor sale că ar putea greş în dragostea sa pragmatică, că n-ar fi, tocmai el la înălţimea aşteptărilor. 

Altfel, bărbatul Leu poate fi un deschizător al porţilor minunilor în viaţa sexuală. Greu de înţeles ca om, dar şi ca bărbat, paradoxalul Leu îşi poate găsi perechea cu uşurinţă şi poate avea o viaţă de familie frumoasă, armonioasă. Datorită disponibilităţilor sale sexuale, el şi cu perechea sa vor avea argumente pentru împăcare, pentru bună înţelegere, nu numai în tinereţe, ci de la tinereţe şi până la bătrâneţe. 

Despre bărbatul Leu se mai afirmă şi faptul că, pur şi simplu, dacă el vrea, nu are incompatibilităţi afective şi sexuale. Farmecul său, adesea inexplicabil, cucereşte cam totdeauna. 

Zone erogene: spatele, coloana vertebrală.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti