Barbatul Gemeni

Barbatul Gemeni- Dragoste si seductie- Barbatul Gemeni in pat- Cum cuceresti un barbat din zodia Gemeni

Foarte disponibil în relaţiile cu femeile, bărbatul Gemeni are o mare posibilitate de a alege mult şi cu folos din atât de generosul tablou al zodiilor feminine. Puţine zodii bărbăteşti sunt compatibile cu atât de multe constelaţii feminine. Se recomandă, totuşi, bărbatului Gemeni să-şi aleagă femei născute sub semnele constelaţiilor Balanţă, Vărsător, Berbec, Leu, Săgetător. Bărbatul Gemeni nu va rezona decât în situaţii speciale cu femeia născută sub constelaţia Peştilor sau a Fecioarei. 

Deşi are o arie atât de mare de alegere, bărbatul Gemeni este încăpăţânat în cercetările sale. El este un pretenţios, el vrea o anumită dragoste, un anume fel de iubire. Deşi un romantic, este destul de bine ancorat în realitate, fiind - chiar şi într-o iubire cu năbădăi - dominat de raţiune. 

Barbatul Gemeni nu este prea obişnuit să piardă în dragoste şi de aceea în căutările sale pare a avea resurse nesfârşite. Se îndrăgosteşte rar, dar focul e mare şi greu de stins. Sensibil, bărbatul Gemeni nu este prea modest şi de aceea uneori pare greu de suportat de femeia care-i stă alături. 

În iubire, dovedeşte fantezie la orice vârstă, fiind inepuizabil şi la acest capitol. De la o anumită vârstă devine însă foarte exigent în ceea ce priveşte femeia. Deşi nu-i place să stea în singurătate, unii Gemeni pot ajunge să nu se mai căsătorească dacă din întâmplare pierd ocazia de a face aşa ceva în tinereţe. 

Deşi mari iubitori ai femeii, bărbaţii din zodia Gemenilor se complac în judecători ai acesteia, dar niciodată nu o vor judeca prea aspru şi nu vor ajunge misogini. Şi nu vor urî femeia dintr-un motiv foarte simplu: bărbatul Gemeni are o mare capacitate de a retrăi momente de iubire, astfel încât în sufletul lui mereu va sălăşlui un chip de femeie. Altfel, bărbatul Gemeni este cât se poate de logic în gesturile sale amoroase, considerând că nimic din ceea ce este omenesc nu îi e străin lui. 

Deşi dificil uneori, bărbatul Gemeni se recomandă ca un bărbat de casă, mândru de misiunea lui în casă, aceea de şef. Ca şef suprem este uneori impetuos şi iute la mânie. Cu toate acestea, casa în care stă bărbatul Gemeni va avea aproape întotdeauna un aer boem, de frumoasă dezordine, fapt ce denotă un om ce merită cunoscut. 

Zone erogene: braţele şi umerii; palmele, claviculele, coapsele.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti